Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: www.mapy-et.prv.pl
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Mapy i mody
Slash_PL
Nie wiem czy wypada reklamować... no, ale cóż... stało się smile.gif Proszę o jakieś sugestie i uwagi dotyczące stronki (tylko nie w stylu: dlaczego tak mało mapek, bo to wiem smile.gif ). Jeśli stronka się nie otwiera to znaczy, że serek padł blink.gif. Z góry dzięki za wszystkie podpowiedzi i sugestie smile.gif. Może ktoś chce nawiązać współpracę?

KLIKNIJ ABY WEJŚĆ smile.gif
eXtreme
pomysł - smile.gif
wykonanie - blink.gif
astRo
Jest juz strona w mapami etmap.rar.pl wiec poco druga i to [bez obrazy] gorsza tongue.gif
Spl!nt3r
Po pierwsze - mało mapkuff
po drugie - biedny layout
po trzecie - linki z menu mi niedziałają ( oprócz map )
Ogólnie biedna ta strona , ale jak nad nią popracujesz może wyjść na "ludzi" rolleyes.gif
MastaBlasta
Czepiacie sie a sami byście na taki pomysł nie wpadli. Jak dla mnie dobra stronka bo na etmaps.rar.pl nie bylo wszystkich map "error 404" Brawo za pomysł i by tak dalej!!
blacktyger
po c@#! Ci ladna grafika na stronie z której ściągać masz tylko mapy ? imo daj więcej map i strona może być nikt grafiki nie bedzie podziwiał, tylko działające linki do map i ich ilść

życze powodzenia
Slash_PL
Sorki, że działa tylko link o wdzięcznej nazwie mapy, ale narazie reszta jest w budowie :| Sorki, że podaje link do nieukończonej stronki, ale chciałem, żeby były mapki dostępne unsure.gif
Slash_PL
Działa już dział "mody". Mała prośba przysyłajcie swoje CFG do ET a ja je będę zamieszczał na stronce smile.gif. Stronka się musi rozkręcić tongue.gif
VISTORANTE
Hej nie wiem czy to dobre rozwiązanie - linki. Nie łatwiej znaleźć dobrego zagranicznego hosta (250free np.) z dużą ilością miejsca i tam je umieszczać? Unikniecie błędów 404.

BTW jeśli chcecie server ftp "legalny inaczej" (ztagowany biggrin.gif) to walcie do mnie.

BTW2 Ja w sumie moge wam wysłać mój konf bo sie nad nim napracowałem troche. Można razem z autoexec'iem (skrypty)?
majcok
Pomysl ok, ale za bardzo nie wiem po co robic strone glownie z mapami, i to nie wszystkimi. Jesli ja chce jakas mape to szukam sobie na http://www.chocolatesalty.com/etmain/ ; http://www.planetwolfenstein.com/wildstar/ lub www.pcgamemods.com. Moze by tak zrobic jakies wieksze opisy do kazdej mapki, modu itd. to by sie strona odrozniala od stron z samymi linkami.
Co do oprawy to nie najlepiej wyglada ale wszystko mozna poprawic smile.gif

PS. Co do dzialu mody to Et-Squad wyszla juz pelna wersja (http://www.iag-clan.de/files/etsquad-1_0_0.zip), a i mod Fowerball jest w nowej wersji juz (http://www.rtcw-tf.co.uk/powerball/redirect.php?get=powerball.0.2.beta.zip).

PS2. Przy odrobince czasu podesle moj config.

PZdr
Slash_PL
Mamy serek (a raczej mam) smile.gif I to dość dobry tongue.gif. Założyłem kanał na ircu: #mapy-et gdzie możecie sobie o mapkach pogadać laugh.gif Ale głupi pomysł co?? tongue.gif Dodajcie kanał do auto join smile.gif. A co do configa to go wyślij smile.gif. Ok dodam jeszcze dział na stronce o nazwie "ekipa", żeby było wiadomo do kogo się zwrócić. Póki co to moje GG: 2596636 e-mail: [email protected] (co rok sie bedzie zmienial?? smile.gif ) nick na ircu: [P]|Slash(czesto z dopiskiem `away smile.gif )
blacktyger
lol w zyciu swojego cfg nikomu nie dam ohmy.gif moj najwiekszy skarb tongue.gif a co do strony radze poprostu wrzucac tam mapki i srac reszte dzialow
ZIS
QUOTE (astRo @ 20:53, 15 03 2004)
Jest juz strona w mapami etmap.rar.pl wiec poco druga i to [bez obrazy] gorsza tongue.gif

Oj Astro na etmaps.rar.pl połowa linkow juz nie chodzi to niewiem czy ta strona jest taka gorsza cool.gif
evil_lord
Na początek jak zaczynałem ze stronami (teraz już tego nie robię wink.gif - nie mam czasu na www) brałem sobie jakiś szablonik i tworzyłem.....sam nie stworzysz dobrego layouta - lepiej wejdz na stronę sie z tym specjalizującą i sciagaj - nie usuwaj podpisu autora - to jego praca ph34r.gif . Na pewno znajdziesz szablon o ET - wykorzystaj go, daj linki, usuń cfg-boty-mody (każdy wejdzie lepiej na et.pl). I daj duuuuużo mapek - najlepiej aby były alfabetycznie i po ściągnięciu na pulpicie pojawiała sią Kawaii panienka wink.gif ups no trochę przesadziłem, ale zrób to tak bardziej intuicyjnie niż na etmaps.rar -czy jakoś tak. Sam ściągam mapy z rtcwfiles, ale jak bedziesz miał dobry transferek to czemu nie u Slasha tongue.gif. Dobra nie przeszkadzam, pracuj i na końcu pokaż nam owoc swojej pracy!
Amen !
blinkkin
QUOTE (astRo @ 20:53, 15 03 2004)

tak strona sina ze zripowanymi mapami jest swietna. zeby chociaz mial je wrzucone na swoim hoscie, obecnie polowa plikow znajduje sie na zagranicznych serwerach.
astRo
Człowiek coś napisze top odrazu ..... tongue.gif .... a co do stronki to trzymam z innym GL !! jak by mógł sie na cos przydać to GG : 1890736 coś tam potrafie My Web :] ...
Slash_PL
QUOTE (blacktyger @ 19:17, 16 03 2004)
lol w zyciu swojego cfg nikomu nie dam ohmy.gif moj najwiekszy skarb tongue.gif a co do strony radze poprostu wrzucac tam mapki i srac reszte dzialow

A moze zrobie dzial o nazwie blacktyger?? smile.gif Co ty na to?? tongue.gif
Mapki niedługo uporządkuję alfabetycznie smile.gif. Tylko to niedługo nie wiem kiedy nastąpi wink.gif. Stronkę stworzyłem, bo na większości polskich występuje piękne 404 przy próbie ściągnięcia pliku. Serek jest pewny, mam nieograniczone miejsce, jest za darmo smile.gif, a wszystko to dzięki gościowi o nicku Yetihehe smile.gif.
Kamik4zE
Ehh co wy chcecie od tej strony? blink.gif Przeciez etmaps.rar.pl juz nie jest aktualizowane, linki nie dzialaja... Moze na tej stronce mapki dluzej pozyja. Tylko pamietaj aktualizuj na biezaco smile.gif.

btw. Na takich stronach grafa sie nie liczy, tylko by sie dluzej otwierala :\, mi tam wystarcza same linki biggrin.gif
Slash_PL
smile.gif Oto gość, który myśli logicznie tongue.gif Powiedzcie mi jakie mapki jeszcze wrzucić blink.gif bo nie wiem co... nie chce wrzucac badziewi tylko jak najszybciej te najlepsze wink.gif Oczywiście badziewia też będą wink.gif
Chronos
wrzuć mapy 1944_beach, 1944_cherbourg, mp_beach (najnowszy), 1944_forest, gamma strafe jumping.
ronin
mysle ze mozesz tez dodac KROTKI opis mapek oraz 1,2 screeny
Slash_PL
Dobry pomysł smile.gif. Jak będę miał dostęp i bazę MySQL to przerobię całą stronkę cool.gif Mam bardzo ambitne plany wink.gif Może ktoś się przyłączy?? Było by fajnie tongue.gif
Capt.gregos.pl
Wazne, że jest skąd sciagać! Jakbyscie chcieli wiecej to tu jest masa map i nie tylko do et--> http://www.rtcwfiles.com
Chronos
Weź jeszcze wrzuć do modów Headshot moda, bo tobrdzo fajny mod laugh.gif i będe go w niedalekiej przyszłości potrzebował, a nie chce mi sie go szukać po całym świecie.
Fl4kers
dorzucic bys mogl mapke Helms deep tongue.gif
bo jest wyje...fajna tongue.gif
duza tongue.gif (i to bardzo)
ale ogolnie pomysl fajny bo ja akurat nie mam skad sciagac map :(download na et.pl jest ubogi sad.gifi koszmarnie nad tym boleje sad.gif
ArmaGedoN
Co wy chcecie od tej stronki... Wchodzicie na nią po mapy, czy żeby layout pooglądać? blink.gif
Na etmaps.rar.pl jest dupiaty FTP, nadodatek co drugiej mapy nie ma... Już nie będę wspominał o tym ile się trzeba naszukać odpowiedniej mapy... Na zagranicznych serwisach jest zadużo przekierowywań... A na enemyterritory.pl, download jest ubogi... Im więcej takich serwisów tym lepiej...

Moim zdaniem ta stronka powinna mieć same pliki bez żadnych tam linków czy innych działów...

Pozdro for ArmaGedoN ph34r.gif

----- E - d - i - t -----
Na stronie pojawiła się możliwość, reqestowania plików wpisujecie swój nick i jaki plik chcecie... w niedługim czasie się tam znajdzie... Zapraszam na mapy-et.prv.pl ph34r.gif
Slash-PL
Zrobiłem nowy layout, stronka jest generowana w php (a raczej tabele tongue.gif) i nowe elementy mogę dodawać z poziomu WWW biggrin.gif Mapki już są dodane smile.gif. Co prawda przez to dodawanie się do szkoły spóźnie, ale co tam tongue.gif. Imo stronka teraz ładniej wygląda smile.gif. Nie jest już taka szara i ponura wink.gif
Z tym, że nie można narazie błagać o pliki wink.gif
Chronos
Coś mi to PHP za dobrze nie działa :> ale jest spx jakoś se poradze. Dodaj jeszcze kilka innych modów i screeny z map.
Slash-PL
Wprowadzę "mapę". Tzn. jak w grze pod Limbo Menu (i G na standardowych ustawieniach klawiszy) jest ta wielka mapa to postaram się, żeby była dostępna na stronie. Tylko nie chce mi sie za bardzo robić screenów ph34r.gif. Ja jestem typem człowieka leniwego tongue.gif dlatego użyłem php biggrin.gif Mam wszystko automatem. No może poza uploadem, bo serwer ma ograniczenie uploadu z http do 2mb i nie da się mapek wrzucać w ten sposób. Ale za to zamiast edytować kod html tak jak w poprzedniej wersji stronki poprostu otwieram sobie formularz i dodaję wygodnie elementy tabeli cool.gif. A jak oceniacie layout? Wiem, że ubogi, ale w końcu taka stronka ma się szybko otwierać. Powiedzcie jeszcze coś na temat logo biggrin.gif.

PS. Przez robienie tej stronki nie włączyłem ani jednej gry przez 2 dni! ph34r.gif
Outs!d3r
No Slash i to sie nazywa wlasnie zaangazowanie tongue.gif Dziwi mnie tylko to, ze dalem ci moj cfg ok. miecha temu (teraz jest troszke przerobiony), niedawno go nie bylo w dziale Configi, a teraz wogole niema takiego dzialu !:D Wtf ?
keNOOBie|PL
hmm.. stronka fajna... ale jako alternatywe polecam.... ftp swertcw czyli

ftp://ftp.ludd.luth.se <--- w katalogu ".1" sa wszystkie zasoby stronki SWERTCW

btw. polecam do tego celu uzyc flashgeta.. szybciej, wygodniej i z mozliwoscia wznowienia.

btw2. w razie pytan.. na priva

Pozdrawiam
blinkkin
jesli przystosujesz strone do innych przegladarek to odwiedze...

kenoobie swertcw jest z dupy jesli chodzi o pliki z et. flashget tez ssie.
keNOOBie|PL
podalem tego linka.. dlatego, ze co jakis czas widze linka do swertcw.. z filmami..

a tak otworzy sobie ktos zainteresowany.. i moze ssac z przerwami (ponad 30 gb filmow).. bo stronka w php i windowsem sie ssie bleble..

Pozdrawiam..

btw. na ftpie tez sa mapy mody dema i inne ..(wiec nie uwazam, ze jest zla).. jak masz jakies lepsze zrodlo.. zapodaj..

Pozdrawiam
blinkkin
mapy: http://www.herrks-base.de/
zdecydowanie najlepsze opisy i odnosniki do map.

filmy: http://www.swertcw.com/
tutaj masz racje, ze to nalepsza lokacja.

mody, mapy etc: http://www.pcgamemods.com/
ostatnio dosyc rzadko aktualizowana

zreszta chcesz to wysle ci liste wszystkich wiekszych stron o ET (okolo 60 pozycji).
Slash-PL
QUOTE (Outs!d3r @ 19:20, 11 04 2004)
No Slash i to sie nazywa wlasnie zaangazowanie tongue.gif Dziwi mnie tylko to, ze dalem ci moj cfg ok. miecha temu (teraz jest troszke przerobiony), niedawno go nie bylo w dziale Configi, a teraz wogole niema takiego dzialu !:D Wtf ?

Postanowiłem nie prowadzić tego działu. Czemu? Bo to miała być stronka tylko z mapkami i modami! Może kiedyś przywrócę ten dział z możliwością, że każdy będzie mógł ze stronki wrzucić swój cfg ph34r.gif
blinkkin
slash obejrzyj tego screena:

http://www.12monkeys.piasta.pl/bad.gif

tak jak wczesniej wspominalem, jesli nie przystosujesz strony do innych przegladarek.... szkoda mowic.

lepiej zrob wszystko na tabelkach i usun plywajaca ramke.
VISTORANTE
Dokładnie, na Mozilli też wszystko sie rozjeżdża.

BTW mógłbyś tam też umieszczać starsze mapki co? Mi na przykład przydałaby się pierwsza wersja rhine...
Slash-PL
Popracuję nad tym rolleyes.gif Mam pytanko: w jakiej rozdzielczości oglądacie tą stronkę? rolleyes.gif

----EDIT----
Zrobione (chyba). Blinkkin powiedz jak teraz wygląda cool.gif

----EDIT----
Znowu poprawione... jak teraz? biggrin.gif
blinkkin
QUOTE (Slash-PL @ 13:50, 19 04 2004)
Zrobione (chyba). Blinkkin powiedz jak teraz wygląda cool.gif

nadal problemy z wbudowana ramka.
VISTORANTE
U mnie już dobrze jest, nic sie nie rozjeżdża. Ogólnie fajna stronka ale mało tych mapek :/

BTW daj tam rhine 1 to zmienie zdanie :}
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.