MastaBlasta
23:26, 18 02 2004
Jak w topicu , chciałbym sie dowiedzieć czy są na forum osoby zainteresowane II wojna swiatową i rzeczami z nią związanymi.
Nie chodzi tylko o granie w gry o tematyce II wojny swiatowej
Interesuję się II Wojną Światową. Nie samymi bitwami i przebiegiem bitew itp. Interesuję się raczej tajemnicami III Rzeszy, niewyjaśnioną śmiercią Hitlera, broniami z tego okresu i obozami koncentracyjnymi.
A co? Robimy stronę?
MastaBlasta
8:49, 19 02 2004
Dlaczego nie . Bardzo chetnie!! Jeśli umiesz troche w php sie bawic to ok.
Ja głownie interesuje własnie tajnymi projektami trzeciej rzeszy ,głównie o pociskach v1 i v2 w Peenemunde,
projektami niemieckiego ufo , a także czołgami.
Jak co to pisz na GG
Spl!nt3r
19:56, 19 02 2004
Wow

to się nazywa podział zainteresowań

.
Jak będziecie robić stronke to moge być waszym texciarzem
Interesuje się głównie militariami z tego okresu (pojazdy , broń itp.) , bitwami , ważnymi osobistaściami armii niemieckiej.

i tym podobne
blinkkin
21:06, 19 02 2004
glownie bitwy, a w szczegolnosci d-day i wizna. jednak moim ulubionym tematem jest propaganda nie tylko wojenna. moge tutaj polecic zagraniczna stronke:
http://www.teacheroz.com/WWIIpropaganda.htm. na ten temat moge prowadzic nawet wyklady. oferuje pomoc przy technicznych aspektach strony, czyli theme, dobre konto www etc.
MastaBlasta
22:08, 19 02 2004

Ciesze sie żą tak sie interesujecie mojim pomysłem jak jush wczesniej pisałem pisac na GGadulcu . no i oczywiscie Danke sehr za pomoc

Tylko poczebny mi ktos znajacy sie na php bo ja niestety nie bardzo
Interesuje się bardzo historią a w szczególności II wojną światową.
Zwłaszcza przebiegiem operacji wojskowych, kampanii i używanym sprzętem wojskowym. Mniej polityką czy np tajemnicami III rzeszy.
Szczególnie interesuje się przebiegiem wojny lotniczo-morskiej na pacyfiku - niestety w TV i w książkach (Europa) jest na ten temat stosunkowo mało opisane i pozostaje wyłącznie internet.
MastaBlasta
17:05, 20 02 2004
hmm w TV jest dusho na ten temat , TVP1:Sensacje XX wieku , Discorvery:Battlefield, Tanks , Discovery Civilization: Blitzkrieg, Campaigns in History , TV puls : coś tam o Polsce.
ja się interesuję bronia, tzn karabinami, pistoletami maszynowymi i tym podobnymi, mniej bronią pancerną choć z tego zakresu conieco pamietam. jakby coś ze stroną było to mogę tłumaczyć materiały z angielskiego lub z francuskiego
MastaBlasta
2:35, 21 02 2004
Jasne każda pomoc sie przyda (Możesz być naszym translatorem

) ,ale jak na razie odezwał sie do mnie tylko Maczo i robi layout strony.
Dlatego powtórze sie ale : "czekam na GG

"
Ja natomiast interesuję się przede wszystkim sprzętem wojskowym z II w.ś. tzn. czołgi, broń ręczna itp.
sparrow88
19:48, 1 03 2004
JA ogólnie interesuje sie militariami, a że w 2 wojnie były one zastosowane, na ogromną skalę- pasjonuje się nią, ale ogólnie interesuje sie wojnami w drugiej połowie XIX w i XXw
Ja głównie bronią z tego okresu ale także dowódcami i wielkimi bitwami.
ja bardzo interesje sie II wojna

bitwy, generalowie, bron itd. ale tez bardzo sovietami
TgcRap4
19:55, 15 03 2004
imo poczytajcie bajke o Nazistach na antarktydzie, glupoty ale fajnie sie czyta

w klimatach sp rtcw ^^
http://www.kpc.republika.pl/nowa%20szwabia...t%20Chronos.htm
Luftwaffe

Gdyby tylko wprowadzili samoloty do et

Historia to tez moje hobby obydwie wojny(ha fajnie byloby tak raz w zyciu zwiedzic francje....te wszystkie zabytkowe miasteczka z czasow wojny...linia maginota plaza w normandii

)pojazdy bronie wydarzenia no jednym slowem interesuje sie wszystkim ale w gruncie rzeczy to normalne ze ludzie grajacy w et interesuja sie historia zwlaszcza wojen swiatowych
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.