Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Normalnie mam problem ;[
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Hyde Park
nowicjusz
Moja laska ma jutro imieniny i nie wiem co jej kupic ;[ Jestem z nia miesiac czasu ita nie znam az tak bardzo jej upodoban ;[ Podsuncie mi jakies pomysly prosze tak do okolo 50 zl ;] Z gory dziekuje ;] biggrin.gif
ronin
uzywany wibrator? huh.gif
blacktyger
za 50 nie dostaniesz uzywanego sad.gif kup jej moze hmmm kwiatka ohmy.gif (doplacisz jakies 20 zl i bedzie troszke laki ohmy.gif)
j!mmy
Weź ją do kina na jakiś horror, ewentualnie na "Pasję"- tak się wzruszy, że cały czas będzie do Ciebie przytulona biggrin.gif Później jak starczy kasy to "na pizze". Odprowadzisz ją do chaty i będzie zadowolona:P

-------------------------------------
It is our nature to kill, kill, kill!
ronin
QUOTE (blacktyger @ 8:07, 20 03 2004)
za 50 nie dostaniesz uzywanego sad.gif 

hmm znawca sie odezwal? tongue.gif
blacktyger
hehe wiesz moja spezjalizacja - doradztwo (nie podatkowe ohmy.gif)
MPM
Odprowadzisz ją do chaty i będzie zadowolona:P

Dlaczego tylko ma ja odprowadzisz - niech wejdzie do srodka na lampke wina lub czegos mocniejszego a potem rachu ciachu i bara bara smile.gif

A tak na powaznie mozesz jej kupic jakiegos duzego pluszaka lski to lubia smile.gif

POWODZENIA
Sagitarius
I mówią że gracze to normalni ludzie:PJa bym polecał kino biggrin.gif i sprawdza sie też teza horroru(to działa smile.gif)A ja masz kupowwać prezent i twoja laska wyrosła już z pluszaczkow to kup jej doroczny zapas tabeltek antykoncepcyjnych laugh.gif
Valkir
Kino, jakiś horror. Przynajmniej Cię obejmie wink.gif
Używany wibrator biggrin.gif Blacktyger, skąd wiesz.... masz już ocykane? biggrin.gif
Gis
hehe niby powazni ludzie................tiger jestes z Tychow?
evil_lord
Używany wibrator  Blacktyger, skąd wiesz.... masz już ocykane?

Proste i logiczne black sam sprzedał swój - zbiera na nową myszkę biggrin.gif
blacktyger
jestem z Tychów smile.gif

a co do sprzedanego wibratora to skupilem od Ciebie miesiąc temu (nie pamiętasz?) za 10 zl sprzedalem za 150 i mam myszke z A4 Tech optyk 800 dpi z ladowarka, bez przewodowa 5 buttonow smile.gif interes
ronin
i uzywasz myszki zamiast wibratora? huh.gif
nephit
no jasne wink.gif nie wiedziales ze myszka z 5 przyciskami to 5 razy wieksza przyjemnosc? biggrin.gif
ronin
huh.gif myslalem ze pod pojeciem przyjemnosc kryje sie komfort, dokladnosc etc
a tu taki zonk...

chyba tez sobie sprawie taka myszke bo cos ostatnio samotny sie czuje...
blacktyger
nephit nawet nie wiesz jaka przyjemność - kucać, strzelać, przeladowac, lezec, zmieniac bron, miec zbindowanego killla wygodnie na myszce smile.gif Pzdr
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.