Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: ET na linuxie Mandrake9.2
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy techniczne z sprzętem, sterownikami, systemami operacyjnymi > Hardware & other Software
kr00zyk|PL
jak zainstalowac ET na Mandrake 9.2 ??

jak updatowac go... ?
bo na wersje windowsowa sa patche ale do Linuxa nie znalazlem ... :/
Cid
Hmm ja gram na Red Hat 9 w ET nie wiem jak to jest na Mandrake ale spróbuj "sh et-linux-2.55.x86.run' albo 'run et-linux-2.55.x86.run" mozna jeszcze w konsoli wchodzisz do katalogu z sciagnieta instalka i dajesz ./et-linux-2.55.x86.run a patch tez można sciagnac i uruchomic w podobny sposób (jest to sposób instalacji na red hat nie wiem czy zadziala u Ciebie ale mozna sprobować ) smile.gif
kr00zyk|PL
dzieki Cid sprobuje ale ma jedno pytanie...
jaki plik sciagnac zeby patcha wgrac? ten z rozszezeniem .exe z tego co wiem pod linuxem nie pojdzie :/

jak masz namiar na patcha do linuxa to daj linka ok? smile.gif
z gory dzieki smile.gif
Slash_PL
Jeśli chodzi o Mandraje 9.2 to odradzam jeśli masz kartę ATi. Nie wiem jak jest z RedHat'em smile.gif Dzisiaj albo jutro go zainstaluję to powiem tongue.gif
Opis jak skonfigurować neo+ pod mandrake 9.2: shider.neostrada.pl cool.gif
zielik
Hej a ja mam Red Hata 9.0 i zainstalowałem ET tylko jak włączam to zaczyna się wgrywać i po chwili mi wychodzi mad.gif . O co chodzi ?? huh.gif
(1280x1024, GeForce2MX400)
sayetan
my nie wrozki i nie wrozymy
jak nie dasz logow albo chociaz bledow z kosnoli co wywal to niby jak mamy Ci pomoc?
to tak jakbys napisal mechanikowi ze masz malego fiata i nie jezdzi
zielik
No dobra chyba nie mam zainstalowanych sterowników nVidii, rolleyes.gif ale jak chcę je zainstalować, wyskakuje, że mam teraz włączony X Serwer i muszę go wyłączyć blink.gif . Jak to zrobić ?? sad.gif
SzAq
telinit 3 w konsoli jak chesz wrocic do x-ow telinit 5 a pote ctrl +alt+backspace po uprzedniej edycji pliku x86cofnig-4 wink.gif musisz tam zamienic "nv" na "nvidia"
carrl
nie wiesz jak wyjśc z X-ów?? Musisz przejsc do trybu tekstowegoi tam wszysko zrobić biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.