Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Sposoby ulepszania klanu
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Dla początkujących
Ghost:.
Czy sa jakies sposoby na ulepszenie klanu do takiego stopnia,
zeby byl powyzej przecietnej przecietnego klanu?

dNkN!
hmm... pozwól, że opowiem ci bajkę.

dawno, dawno temu, w krainie, której nazwy dzisiaj nikt już nie pamięta żyły trzy plemiona górników. rywalizowali między sobą o kruszec, który wydobywali ze swoich kopalni...

pierwsze plemie miało sześciu wyjątkowo silnych psychicznie ludzi, którzy lżej znosili ciężką pracę niż ekipy dwóch pozostałych plemion. jednak, nie potrafili się odpowiednio zorganizować, kopiąc głębokie tunele zasypywali sobie drogę na zewnątrz, spowalniając tym samym ruch, tworząc problem, które z biegiem czasu był coraz bardziej odczuwalny. nie byli w stanie rozwinąc techniki kopania, techniki szukania kruszcu bo ciągle myśleli tylko i wyłącznie nad tym co robić żeby ich tunelem wygląadały coraz lepiej, a nie coraz gorzej. pewnego dnia czterech z nich zakopało się z tym tunelu, bo nie oglądali się za siebie i nie zwracali uwagi na góre skały, która powoli odcina im drogę. na ratunek przyszło im 2 pozostałych - jednak pierwszy zginął w przemęczenia, a drugi zwątpił pomimo silnego charakteru.

drugie plemie górników miało sześciu maksymalnie mądrych kolesi, którzy raczej nie charakteryzowali się siłą mięśni i twardą psychiką. ich atutem była za!@#ista organizacja, każdy jeden ruch, każdy jeden krok każdego jednego ich górnika był z góry zaplanowany, a błędy były korygowane przez sześć mega intelektów. ich praca wcale nie była taka ciężka jak ta, którą wykonywało pierwsze plemię bo nauczyli się wydajnie kopać, nie mieli problemów ze skałą, która zapychała tunele p.p. pewnego dnia ich oczom ukazała się żyła "czystego" złota - z miejca przyśpieszyli akcje i zaczęli drążyć tunel pełną parą... lecz pewnego dnia dokopali się do gruntowej żyły wodnej, która skutecznie zalewała ich tunel. pomimo sprytu i intelektu nie byli w stanie pokonać wody zalewającej tunel - zabrakło im wytrwałości, rozczarowani i zwiątpienie rozeszli się każdy w inną stronę.

trzecie plemię miało dwóch mądrych ludzi, dwóch silnych fizycznie i dwóch bardzo twardych psychicznie. już na samym początku drążenia swojego tunelu napotkali na problemy, z którymi nie miały do czynienia w/w plemienia. ich praca była najcięższa ze wszystkich trzech plemion, pracowali od świtu do świtu. nadaremną pracę dwóch najsilniejszych z każdym dniem rasowali dwaj mądrzy ludzie, którzy wpadali na genialne pomysły, słabości mądrych ludzi uzupełniali ci twardzi psychicznie mobilizując ich do wytężonego myślenia. ciężka praca dwóch najsilniejszych czyniła pracę najtwardszych lżejszą, ich samych czyniąc nietykalnymi monotonnością nadaremnej pracy. wszyscy się w jakiś sposób uzupełniali nazwajem, mobilizowali się, zastępowali, dając czas innym na odpoczynek. w ten sposób bo sześciu miesiącach dokopali się do tego czego szukali - szczerego złota. przez ten czas dwa poprzednie plemiona doprowadziły się do upadku, oni zaś tylko się wzmocnili. na arenie konkurencji zostali sami, nie było już nikogo kto mógł z nimi w tej krainie konkurować - wykopali więc całe złoto i udali się do następnej krainy.

:oooooooooooooo - mickiewicz przy mnie to nub!!!
tutaj znajdziesz najważniejsze odpowiedzi, przemyśl to, co czytasz.
Sagitarius
OMG!ten temat jest z d.u.p.y wycągnięty....sam nad tym pomysl a nie pytaj tego nas..skad mam wiedziec co chcesz zrobic we tym klanie..itp.! ph34r.gif huh.gif
eInHeRjER_pL
He he. Co prawa nie wszystko pokrywa sie z graniem w et ale przyklad bardzo dobry. Bo nawet kilku gosci ze zabe**** skillami ale zero mozgoo i intelektu w koncu by sie odrobine zgralo (nie tak jak ci przyslowiowi goornicy) a z kolei ci inteligentni tez w koncu by sie nauczyli swietnie grac acz uczyc sie perfekcjnie grac a miec zgana druzyne to juz inna robota i w et wygrali by raczej ci pierwsi. Ale of koz zostaja tez ci pomieszani skilowo ale takiego klan nie widzialem i watpie czy kiedys zobacze. Bo jakby wygladal taki np. c4 ze man w skladzie smile.gif albo. Wiec jak robic klan to raczej dobierac graczy o podobnym skillu bo ci lepsi sie zbuntuja ze reszta to n00bki a ci slabsi beda narzekali ze fraga zdobyc nawet nie moga. Wiec dear g00st za duzo ci tu nie mozna doradzic no moze poza tym:
- lepszy skill graczy (mozna go cwinczyc grajac (odkrywcze)
- lepsze zgranie (mozna go cwiczyc grajac ze soba)
- i odpowiednia taktyka (moza podpatrzec od innych klanoow (tyles ie na clan base poniewiera demek ze na pewno odpowiednia takte znajdziesz ( a jak nie znajdziesz to moge ci moja sprzedac :] )
QUOTE (Sagitarius @ 10:31, 2 03 2004)
OMG!ten temat jest z d.u.p.y wycągnięty....sam nad tym pomysl a nie pytaj tego nas..skad mam wiedziec co chcesz zrobic we tym klanie..itp.! ph34r.gif huh.gif

Ja nie moge!!!!
Nie mogles lagodniej??!!
Sagitarius
sorki..nie zauwazyżyłem że to jedne z twoich pierwszych postów..ale następnym razem dawaj więcej konkretów..ale musisz sie przystosować..tutaj kazdy kazdego wyzywa a byle g%^&* tak tu już tutaj jest...i chcąc niechcąc jak chcesz tutaj zaistnieć musisz sie podporządkować innym..a tak nawiasem to witamy na boardzi..i życzę ci powodzenia w tym twoim klanie..a najlepszym ulepszeniem są treningi..!Im więcej trenujesz tym lepiej grasz...pozbywasz sie swoich wad itp..powodzenia..i małe przeprosiny za ostrego posta..(...)
buzka
najpierw go z!@#al a potem sie prztwital za!@#ista kolejnosc smile.gif
a co do tematu to polecam DEMKA DEMKA DEMKA GRAC GRAC GRAC musi sie polepszyc smile.gif
QUOTE (Sagitarius @ 20:39, 2 03 2004)
sorki..nie zauwazyżyłem że to jedne z twoich pierwszych postów..ale następnym razem dawaj więcej konkretów..ale musisz sie przystosować..tutaj kazdy kazdego wyzywa a byle g%^&* tak tu już tutaj jest...i chcąc niechcąc jak chcesz tutaj zaistnieć musisz sie podporządkować innym..a tak nawiasem to witamy na boardzi..i życzę ci powodzenia w tym twoim klanie..a najlepszym ulepszeniem są treningi..!Im więcej trenujesz tym lepiej grasz...pozbywasz sie swoich wad itp..powodzenia..i małe przeprosiny za ostrego posta..(...)

O wiele mi sie lepiej zrobilo!
Thx!

AciD
dankan z dupy bajka bo nie bylo golych panienek :C sposob na ulepszenie klanu to granie trenow i analizowanie bledow i wykorzystywanie tych analiz do polepszenia taktyki oraz dobor skladu ludzi ktorzy potrafia grac teamowo i maja niedupnego skilla
Cezar
może Ci pomoże mi trochę pomogło, ale początki chyba zawsze są trudne.
powodzenia
dNkN!
były gołe panny w tej bajce, w czwartym plemieniu, ale sfrustrowane samce je zahasały i plemie stało się niekompletne bez możliwości duplikacji :C
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.