Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Błędy w odtwarzaniu dem
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy Techniczne z Enemy Territory > W:ET - Komunikaty błędów z ET
Saganov
Czy spotkaliscie sie z bledami w nagranych demach. Ja np. nagralem demo na ET Pro 3.0 i w tym samym momencie za kazdym razem wyskakuje Unknown Event: 131. Czy mozna to jakos naprawic ??
Inne dema nagrane na tym modzie chodza ok.
snow131
Mam dokładnie taki sam problem. Podczas ładowania demka wywala mnie do głównego menu. Niewiem czym to jest spowodowane ale trochę denerwóje....

----- edytowane przez moderatora -----
denerwować
denerwować ndk IV, ~wuję, ~wujesz, ~wuj, ~ował, ~owany

Jędras
Bez kitu jest to wqrwiające! Chciałem obejrzeć demka z meczów i sparów a tu wywala mnie do menu bez zadnego komunikatu lub z bledem Unknown Event: 131. Najgorsze jest to, ze nie wiadomo czy etpro 3.01 wyeliminuje ten problem i czy bede mogl obejrzec jeszcze stare demka sad.gif .
qBa3oo3
Polecam wbicie sie na jakikolwiek serwer 18net, jest tam bugfix ktory to naprawia.
Outs!d3r
Polecam wbicie sie na jakikolwiek serwer 18net, jest tam bugfix ktory to naprawia.

qb4 gejku pierwszy raz racje masz smile.gif No nie denerwujcie sie jezeli gdy zainstalujecie bugfixa moze sie wyswietlac jeszcze jeden blad ktorego txt jest mniej-wiecej taki :

Cannot Load Animations/human_script.stc (line 3351)..

Otóż jest na to sposób. Wystarczy plik etpro-3_0_0.pk3 zmienic na etpro-3_0_0.rar, wypakowac z niego dwa pliki *.dll, wkleic do katalogu etpro i zmienic plik etpro-3_0_0.rar na dawny format *.pk3.

Nie powinno byc klopotow z otwieraniem dem.

Aha...WAŻNE !! Dopiszcie w linii komend ET (dla niekumatych RMB na skrót do ET->Wlasciwosci->i w Element docelowy dopisac +set fs_game etpro. Mniej-Wiecej powinno to wygladac tak :

Element Docelowy : E:\gamez\et\ET.exe +set fs_game etpro

dla niekumatych "E:\gamez\et\ET.exe" to twoja sciezka do pliku ET.exe, ktora powinna byc juz tam wpisana.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.