Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Sahara
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Hyde Park
Sagitarius
Jakie relacje??ja go ogladalem juz kiedys ale z przyjemnoscia ogladalem jeszcze raz..a wam sie podobal?czekam na opinie..
blacktyger
WTF?
Sagitarius
sorko za B ale na moim genialnym kompie nie dzilaja polski znaki..:{
ronin
QUOTE (blacktyger @ 7:21, 13 03 2004)
WTF?

moge wiedziec ktorej czesci jego wypowiedzi nie zrozumiales? blink.gif
facet pytal sie czy ktos ogladal ten film...
Edi
Fajny film... jednak i tak najlepszy jest
[FONT=Times][SIZE=7]Legionista" cool.gif cool.gif cool.gif
Maczo
QUOTE (Edi @ 20:55, 13 03 2004)
Fajny film... jednak i tak najlepszy jest
Legionista cool.gif cool.gif cool.gif

Chodzi o ten film z Juan Cloude Van Damme (czy jak to się pisze tongue.gif ). Jak dla mnie typowy średniacki film sensacyjny, tak jak każdy film z Van Damme'm. tongue.gif Mi w tym filmie podobała się tylko scena: kamera robi zbliżenie na takiego umarlaka i gdy była już centralnie na jego twrzy, gość przełyka ślinę. biggrin.gif
MastaBlasta
QUOTE (blacktyger @ 8:21, 13 03 2004)
WTF?

Ostatnio tyger cos nie poprawnie funkcjonuje. Zapewne mu zabrali whiskas albo kuwety nie opróżnili biggrin.gif tongue.gif
Wracając do tematu film był swietny i ten ich "lulubelle" M3Grant (ten czołg) też był nie zły. Szczególnie podobała mi się akcja jak francuz zabł niemieckiego majora smile.gif
j!mmy
Co do tego filmu na jedynce- to szkoda, że jimmy tam zginął tongue.gif

-------------------------------------
It is our nature to kill, kill, kill!
MPM
Ehh tenfilmik na jedynce mocno przesadzony 500 chłopa nie mogli pokonać 9 smile.gif NIEMOŻLIWE
Sagitarius
Kiedyś leciał już na polsacie...miałem go na kasecie video ale gdzies sie zgubił..a mnie sie najbardziej podobał murzyn tongue.gif jak dorwał tego głupiego szfaba..a najbardziej było mi szkoda medyka i francuza..no i jeszcze godne uwagi były dwa mortary(doslownie jak w et)ten dzwięk spadającego pocisku rolleyes.gif
RyFeK
heheh co prawda to prawda, 9 ludków zabiło 400 niemców i 100 do niewoli wzieli, "lekko" przesadzone no ale cóż, w końcu to amerykański film. Film ogólnie był fajny tak jak wszystkie wojenne. Ja bym tam zamiast lulubelle wziął "Rudego" biggrin.gif
eXtreme
Nie mam pojęcia jaki to film i o czym. Szczerze to nawet nie chce wiedzieć.
j!mmy
QUOTE (eXtreme @ 20:01, 28 04 2004)
Nie mam pojęcia jaki to film i o czym. Szczerze to nawet nie chce wiedzieć.

Hmmm,
lol?
To po co piszesz tu tego posta? dry.gif

-------------------------------------
It is our nature to kill, kill, kill!
RyFeK
Żałuj...było na co popatrzeć
buzka
lol przeciez to jest smietnik o ile mi wiadomo w hyde parku mozna pisac prawie wszystko wiec jak gosciu chce poznac opinie to sobie stworzyl temacik a ty nie dojsc ze nie ogladales to jeszcze krytykujesz :C
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.