Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: II Wojna Światowa
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Hyde Park
MastaBlasta
Jak w topicu , chciałbym sie dowiedzieć czy są na forum osoby zainteresowane II wojna swiatową i rzeczami z nią związanymi.

Nie chodzi tylko o granie w gry o tematyce II wojny swiatowej biggrin.gif
Maczo
Interesuję się II Wojną Światową. Nie samymi bitwami i przebiegiem bitew itp. Interesuję się raczej tajemnicami III Rzeszy, niewyjaśnioną śmiercią Hitlera, broniami z tego okresu i obozami koncentracyjnymi.

A co? Robimy stronę? biggrin.gif tongue.gif
MastaBlasta
Dlaczego nie . Bardzo chetnie!! Jeśli umiesz troche w php sie bawic to ok.

Ja głownie interesuje własnie tajnymi projektami trzeciej rzeszy ,głównie o pociskach v1 i v2 w Peenemunde,
projektami niemieckiego ufo , a także czołgami.

Jak co to pisz na GG wink.gif
Spl!nt3r
Wow biggrin.gif to się nazywa podział zainteresowań tongue.gif .
Jak będziecie robić stronke to moge być waszym texciarzem wink.gif
Interesuje się głównie militariami z tego okresu (pojazdy , broń itp.) , bitwami , ważnymi osobistaściami armii niemieckiej. cool.gif i tym podobne biggrin.gif
blinkkin
glownie bitwy, a w szczegolnosci d-day i wizna. jednak moim ulubionym tematem jest propaganda nie tylko wojenna. moge tutaj polecic zagraniczna stronke: http://www.teacheroz.com/WWIIpropaganda.htm. na ten temat moge prowadzic nawet wyklady. oferuje pomoc przy technicznych aspektach strony, czyli theme, dobre konto www etc.
MastaBlasta
laugh.gif Ciesze sie żą tak sie interesujecie mojim pomysłem jak jush wczesniej pisałem pisac na GGadulcu . no i oczywiscie Danke sehr za pomoc biggrin.gif Tylko poczebny mi ktos znajacy sie na php bo ja niestety nie bardzo sad.gif
Swiety
Interesuje się bardzo historią a w szczególności II wojną światową.

Zwłaszcza przebiegiem operacji wojskowych, kampanii i używanym sprzętem wojskowym. Mniej polityką czy np tajemnicami III rzeszy.

Szczególnie interesuje się przebiegiem wojny lotniczo-morskiej na pacyfiku - niestety w TV i w książkach (Europa) jest na ten temat stosunkowo mało opisane i pozostaje wyłącznie internet.
MastaBlasta
hmm w TV jest dusho na ten temat , TVP1:Sensacje XX wieku , Discorvery:Battlefield, Tanks , Discovery Civilization: Blitzkrieg, Campaigns in History , TV puls : coś tam o Polsce.
LameBoy
ja się interesuję bronia, tzn karabinami, pistoletami maszynowymi i tym podobnymi, mniej bronią pancerną choć z tego zakresu conieco pamietam. jakby coś ze stroną było to mogę tłumaczyć materiały z angielskiego lub z francuskiego biggrin.gif
MastaBlasta
Jasne każda pomoc sie przyda (Możesz być naszym translatorem biggrin.gif) ,ale jak na razie odezwał sie do mnie tylko Maczo i robi layout strony.

Dlatego powtórze sie ale : "czekam na GG biggrin.gif"
Guy7
Ja natomiast interesuję się przede wszystkim sprzętem wojskowym z II w.ś. tzn. czołgi, broń ręczna itp.
sparrow88
JA ogólnie interesuje sie militariami, a że w 2 wojnie były one zastosowane, na ogromną skalę- pasjonuje się nią, ale ogólnie interesuje sie wojnami w drugiej połowie XIX w i XXw
Gis
Ja głównie bronią z tego okresu ale także dowódcami i wielkimi bitwami.
OzzY
ja bardzo interesje sie II wojna tongue.gif bitwy, generalowie, bron itd. ale tez bardzo sovietami smile.gif
TgcRap4
imo poczytajcie bajke o Nazistach na antarktydzie, glupoty ale fajnie sie czyta tongue.gif w klimatach sp rtcw ^^

http://www.kpc.republika.pl/nowa%20szwabia...t%20Chronos.htm
Red
Luftwaffe biggrin.gif Gdyby tylko wprowadzili samoloty do et tongue.gif Historia to tez moje hobby obydwie wojny(ha fajnie byloby tak raz w zyciu zwiedzic francje....te wszystkie zabytkowe miasteczka z czasow wojny...linia maginota plaza w normandii biggrin.gif )pojazdy bronie wydarzenia no jednym slowem interesuje sie wszystkim ale w gruncie rzeczy to normalne ze ludzie grajacy w et interesuja sie historia zwlaszcza wojen swiatowych smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.