Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nowe mapy
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Mapy i mody
LukaS
Mam takie pytanie. Czy są juz nowe mapy do ET ?, jesli tak to gdzie je moge sciagnać ?, bo te stare juz mi sie znudziły wink.gif
majcok12
Stare czyli jakie chodzi ci o te originalne z gry, bo jesl tak to przecież jest mnóstwo stron z mapami do ET. I jest takze kampania ale na razie wyszły dwie z czterech map do niej, znajdziesz je na tej przecierz stronie i se jeszcze pograj w Derert Temple nowiótka mapka cos w styli Oasis także jest na enemyterritory.pl zaraz z poczatku w newsach
Khain
Cos czuje ze niepredko u nas zagoszcza customy o ile wogole zagoszcza majac doswiadczenia z RtCW sadze ze jak zwykle wszyscy stwierdza ze radar + oasis to 2 mapy na ktorych beda grac i tak do usranej smierci ;/
SCORPiON
www.etmaps.rar.pl tongue.gif choc niewszystkie sa swietne ale trafia sie i perelki smile.gif
Khain
I co z tego ze sa? sciagniesz je pograsz sam nie wiem gdzie sie rga na customach w Polsce :/
czlowiek
mapki
www.rtcwfiles.com
http://www.enemy-territory.com/modules.php...wdownload&cid=8

scigajac mapki z www.etmaps.neostrada.pl czesto niezgadza sie crc (moze tylko u mnie blink.gif )
jak chcesz pograc na customach to tylko za granica unas chyba grane jest rhine2
a dlaczego w pl niema servow w customami to jzu zupelnie inna sprawa, moze sie wkrotce zmienie wink.gif
[SzMER]Zigi
Wytypujcie kilka najlepszych map a ja je właduje na serwerek i bedzie można pograć
czlowiek
QUOTE (kostek pl @ Sep 9 2003, 08:44 AM)
o co chodzi w tej mapce z kosciolem, cos tzeba zrobic z tymi organami czy co ?

mapka sie nazywa mml_church_et_v1
obok organow jest mala wneka i stoi w niej figurka, trzeba zaniesc ja do ciezarowki
Alchemik
QUOTE ([SzMER]Zigi @ Sep 9 2003, 09:32 PM)
Wytypujcie kilka najlepszych map a ja je właduje na serwerek i bedzie można pograć

Hmm nowych mapek w ktore z checia bym pogierzyl jest kilkaa ale mysle ze na pierwszym miejscu edzie kultowy na scenie RTCW base !!
2 zapewne zajmie Plaza(nie tak wspaniala jak w RTCW sad.gif)_ ale rowniez bardzo grywalna,

Mysle ze admini serverow powinni jak najszybciej wsadzac takze inne mapy bo jak sie orietuje to w "nowosci" mozemy jedynie pograc na Day of Days :|

blink.gif
BARABARpol
Temple 2 i Return to Carnage Canyon super mapki.Duże.
Dajmos
Temple 2 to rozumie ale CC hmmmmm tu bym sie mógł kłucic niejets to zbyt ciekawa mapa
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.