Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Statystyki z gry w etpro
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Dla początkujących
Cid
Witam all mam małe pytanko : grająć czsem w et tworzy mi sie plik w folderze etpro/stats , gdzie sa zapisane statystki danej mapy. NIe wiem dalczego raz sie ta statystyka tworzy raz nie czy jest na to jakas komenda lub zalezy to od serva czy jak ? unsure.gif
dNkN!
grająć czsem w et tworzy mi sie plik (...) gdzie sa zapisane statystki danej mapy

to zależy od cg_autoaction, które może przybrać 6 różnych wartości (o ile dobrze pamiętam) - 1,2,3,4,5,6. czytelniejszy dostęp do ziałania każej wartości w kontekście tej komendy aje ci pozycja Autoaction menu OPTION -> GAME (o ile dobrze pamiętam).

NIe wiem dalczego raz sie ta statystyka tworzy raz nie czy jest na to jakas komenda lub zalezy to od serva czy jak ?

każdy mod (np. etmain, etpro, shrub, itd) korzysta z własnego konfigu. modyfikacja pewnych opcji w etpro nie będzie widoczna w etmain, i na odwrót. żeby zawsze zapisywały ci się staty musisz odpowiednio ustawić Autoaction dla każdego moa z osobna.

Bobin
Lol biggrin.gif Wlasnie mialem pomoc a tu widze ze Dankan byl pierwszy biggrin.gif (ogladalem tunel tongue.gif )
Dokladne polozenie autoaction (w wersji Polskiej) Opcje --> Gra ---> Roznosci ---> Autoakcje
Cid
Hehe ok dzieki za pomoc smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.