Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mapki , Mapperzy
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Mapy i mody
MastaBlasta
Chciałbym sie dowiedziec o tym który mapper jest według was najlepszy .
Mnie osobosci podobają sie mapy kommando szczególnie 1944_beach a także stary dobry Rhine drakira
Rownież do gustu przypadł mi Nachteinbruch.
Valkir
Ja preferuję Marko. The Temple i The Citadel są bardzo dobrymi i grywalnymi mapami. Aczolwiek niedocenianymi, rzadko się na nich gra. Oczywiscie też Drakir.
Swiety
Marko ssie. Ten człowiek nie potrafi zrobić grywalnej mapy. Wszystkie jego mapy (a jest ich mnóstwo) to zwykłe crapy.
Drakir potrafi zrobić dobrą mapę, ma niezłe pomysły (np northpole).
W ET brakuje mi Rummiego który imo był najlepszym mapperem w RTCW.
Valkir
Qrde cokolwiek napiszę Szlagier musi zjechać. Ja napisałem co myślę,Temple nie ssie. Drakir to borowik biggrin.gif Northpole sux biggrin.gif

Tak na serio to zależy od tego czego oczekujemy po mapie. Ja potrzebuję grywalnosci,nieliniowości i dobrej topografii. Mapa nie może być monotonna.
MastaBlasta
Heh specjalnie założyłem ten temat bo wiedziałem co powie szlagier tongue.gif biggrin.gif
Fakt na Citadel jeszcze nie grałem.

A może ktos z was wie kto zrobił mapkę raiders?? Jest po prostu Swietna. Doskonały pomysł , jeszcze lepsze wykonanie .
Fistach
Ja tam sie tym nie przejmuje ktory najlepszy - jest kilka bajerankich mapek a reszta to taki syf, ktory mozna tylko poogladac

niektore mapy sa jak obraz - niby ladne i powabne ale grywalnosc jest do (_|_)
Valkir
Mapa Raiders została zrobiona przez HummerDesign.
blinkkin
moim zdaniem najlepsi maperzy to:
- gerbil: swietne otekturowanie, oswietlenie oraz dosyc logiczna budowa map. co prawda nie znajdziemy wielu map przez niego storzonych, ale sa one cholernie dobracowane.
- evillair: tworca moim zdaniem najlepszego costoma, czyli nachteinbruch. i tutaj na pierwszym miejscu stoi grywalnosc.

nalezy wymienic takze innych:
- drakir: najbardziej tworczy maper, ale ze wzgledu na ilosc poswiecanego czasu na poszczegolne projekty sa one cholernie zbugowane i brakuje im rzeczy najwazniejszej czyli grywalnosci.
- marko: kolejny czlowiek z tysiacem pomyslow, ktory tworzy najbardziej niezbalansowane mapki do et (chyba wszystkie).
- kommando: w sumie za bardzo nie interesowalem sie jego osoba, ale nalezy wymienic ze wzgledu na mape 1944_beach.
- loffy: znany maper, ale za wiele to o nim nie powiem. z tego co wiem stworzyl wspolnie z drakirem north pola, a takze w 100% jego produkcje berserk, athlantic wall.

jest jeszcze wielu innych maperow o ktorych nalezaloby wspomniec (zwyczajnie mi sie nie chce).
F.B.I|Koyot
Zdecydowanie Drakir- Rhine i Rhine2 rulez
VISTORANTE
sin biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

a tak poważnie to podobają mi sie tylko 2 mapki stworzone przez tych mapperów. Temple Mareczka i NorthPole drakira&loffy'ego.
Valkir
Z mapperami jest jak ze wszystkim: mają swoje wzloty i upadki. Cieszę się że jest ktoś komu podoba się Temple biggrin.gif
Cieszę się, że być może niedługo będziemy podziwiać (lub nie) polskie mapy. Wreszcie na polskiej scenie powoli kształtuje się mapping->thx to zipper, sierpik, ryś (i sin dry.gif ).
sparrow88
dla mnie najlepszą mapkąjest md bridge, jednak, nie można jej znaleźć na żadnym servie. Ciekawą mapką jest również montecassino- od początku miałem nmadzieje że ktoś zrobi mapke, gdzie trzeba zdobyć szturmem budynek
Zipper
jesli chodzi o mapy to drakir robi naprawde niezle np. Navarone barzdo mi sie podoba chociaz north pole niejest zle ale przy tym to on pomogł loffy'emu ...
jak chcecie jakies wiadomosci o nowych mapach to na forum sd jest duzo... splashdamage

jesli chodzi o moja mape to skoncze ja moze w nastepnym tygodniu jak zaczna sie ferie
cleric
zipper jak skonczysz to koniecznie umiesc nowy post z linkiem do sciagniecia i moze opisy jakis trickow (o ile beda) smile.gif przyda nam sie
Bastard PL
Najlepszy mapper to ja! i nie am bata. czekajcie tylko jak skończe mojego Ubota hiehie tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.