Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Poznajmy się......"buraczko"
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Wedlug kobiety
Bastard PL
Jak w temacie proszę o wisywanie pod spodem wszystkie kobitki grające w ET biggrin.gif
Transwestyci, homo i bi <--- wstęp surowo wzbroniony. wink.gif
z0rika
QUOTE (!@#!@!# PL @ 13:07, 24 03 2004)
Jak w temacie proszę o wisywanie pod spodem wszystkie kobitki grające w ET  biggrin.gif
Transwestyci, homo i bi <--- wstęp surowo wzbroniony.  wink.gif

nie bardzo wiem o co Ci chodzi z tym wyrażeniem "buraczko" -> czy mógłbyś rozwinąć myśl? blink.gif
LoLeQ
IMO chodzilo mu o to ze jest temat "Skad jestes buraku?" ,a to jest zenska wersja smile.gif.
fishbot
Kobiety od burakow wyzywac - to wola o pomste do nieba, a ban dla autora powinien byc najprzyjemniejsza czescia kary. Zorika slusznie sie oburzyla bo trzeba byc ograniczonym typem by w taki sposob zwracac sie do Dam. Pozdrowienia Zoriczko i mam nadzieje ze dzieki temu co napisalem skreslisz mnie z listy osob zagrozonych banem wink.gif
buzka
fishbot wazelina mode on ;]
no ale !@#!@!# jakbys nie czytal tamtego topica to tam sie wiara nie wpisywala co gra w et bo juz by ten topic mial 20stron a opisywali ludzi ( z "wyskoka" kultura osobista ;C) a co do tego tematu to nazwa powinna byc inna ;C
pzdr dla zenskiej sceny ;]

P.S moze tez sie oddale od listy banowanych adresow ;D
sparrow88
i o co tu sie pluć

"buraczko" wyrażone w ten sposób jest raczej pieszczotliwym określeniem, więc nie ma najmniejszego powodu to nerwów.

Na ogólnym "skąd jesteś buraku" też nie jest przecież obrazą, tylko upiększeniem tytułu posta

Nie żebym nie szanował kobiet, ale jeżeli powiem do przyjaciółki "buraczko" podejrzewam że dostanę reprymendę, jednak napewno żartobliwą
iilka
QUOTE (sparrow88 @ 20:42, 24 03 2004)
i o co tu sie pluć

"buraczko" wyrażone w ten sposób jest raczej pieszczotliwym określeniem, więc nie ma najmniejszego powodu to nerwów.

Na ogólnym "skąd jesteś buraku" też nie jest przecież obrazą, tylko upiększeniem tytułu posta

Nie żebym nie szanował kobiet, ale jeżeli powiem do przyjaciółki "buraczko" podejrzewam że dostanę reprymendę, jednak napewno żartobliwą

Powiem szczerze ze tez tak temat tego topica odebralam huh.gif mysle drogie panie ze Bast zaluguje na duzy + gdyz malo ze rozpoczal nowy topic biggrin.gif to jeszcze probowal go dostosowac do ans kobiet smile.gif a wyszlo jak wyszlo biggrin.gif wiec proponuje w dalszej czesci topica wypowiadac sie zgodnie z tego tematem wink.gif
Wiec ja jestem z Radomska biggrin.gif jest to miasto miedzy Czestochowa a Lodzia wink.gif moze sa gdzeis jacys przyczajeni "ziomale" wink.gif
z0rika
okej skoro jesteście tacy ciekawscy to jestem z Polic to taka mała miejscowość niedaleko Szczecina tongue.gif sam koniec świata smile.gif
Bastard PL
IIlka dzieki za zrozumienie i tak, właśnie o to mi chodziło, aby dowiedzieć się mniej więcej ile kobiet gra w ET ( czy jakie kolwiek inne gry ) "Buraczko" odnosiło się, tak jak ktoś zauważył do topiku z ogulnego i nie miało nikogo obrazić.
pozdro i buziaczki blink.gif

----- edytowany przez moderatora -----
jakiekolwiek
ogólnego
ZiomO
uuu to ja mieszkam niedaleko z0riki tongue.gifP :DDD
Amfisia
A ja jestem z Opola choc chwilowo na czas studiow przebywam w Wawie (gosz jak ja niecierpie tego miasta :/)
Czasem mozna mnie spotkac w kawiarence internetowej e-loko (tu przepraszam za reklame :>) znanej niektorym z finalow D-Day'a (dla niewtajemniczonych to jeszcze za czasow gdy o ET nikt nie slyszal :> i grano powszechnie w RTCW)
sacuL
z0rika, Amfisia,iilka==> pare razy grałem z wami na ffa, i co moge powiedzieć "kobieta mnie bije" blink.gif biggrin.gif
, całe szczęście że jest tylko tyle dziewczyn na polskiej scenie ET wink.gif , jeszcze by sie dogadały i powstałby nowy klan "ff" femme fatale biggrin.gif i wtedy drżyjcie mężczyźni.
Shynshylla
Sorry za offtopic ale może lepiej brzmiał by temat "SKĄD JESTEŚ BRZOSKWINKO smile.gif " chociaż do buraczek też nic nie mam i chylę czoła przed pannami co grają w et.
eh gdyby moja żona zrozumiała moją pasję do et sad.gif
kupiłbym jej nawet drugiego kompa ( ale tylko po to żeby mi się do mojego nie wtrącała lol)
SoH|Apollo13
QUOTE (Bastard PL @ 13:07, 24 03 2004)
Jak w temacie proszę o wisywanie pod spodem wszystkie kobitki grające w ET biggrin.gif
Transwestyci, homo i bi <--- wstęp surowo wzbroniony. wink.gif

Jak na moje, dla tego postu powinna powstac nowa kategoria: "LOL" smile.gif)))...
Marta
Jestem z torunia i gram w Klanie 13th division. NIe wiem moje zainteresowanie ET zrodziło się pewnego dnia gyd mieliśmy wolną lekcję chyba informatyki i koledzy z klasy zaproponowali mi grę.Spodobało mi się i teraz gram w domu jak mojego beznadziejnego brata nie ma:/ Najczęściej gram Covert Ops'em albo eng biggrin.gif . Najbardziej lubię grać na mapie Goldrush. I zachęcam wszystkie kobiety do grania w Et smile.gif !!
Amfisia
Witamy szanowna kolezanke biggrin.gif jestesmy dumne ze nasze grono sie powieksza
GL i HF smile.gif
Succubus
Witam Drogie Pańe i ńe tylko....];]
Nawiązując do topica - estem z Lublina,a z ET zapoznałam śę dźęki mojemu mężczyźńe i oboje należymy do the.freaKz. On jako gracz,ja jako klanowa maskotka i cheerleaderka w jednym tongue.gif i mushę przyznać,że choćsh jestem zatffardźałą miłośńczką PSX i PS2,to ET "urzekło" mńe sffoim ńeodpartm czarem ]XD
Dlatego myślę,że sacuL ma rację
CYTAT
całe szczęście że jest tylko tyle dziewczyn na polskiej scenie ET wink.gif , jeszcze by sie dogadały i powstałby nowy klan "ff" femme fatale biggrin.gif i wtedy drżyjcie mężczyźni.
- możnaby coś z tym zrobić i założyć jakiś klan może PPP? "Pieshczota Pięciu Pięści"? Co Wy na to Drogie Pańe? ]:>
Cyr4x
Ty już jesteś w F i nie ma żadne, że odchodzisz.
z0rika
jestem za tylko coś nas mało na tej scenie
ymma
Zorika gdzie byłaś jak Cię nie było? Wszyscy (tak myślę) stęsknili się za tobą!!! Co do założenia klanu - to myślę, że na razie mógłby być lekki problem, ale ponawiam propozycję zagrania z samymi paniami jakiegoś absolutnie 4fun meczyku. Panie karbiny w garść i dajmy im łupnia!!! tongue.gif
hyhy
imO taki meczyk byłby bardzo interesujący.
ANA
Ja tez gram w wolfa od kilku miesięcy ale uwazam że mi nieżle idzie biggrin.gif Szkoda że nie ma żeńskiej reprezentacji Polski w ET..... sad.gif a tak fajnie by było biggrin.gif smile.gif [COLOR=orange]
an!olek
Ja jestem z Bytomia smile.gif a w ET hmm gram praktycznie od samego początku wink.gif (a to wszystko przez ojca xD biggrin.gif)

Pozdrówka Dla Wszystkich Od Patusi smile.gif
Scrappy
racja,trzeba wbic facetom do glowy ze MY TEZ JESTESMY DOBRE (inaczej świetne:)) w Wolfa! Ja jestem z Warszawy,gram w wolfa od prawie roku,gra-rewelacyjna,za!@#ista,swietna...co mozna jeszcze dodac? smile.gif
marycha_fcb
ZABRZE !! ;] gram dopiero z 4 miechy ... ;] ale tak non stopa !! tongue.gif dzien i noc niekiedy ;]
Fasolka
Jestem z poznania,w Et gram dopiero od marca tego roku i bardzo tego zaluje bo gra jest naprawde rewelacyjna smile.gif Pogrywam sobie w klanie Jakushi czyli w skrocie JKS. Niestety nie mam okazji grac w waznych meczach bo panowie(czyli 99 % dry.gif )klanu nie daja mi szansy pokazac sie na scenie et.
Mam nadzieje ze im kiedys przejdzie bo to taaka meska zmowa cool.gif
Pozdrawiam cieplutko wszystkie kobietki pogrywajace w Et i mam nadzieej ze bedzie nas coraz wiecej
Buzka wink.gif
z0rika
Zajrzyj na kanał IRC #fmf.et to taki żeński kanał który został założony gdy chciałyśmy razem pograć w ET niestety nie udało się nam skompletować pełnego składu więc może zasilisz szeregi i inne dziewczyny ale z tego co widzę to większe zainteresowanie wzbudza napisanie postu na tym forum niż zagranie mecza, anyway wycieram się po różnych serwerach i jak na razie znam tylko Matsu i Monię aktywnie grającą co negatywnie wpływa na moją ocenę damskiej sceny ET która poprostu nie istmieje a co za tym idzie wypociny jakie tu widzę co najwyżej wk#!@iają mnie na dobranoc. Jest was coraz więcej i co z tego wynika a to że każdy klan musi mieć maskotkę wiec się droga Fasolko powinnaś zadowolić tym i spocząć na laurach jak większość "ambitnych" kobiet grywających w ET. Na koniec pozdrawiam cieplutko. |8|
Fasolka
A moze bysmy cos same skombinowaly i utarly nosa panom?
Przydalo by im sie mad.gif
kosynierka22 pl
Witam , lubartów k.Lublina w wolfka gram od jakis 6-7 miesięcy, a z tym utarciem nosa to poieram :D bunny.gif
QbicA
Kobitki zróbcie sobie klan i ja i mój klan chętnie zmierzymi się z wami :) :DD
MorFeuS
Ciekawe jakby się grało w klanie, gdzie na TSie siedzi piec dziewczat i tylko jeden chłopak :D!
ymma
Spóźniłeś się żeby sprawdzić. Jakieś 1,5 - 2 lata temu była szansa, pograłyśmy sobie razem pare razy i było śmiesznie. Teraz to chyba tylko Monia jeszcze grywa, ale nie wiem na pewno. A swoją drogą to ET jest grą, w którą grywa chyba najmniej dziewczyn. Ciekawe dlaczego?
QbicA
Niewiem,a szkoda fajnie by było zagrać przeciw kobietom kurde troszke źle bym się czuł jakby mnie laska pobrała ;DD
kosynierka22 pl
Heh nie grają bo mało jest takich "zrytych berecików" wsród kobitek ;) większość woli np poczatować :P ...ja na codzień pracuję i lubie tez wyjśc gdzieś ze znajomymi ;P ale codziennie znajde czas aby poprzeglądać fora i pograć :) Myślę że jest więcej kobiet które graja w ET tylko sie nie ujawniaja .....a dostac w pupę od kobitki to jest coś co faceci lubia <nie tylko w Et > :P
MorFeuS
CYTAT
Spóźniłeś się żeby sprawdzić. Jakieś 1,5 - 2 lata temu była szansa, pograłyśmy sobie razem pare razy i było śmiesznie. Teraz to chyba tylko Monia jeszcze grywa, ale nie wiem na pewno. A swoją drogą to ET jest grą, w którą grywa chyba najmniej dziewczyn. Ciekawe dlaczego?

:( To może powtórzymy ten wyczyn :D? A co do moni to ona ciagle gra w 4FuN ;) Pozostała ona lojalna (tzn. albo gra albo się zajmuje tylko organizacja, ale pewnie co jakiś czas gra). Tylko nie wiem czy to jest Green Team czy już Yellow Team (a może Red Team jak za dawnych czasów?)
Fallen
CYTAT
Ciekawe jakby się grało w klanie, gdzie na TSie siedzi piec dziewczat i tylko jeden chłopak :D!

-Jadzia jak bylo w galerii centrum?? Jakies ciekawe wyprzedaże?
-NOOOOOM. Żałuj że cię nie było!!! Kupiłam sobie piekną różową bluzke. Taką jaką miała kolezanka Józi na imprezie dwa lata temu.
-Naprawde :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
- ------------------_______________________------------------------- - Stefan ^^
ymma
Fallen musze cię rozczarować. Kiedy te parę razy siedzialam z dziewczynami na tsie to głównie gadałyśmy o cfg, o taktach, Zorika dawała różne rady związane z ustawieniami i...uwaga o facetach!! Tyle, że wolelibyście nie wiedzieć co dokładnie ^^

kosynierka22 pl witam Cię serdecznie jako chyba ostania kobitka udzielająca się na tym forum, choć już nie grająca w ET. Dawaj kobito ognia i poprzeciągaj z błotkiem trochę męskiej dumy :D Jednym słowem - Zabij ich wszystkich!!! (tylko w grze oczywiście, żeby nie było :))
kosynierka22 pl
Yamma a czemuż to zaprzestałaś grać :(...bo z tego co napisłaś to tak wnioskuje ...kurde a myślałam że w końcu znalazłam forum na którym jest więcej kobitek i nietylko "są" na forum ale i pogywaja ;) , ale sie spóżniłam z tego co widze ..a ja i tak grac bedę nawet jak bedę dzieciata i męzata :P ..pozdrowiam :)
Fallen
CYTAT
..a ja i tak grac bedę nawet jak bedę dzieciata i męzata :P

co udawadniasz nam wchodzac bardzo czesto na serwer qqx :D
kosynierka22 pl
CYTAT
co udawadniasz nam wchodzac bardzo czesto na serwer qqx :D
CYTAT

szpiegostwo ;) :D ::P a jak mam udowadniać ??? gram tam gdzie jest miła atmosfera :) ale zauważ że nie tylko tam ;)... pozatym ostatnio szukam fajnych ser. gdzie miło sie gra :)
Konik
CYTAT(ymma @ 17:16, 22 04 2007) [snapback]61405[/snapback]
Fallen musze cię rozczarować. Kiedy te parę razy siedzialam z dziewczynami na tsie to głównie gadałyśmy o cfg, o taktach, Zorika dawała różne rady związane z ustawieniami i...uwaga o facetach!! Tyle, że wolelibyście nie wiedzieć co dokładnie ^^

Zorika pod tym wzgledem byla fenomenem a najlepsze bylo to, ze klnela jak szewc. Nigdy nie slyszalem tak klnacej dziewczyny :) Byla postrachem kazdego faceta na tsie i duza czesc ludzi sie jej bala :) Nieraz jeszcze spotykam ja z mezem na serwerach.
MorFeuS
CYTAT
Zorika pod tym wzgledem byla fenomenem a najlepsze bylo to, ze klnela jak szewc. Nigdy nie slyszalem tak klnacej dziewczyny :) Byla postrachem kazdego faceta na tsie i duza czesc ludzi sie jej bala :) Nieraz jeszcze spotykam ja z mezem na serwerach.

Monia też jest w tym dobra:D Kiedyś jak moj klan grał na TSie 4FuN i np. jak chcielismy pozyczyc server od 4fun to każdy z nas się bał zagadać do Moni. Nie wiem dlaczego, tak jakos było. Mi osobiście sie nie podobają dziewczyny grające w ET -> To jest, moim zdaniem, tylko dla facetów. Nie chodzi o to, że to gra o wojnie, ale dlatego, że dla mnie dziewczyny są delikatne i nie wyobrażam sobie dziewczyny siedzącej przed kompem, z papierosem w reku i krzyczac: K**WA, gdzie ty plebsie leziesz! :D
kosynierka22 pl
CYTAT
Nie chodzi o to, że to gra o wojnie, ale dlatego, że dla mnie dziewczyny są delikatne i nie wyobrażam sobie dziewczyny siedzącej przed kompem, z papierosem w reku i krzyczac: K**WA, gdzie ty plebsie leziesz! :D no to sie nazywa "uogólnienie " myślisz że kobity grające w et to jakieś stare wyjadaczki z petem z zębach ?? nic bardziej mylnego ;) a jak każdy normalny człowiek czasem tez, nawet te najbardziej "delilkatne" lubią oddać wyraz emocjom i sobie przekląc:);)
Konik
CYTAT(MorFeuS @ 19:01, 23 04 2007) [snapback]61437[/snapback]
To jest, moim zdaniem, tylko dla facetów. Nie chodzi o to, że to gra o wojnie, ale dlatego, że dla mnie dziewczyny są delikatne i nie wyobrażam sobie dziewczyny siedzącej przed kompem, z papierosem w reku i krzyczac: K**WA, gdzie ty plebsie leziesz! :D

Wlasnie opisales mniej wiecej Zorike.
ymma
CYTAT
Nie chodzi o to, że to gra o wojnie, ale dlatego, że dla mnie dziewczyny są delikatne i nie wyobrażam sobie dziewczyny siedzącej przed kompem, z papierosem w reku i krzyczac: K**WA, gdzie ty plebsie leziesz! :D

heh ile ty się jeszcze musisz o kobietach nauczyć chłopaku!!! Dam ci jedną radę a propos kobiet - te najsubtelniejsze, najdelikatniejsze są zazwyczaj najbardziej wyrachowane i bezwzględne. Tyle, że mężczyzni (kobiety zresztą też) widzą raczej swoje wyobrażenie o kimś niż stan faktyczny. Pozory moi mili wielu już zgubiły :)

I jeszcze jedno - to jest gra i po trochu sport a więc są i emocje - trudno żeby nawet "delikatne" dziewczę kiedy ktoś coś spartaczy mówiło na tsie - wybacz mi moją uwagę drogi kolego, ale jakkolwiek bardzo cię lubię, to jednak wydaje mi się, że jesteś noobem i bez urazy - przegraliśmy przez ciebie mecz.
i już znacznie ciszej, gdzieś w dalekim tle słychac delikatnym głosem ...k#!@a!

Zresztą np u mnie jest tak i kto ze mną dłużej grał to wie, że najgorzej jak zaczynałam mówić pozornie spokojnie a wręcz pieszczotliwie - to u mnie najlepsza oznaka, że jest źle i wszystko może się zdarzyć - krzyki to jest luzik :)
A bez fajek to bym pewnie w połowie meczu zjadła klawiaturę :D
kaurz
CYTAT(ymma @ 17:40, 24 04 2007) [snapback]61458[/snapback]
heh ile ty się jeszcze musisz o kobietach nauczyć chłopaku!!! Dam ci jedną radę a propos kobiet - te najsubtelniejsze, najdelikatniejsze są zazwyczaj najbardziej wyrachowane i bezwzględne. Tyle, że mężczyzni (kobiety zresztą też) widzą raczej swoje wyobrażenie o kimś niż stan faktyczny. Pozory moi mili wielu już zgubiły :)

so fu.ckin true
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.