hehhhe mozecie gadac ze jestem malkontentem ale wiedzialem ze tak bedzie Najpierw pisza ze chca ladder, podpisuja petycje etc ... a nastepnie zapisuja sie do niego 4 klany Ciekawe ile z nowych nie wywowadzacych sie z rtcw skladow przezyje do zimy.
MrRychu
10:57, 3 09 2003
Nie jest tak źle jest ladder północnej ameryki i też mają tylko 5 klanów:P Nie jesteśmy najgorsi:D
Pozdrawiam
ramp
13:10, 3 09 2003
QUOTE (2_Blind @ Sep 3 2003, 08:51 AM)
hehhhe mozecie gadac ze jestem malkontentem ale wiedzialem ze tak bedzie Najpierw pisza ze chca ladder, podpisuja petycje etc ... a nastepnie zapisuja sie do niego 4 klany Ciekawe ile z nowych nie wywowadzacych sie z rtcw skladow przezyje do zimy.
75% tych wpisów to gostki z tych 4 klanów :-} kilka wpisów to ta sama osoba... :=/ a reszta to hmmm nieznajomi lub nie maja klanu i pisali byle by bylo... ;=/
majcok12
14:31, 3 09 2003
NIeżle sobie radzi Poison, ale co do CB to nawet duzo te 1170pkt.
Aiven
16:11, 3 09 2003
Rampek ma racje ja tam pisalem ze chce i nasz klan PL hunter jest:D, z tego co wiem to reszta clanow sie zapisze w najblizym czasie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.