Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Call of Duty
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Hyde Park
RyFeK
Jakoś nie widziałem podobnego topicu o tej grze i postanowiłem takowy stworzyć biggrin.gif

IMO giera wymiata, zajmuje czołowe miejsce na mojej liście (od razu za ET of course), misje są wyczesane, może dlatego ze na faktach, grafa wyczesana, dźwięki cudne, broni dużo (przeciwników z resztą tesh). Jednak rozczarowałem się, gdzyż gre przeszedłem zaskakująco szybko. Misji powinno być więcej bo tyle co jest to dla mnie za mało i myślę że dla wielu z was także.

Piszcie, piszcie i jeszcze raz piszcie co myślicie o gierce, co was w niej wkurza, co byście zmienili itp. itd.
j!mmy
CoD jest spoX gierką, ale nie ma szans, by pobiła Wolfa pod względem grywalności i "miodności" rolleyes.gif
Jedną z (nielicznych i ) lepszych rzeczy w CoD jest chyba snajperka:) na dodatek masz do wyboru kilka takich Co(o)Deniek tongue.gif
Jeśli uważasz, że CoD jest zbyt krótka dla Ciebie- to polecam jej przejście na "veteranie" 0 apteczek, lepsza celność przeciwników -fajnie się wtedy gra:D Polecam szczególnie obronę mostu cool.gif poprostu cud-miód:) Cały czas biegasz tylko po PFa do bunkra i nawalasz do szkopów- piękna rzecz biggrin.gif

-------------------------------------
It is our nature to kill, kill, kill!
MPM
jak dla mnie single jest spox - fajne misje duża rożnorodność itd. ale multi to już kalpa w porownaniu z ET

ET RULEZ smile.gif
blacktyger
Singiel na mojej liscie najlepsza gra
Multi ardziej gry nei wiedzialem zdupionej - kompletnie nie przystosowana d tego trybu , z!@#ane jka barszcz i tyle
Phantom
IMO
single - COD
multi- ET
Oc3lot
QUOTE (Phantom @ 0:13, 21 03 2004)
IMO
single - COD
multi- ET

Nom zgadzam sie z Phantom'em

Gdyby tak w ET umieścic choc troche klimatu z CoD'a bylo by g!tes biggrin.gif
kober
imo cod > et
fajny klimat, gra inna od wolfa, wiec to tez zaleta, bo mozna zagrac w cos innego tongue.gif
Gis
Zarypista giera tylko troche za krótka....
Bizon
Za krotka to moze jest na normal czy co tam jest... kiedy sam wypadasz na dziesieciu niemcow, rozwalasz wszystkich a pozniej zgarniasz apteczki i jush... tesh na poczatku myslalem ze jest za krotka wink.gif
Sproboj na najwyzszym poziomie trudnosci... wreszcie zobaczylem sens w chowaniu sie za murkiem i ostrzeliwywaniu sie, a nie w rashowaniu biggrin.gif
Gis
Zdziwisz się ale grałem na najwyższym wink.gif
ADi LO
A ktoś miał podobny problem jak ja?? Mam radeona 9600 pro, durona 800 i dysk 80 Giga.Dodam że mam tez zintegrowaną karte muzyczną.
I jest taki problem... Nie ma żadnej muzyki mad.gif Przy intrze jest ale później nic nie słychać. Zmieniałem ustawienia muzyki(częstotliwość, głośność i inne duperele).Co jest nie tak
Poradzcie biggrin.gif
SoH|Apollo13
Jad dla mnie CoD jest calkiem OK, jednak nie jestem w tym zbyt dobry. Nie potrafie przyzwyczaic sie do stania w miejscu i ostroznego poruszania sie po mapie. Jesli chodzi o ET moge biegac przez srodek planszy nie bojac sie (prawie) nikogo smile.gif...
Sagitarius
Singiel wymiata....ale multi nie dorasta do piet Wolfowi...a pozatym giera jest za krotka...Jak dla mnie jest ok ale mogli troche bardziej sie przylozyc do multiplayera sad.gif
RyFeK
============> ADI LO

a włączyłeś głośniki ??? cool.gif
ADi LO
QUOTE (RyFeK @ 12:59, 11 04 2004)
============> ADI LO

a włączyłeś głośniki ??? cool.gif

Pytanie retoryczne laugh.gif
Ale dobrze że przeszedłem cod'a wcześniej tongue.gif
Jak dla mnie gierka zaje....., choć tylko na singlu.Dużo misji, fajnie ułożone.
W multi podoba mi sie death cam(choć widziałem tylko w gazecie biggrin.gif )
Starajcie sie dalej
Spl!nt3r
Adi lo - też miałem taki problem (z dźwiękiem) i pomogła instalacja pacza.
IMO cod jest super w single (chociaż te skrypty..........), w multi nierówna się do et (mało skomplikowana wyżynka) ale w jednym jest lepsze, w pojedynku na snajperki laugh.gif
AdI-O
Najbardziej bajerancka gra wojenna jaka do tej pory wyszła.
oczywiście jeżeli chodzi o singla.Duże, rozbudowane mapy, ciekawe zadania, szeroki wachlarz broni.
Dobrze rozwinięto aspekt naszego arsenału.Nie nosimy teraz całego składu broni na plecach, a jedynie po jednym egzemplarzu z każdego typu
Bardzo przyjemnie sie gra, choć tak szybko kończymy jak szybko zaczeliśmy.Całą gre przechodze w 2 dni grając po 3h.
x-chomik
imo sux

da sie zrobic takie confy ze nie wydac ani jednej textury
dla campera piekna rzecz bo IDEALNIE widac wszystko co sie rusza
dla biegacza dupna rzecz bo widac TYLKO to co sie rusza (reszta czarna ;/)
a co najciekawsze - nie jest to traktowane jako czit

nie podoba mi sie strasznie to jak postacie sie poruszaja
zaszybko machaja nogami w efekcie wszyscy wyglondaja jakby biegali po lodzie o_O omg
skilla zadnego wsrod graczy - zeby dobrze grac wystarczy miesiac treningu i dobre obczajenie wszystkich map
najbardziej w tej grzie rozsmieszylo mnie to ze na multi wszyscy strzelaja w podskokach i jakims cudem napieprzaja mi HSy z 20 metrow do tego z full automata podczas gdy ja kucajac strzelam dokladnie wycelowanymi seriami
imo lol

co do singla to gram tylko w RTSy albo RPGi
singiel w shoterach to moim zdaniem beznadzieja - jak zrobia trudnych przeciwnikow to moze kiedys zagram

wiecej nie wlacze tej gry
szkoda miejsca na dysku
Chomik
nie mam call of duty ;[ ale mialem tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.