Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: co to ma byc?`
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Śmietnik - czyli Wolfowy Hyde-Park
ursus
pisze bo chce powiedziec ze jakub z klanu crazy teraz juz go tam nie ma przez klan SL stracil dospet do internetu, gdyz pewnego dia otrzymal mejla od tpsa ze narusza bezpieczenstwo w sieci. pod spodem tresc mejla od poszkodowanego do tepsy: wyglada mniej wiecej tak: prosze o interwencje tu ip gdyz ten czlowkek wyzywa ludzi i biega z tagiem sl na ffa i wyzywa innych. chodzi o to ze on nogdy nie mial taga SL w nicku!! i nie wiem jak klan sl bylo na cos takiego stac!!! - od tpsa bylo ostrzezenie ale jego rodzice mu przecieli kabelki
DestroyerX
hmm mail wysłany przez jakiegoś dowpipnisia za pomocą AnonyMAila czy czegoś podobnego a nie przez tepsę ot co
kilgore
QUOTE (ursus @ 17:39, 25 03 2004)
pisze bo chce powiedziec ze jakub z klanu crazy teraz juz go tam nie ma przez klan SL stracil dospet do internetu, gdyz pewnego dia otrzymal mejla od tpsa ze narusza bezpieczenstwo w sieci. pod spodem tresc mejla od poszkodowanego do tepsy: wyglada mniej wiecej tak: prosze o interwencje tu ip gdyz ten czlowkek wyzywa ludzi i biega z tagiem sl na ffa i wyzywa innych. chodzi o to ze on nogdy nie mial taga SL w nicku!! i nie wiem jak klan sl bylo na cos takiego stac!!! - od tpsa bylo ostrzezenie ale jego rodzice mu przecieli kabelki

Przepraszam czy to nasza wina ze zostalismy rowno zbluzgani przez tego kolesia?? Kto zaczal ta cala afere my??? A teraz niby mamy ponosic wine ze rodzice mu odcieli dostep do netu??? Provider wyslal ostrzezenie. Co jego rodzina zrobila to juz nie nasza sprawa. I teraz jeszcze ty bedziesz na nas zrzucal cala odpowiedzialnosc. BUHAHAAA. Stary nie rozsmieszaj mnie. To sie nazywa BYCIE ODPOWIEDZIALNYM ZA SWE CZYNY!!! Skoro koles czuje sie takim twardzielem piszac na naszym forum bzdury okraszane sformulowaniami ktore mi czlowiekowi od niego starszemu o ok 10 lat w zyciu nie przeszly by przez usta na czyims forum, niech teraz ponosi konsekwencje... przed mama....

To jest wlasnie ostrzezenie dla tych ktorzy zgrywaja wielkich cwaniaczkow siedzac gdzies przed kompem kopiac pod innymi przekonani swiecie o swej bezkarnosci... okazuje sie jednak ze czasem da sie cos z tym zrobic... mad.gif

dla mnie ta sprawa jest zamkneta.
falubaz
BUAHAHA owned :| ale topic ! :! lol ktos sobie jaja zrobil i ziomus zaaferzyl
A klanowi crazy aka winter wogole dostep do komputera powinno sie odebrac :!
ursus
to nie byly jaja bo to nie byl mail tylko list od tpsa z logo tpsa itp itd
fastnick
nooby>all? to skandal! wytoczcie se sprawe w sadzie :[
Eld
jezeli byl na tyle dorosly, aby bluzgac bez powodu (zainteresowanych odsylam na forum SL, gdzie poczytacie sobie bluzgi kolesia, a potem jego skruche), to musial zdawac sobie sprawe z konsekwencji. tym bardziej, ze dostal ostrzezenie, ze taki mejl pojdzie do tepsy. uwazal, ze jest bezkarny... coz, nikt nie jest w sieci anonimowy i najwyzsza poraz, by wszystkie nastolatki zdaly sobie z tego sprawe... podobna sprawe mial Percy, ktory po awarii sieci nawrzucal adminowi i dostal ostrzezenie od dostawcy sieci. nastepne to rozwiazanie umowy... internet to wielki smietnik, ale smietnik na ktorym w kazdym normalnym kraju przestrzega sie zasad. cieszy mnie, ze w polsce zaczyna byc tak samo

prawde mowiac od jakiegos czasu nie chce mi sie grac w ET, wlasnie przez takich krzykaczy jak ten smark oraz przez chlopakow z DoW, ktorzy w cudowny sposob w ciagu miesiaca podniesli niewiarygodnie swe umiejetnosci wykorzystujac brak PB na serwerze (o czym doskonale wie SL i ejw)... wiem, ze sam przyczynilem sie (wielbiac ET na lamach CDA) do tego jak bardzo ta scena jest chora, ale... jest jeszcze chyba jakas nadzieja, by to chamstwo i prostactwo wykorzenic z niej? tolerujac takich gowniarzy ja kolo z crazy sprawimy, ze scena padnie szybciej niz mozemy sie spodziewac. klany z ojropy przewaznie maja duzo wyzsza kulture i to sprawia, ze taki Open Cup to dla mnie czysta przyjemnosc.
zUBER
chodzi o to ze on nogdy nie mial taga SL w nicku

mial. dokladnie bylo to : =|SL|=Debile
GolDup
Lol i tyle. Trezba tepic tepakow... Widac polska kultura jest wszedzie, nie tylko na ulicy. I podzielam zdanie elda ze internet to smietnik ale jak to bywa z kazdego smietnika da sie cos wygrzebac... I uwazam za wielce prawdopodobne ze taki meil od tpsy mogl byc prawdziwy. W koncu eld nie dziala sam (juz pewnie z ghostem cos skombinowali tongue.gif)
Usagi
pelne poparcie z mojej strony. jezeli jakis bity n00b lapie wczuwke i udaje wielkiego maczo, musi zdawac sobie sprawe, ze mozna go zweryfikowac. tak jak ten jakub czy jak mu tam... przynajmniej okazalo sie ze rodzice wykazali sie refleksem (lepiej pozno niz wcale) i jest o jednego debila mniej na necie.
pozder
Prosper
Hahaha- i bardzo dobrze. Jednego smarka twardego tylko po drugiej stronie monitora mniej.
VISTORANTE
Hm no i co ja mam powiedzieć patrząc na ten temat? wtf? omg lol? chyba i jedno i drugie. Właśnie przez takie dziecieczki jak ci z winter, crazy, pz, fm czy jak im to jest polska scena jest taka jaka jest.

pelne poparcie z mojej strony. jezeli jakis bity n00b lapie wczuwke i udaje wielkiego maczo, musi zdawac sobie sprawe, ze mozna go zweryfikowac. tak jak ten jakub czy jak mu tam... przynajmniej okazalo sie ze rodzice wykazali sie refleksem (lepiej pozno niz wcale) i jest o jednego debila mniej na necie.
Dokładnie.
Sierpik
RESPEKT !!! TOPIK WONRZI !:DDD
sud
ale imo nie trzymacie sie scisle tematu posta... co to ma byc lirwa?
Baal
To juz chyba jakis tajemny poziom gosc odnalazl :/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.