Sagitarius
23:25, 12 03 2004
Jakie relacje??ja go ogladalem juz kiedys ale z przyjemnoscia ogladalem jeszcze raz..a wam sie podobal?czekam na opinie..
blacktyger
9:21, 13 03 2004
WTF?
Sagitarius
14:04, 13 03 2004
sorko za B ale na moim genialnym kompie nie dzilaja polski znaki..:{
| QUOTE (blacktyger @ 7:21, 13 03 2004) |
| WTF? |
moge wiedziec ktorej czesci jego wypowiedzi nie zrozumiales?
facet pytal sie czy ktos ogladal ten film...
Fajny film... jednak i tak najlepszy jest
[FONT=Times][SIZE=7]Legionista"
| QUOTE (Edi @ 20:55, 13 03 2004) |
Fajny film... jednak i tak najlepszy jest Legionista |
Chodzi o ten film z Juan Cloude Van Damme (czy jak to się pisze
). Jak dla mnie typowy średniacki film sensacyjny, tak jak każdy film z Van Damme'm.
Mi w tym filmie podobała się tylko scena: kamera robi zbliżenie na takiego umarlaka i gdy była już centralnie na jego twrzy, gość przełyka ślinę.
MastaBlasta
0:02, 14 03 2004
| QUOTE (blacktyger @ 8:21, 13 03 2004) |
| WTF? |
Ostatnio tyger cos nie poprawnie funkcjonuje. Zapewne mu zabrali whiskas albo kuwety nie opróżnili

Wracając do tematu film był swietny i ten ich "lulubelle" M3Grant (ten czołg) też był nie zły. Szczególnie podobała mi się akcja jak francuz zabł niemieckiego majora
Co do tego filmu na jedynce- to szkoda, że jimmy tam zginął
-------------------------------------
It is our nature to kill, kill, kill!
Ehh tenfilmik na jedynce mocno przesadzony 500 chłopa nie mogli pokonać 9

NIEMOŻLIWE
Sagitarius
19:53, 15 03 2004
Kiedyś leciał już na polsacie...miałem go na kasecie video ale gdzies sie zgubił..a mnie sie najbardziej podobał murzyn

jak dorwał tego głupiego szfaba..a najbardziej było mi szkoda medyka i francuza..no i jeszcze godne uwagi były dwa mortary(doslownie jak w et)ten dzwięk spadającego pocisku
heheh co prawda to prawda, 9 ludków zabiło 400 niemców i 100 do niewoli wzieli, "lekko" przesadzone no ale cóż, w końcu to amerykański film. Film ogólnie był fajny tak jak wszystkie wojenne. Ja bym tam zamiast lulubelle wziął "Rudego"
eXtreme
21:01, 28 04 2004
Nie mam pojęcia jaki to film i o czym. Szczerze to nawet nie chce wiedzieć.
| QUOTE (eXtreme @ 20:01, 28 04 2004) |
| Nie mam pojęcia jaki to film i o czym. Szczerze to nawet nie chce wiedzieć. |
Hmmm,
lol?
To po co piszesz tu tego posta?
-------------------------------------
It is our nature to kill, kill, kill!
Żałuj...było na co popatrzeć
lol przeciez to jest smietnik o ile mi wiadomo w hyde parku mozna pisac prawie wszystko wiec jak gosciu chce poznac opinie to sobie stworzyl temacik a ty nie dojsc ze nie ogladales to jeszcze krytykujesz :C
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.