Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Respect ! Czyli Welcome new Staff
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
KiD
Witam,

W zwiazku z tym ,ze jak zawsze okazalo sie sie iz, bez baby ani rusz mam niewatpliwy zaszczyt poinformowac ,ze do grona osob ADMINISTRUJACYCH boardem dolacza dwie nowe postacie : Iilka i Zorika. Tak wiec panowie : koniec zartow z meskiej szatni, bluzgow itp. Zachowujcie sie - kobiety sa na pokladzie smile.gif

Pozdrawiam

KiD
KaeL
Powodzenia!!!

Moze dzieki temu bedzie tu przyjemniej smile.gif
z0rika
okej skoro kobietki są wam niezbędne to przychodzimy z odsieczą - thx za zaproszenie i pozdro oraz całuski dla wszystkich tongue.gif z0rika
MPM
NO wreszcie powiew kobiecości na forum smile.gif jak miło smile.gif biggrin.gif tongue.gif laugh.gif
Cezar
Mam nadzieje że obecność Dam zaktywizuje i rozrusza ten board. GL
pozdro
iilka
Witam uzytkownikow wub.gif mam nadzieje ze nasza wsporaca bedzei sie bardzo dobrze ukladac i ze nie bedziecie nam zbytnio roboty przysparzac biggrin.gif chcialybysmy z z0rika aby to forum bylo troszke bardziej kulturalne i troszke berdziej dostepna dla uzytkownikow spoza grona graczy cool.gif szczerze mowiac to co obecnie gracze prezentuja swoim poziomem kultury jets troszke nie na meijscu wiec wypadaloby to zmenic biggrin.gif zachecam do korzystanie z formu i prosze o to pewne minium ktore wymagane jest w ramach savoir vivre biggrin.gif pozdrawiam wink.gif
keNOOBie|PL
OMG... teraz tylko nowe kolory boarda... rozowe w kwiatki biggrin.gif..

a tak powaznie... to fyjnie.. nareszcie kobiety... troche delikatnosci tongue.gif

Bardzo sie ciesze i witam serdecznie iilke i zOrike

-=usmiech na twarzy nie przestaje go opuszczac, nawet na CHW(iilke)=-

Pozdrawiam...
falubaz
Jak milo smile.gif milej pracy i nie uciazliwej pracy Panie smile.gif
Pozdrowionka
blacktyger
lol gdyby powiedzieli ze to facet to by bylo ze po co tyle modow, a prosze jak panowie na panie zareaagowlai ohmy.gif nie będą musiały pewnie nawet panelu administarcyjnego otwierać ohmy.gif

Pzdr GL for new admin(ek smile.gif)
eInHeRjER_pL
Hehe teraz jak ktos skasuje topic albo posta to juz nikt czepiac sie nie bedzie tongue.gif Juz sie ludziom nudzila obecnosc plci brzydszej (mi zreszta tez) a tu taka mila niesopdzianka. POzdro iilka & z0rika.
MPM
Hehhe jaka kultura u wszytskich sie teraz pojawiła aż miło czytać smile.gif Aby tak już bylo do konca tongue.gif

Abigail
wreszcie ktoś może złagodzi bezlitosnego świętego smile.gif a jednocześnie podniesie poziom forum biggrin.gif
poprostu cudoo biggrin.gif
blacktyger
Kid jak zalozy Topic to nie ma soltysa we wsi zawsze najwięcej spamu smile.gif
Jędras
:o Kobity!!!

Ale się wazelinka w postach polała :D , aż strach pomyśleć co bedzie później. Jednak nie przestraszcie sie panowie jak te miłe panie bedą kasować wasze posty :P .
ronin
taa... ja sie najbardziej obawiam "zlego dnia" zoriki...
beda bany oj beda... jeszcze sobie kid'a milo powspominacie, jaki on dobry byl... unsure.gif
Bastard PL
A panie w jakim klanie? omg blink.gif żartowałem blink.gif
fishbot
Pozostaje zyczyc Paniom umiarkowania w banowaniu i kasowaniu postow biggrin.gif
Jedna mysl nie daje mi spokoju - czy Damy sa gotowe zrezygnowac z wizyty u fryzjera lub kosmetyczki na rzecz moderowania forum ? Zalozylbym ankiete ale nie potrafie biggrin.gif

Pozdrowionka dla Zoriki od jej ulubionego warzywa wink.gif
iilka
QUOTE (fishbot @ 16:59, 20 03 2004)
Pozostaje zyczyc Paniom umiarkowania w banowaniu i kasowaniu postow biggrin.gif
Jedna mysl nie daje mi spokoju - czy Damy sa gotowe zrezygnowac z wizyty u fryzjera lub kosmetyczki na rzecz moderowania forum ? Zalozylbym ankiete ale nie potrafie biggrin.gif

Pozdrowionka dla Zoriki od jej ulubionego warzywa wink.gif

Powiem tak wizyta u fryzjera i kosmetyczna to jak mycie zebow rano biggrin.gif na to zawsze jest czas jak i na inne przyjemnosci wub.gif a co do ankeity to bardzo prosze biggrin.gif chetnie za glosuje tylko jeszcze nie abrdzo weim czego ona bedzie dotyczyc tongue.gif
tdp?!
lubię piękno, piękno to kobiety...
Prosper
QUOTE (Abigail @ 10:31, 20 03 2004)
wreszcie ktoś może złagodzi bezlitosnego świętego smile.gif a jednocześnie podniesie poziom forum biggrin.gif
poprostu cudoo biggrin.gif

Poziom forum jest taki jacy ludzie na nim pisza...
Pozdro dziewczynki tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.