Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Config
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Return to Castle Wolfenstein > RtCW Problemy Techniczne
Percy
Gram w ET i ostatnio stalem sie szczesliwym posiadaczem RTCW cool.gif Mam jednak problemy z configiem.... Za kazdym razem - mimo ze zmieniam wszystko i zapisuje w wolfconfig_mp - przy wchodzeniu na serwer mam ustawienia defaultowe unsure.gif Prosilbym kogos znajacego temat aby podrzucil jakies wskazowki odnosnie configu.
Swiety
Ustaw wszysto tak jak chcesz mieć i dla wolfconfig_mp.cfg ustaw atrybut read only.

A najlepiej zrobiś swój własny config w oddzielnym pliku. Config dla RTCW robi się tak samo jak dla ET także chwilowo odsyłam to forum technicznego ET na temat configów.
Percy
Dzieki za odpowiedz. Jesli wszystko dziala tak samo jak w przpadku ET to niema problemu smile.gif
sayetan
czy tak trudno wpisac google.pl a potem rtcw config?
chyba szybciej niz wejscie na to forum i napisane zbednego posta

http://www.team-arise.com/config/rtcwcfgs.php
Percy
Zawsze ktorys z moderatorow czy administratorow - jesli ten post jest az tak bardzo zbedny - moze go skasowac. O configach mam pojecie i niepotrzebuje configow innych. Chodzilo mi poprostu o sama struktore configow w rtcw, niebylem pewny czy wszystko nalezy wrzucac do wolfconfig_mp czy co...
Pozatym jesli tak Cie to irytuje to wiedz ze wczesniej odbylem podroz po stronach o rtcw i niepisalem odrazu na forum o moim problemie. Tyle ze ze stron tych za wiele sie niedowiedzialem.
Pozdrawiam.
Bobin
WARNING: RE_AddPolyToScene: NULL Poly Shader wie ktoś może co z tym fantem zrobić ? Z góry thx.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.