Mam takie pytanie. Czy są juz nowe mapy do ET ?, jesli tak to gdzie je moge sciagnać ?, bo te stare juz mi sie znudziły
majcok12
23:09, 6 09 2003
Stare czyli jakie chodzi ci o te originalne z gry, bo jesl tak to przecież jest mnóstwo stron z mapami do ET. I jest takze kampania ale na razie wyszły dwie z czterech map do niej, znajdziesz je na tej przecierz stronie i se jeszcze pograj w Derert Temple nowiótka mapka cos w styli Oasis także jest na enemyterritory.pl zaraz z poczatku w newsach
Cos czuje ze niepredko u nas zagoszcza customy o ile wogole zagoszcza majac doswiadczenia z RtCW sadze ze jak zwykle wszyscy stwierdza ze radar + oasis to 2 mapy na ktorych beda grac i tak do usranej smierci ;/
www.etmaps.rar.pl

choc niewszystkie sa swietne ale trafia sie i perelki
I co z tego ze sa? sciagniesz je pograsz sam nie wiem gdzie sie rga na customach w Polsce :/
mapki
www.rtcwfiles.com
http://www.enemy-territory.com/modules.php...wdownload&cid=8scigajac mapki z www.etmaps.neostrada.pl czesto niezgadza sie crc (moze tylko u mnie

)
jak chcesz pograc na customach to tylko za granica unas chyba grane jest rhine2
a dlaczego w pl niema servow w customami to jzu zupelnie inna sprawa, moze sie wkrotce zmienie
[SzMER]Zigi
22:32, 9 09 2003
Wytypujcie kilka najlepszych map a ja je właduje na serwerek i bedzie można pograć
czlowiek
2:37, 10 09 2003
| QUOTE (kostek pl @ Sep 9 2003, 08:44 AM) |
| o co chodzi w tej mapce z kosciolem, cos tzeba zrobic z tymi organami czy co ? |
mapka sie nazywa mml_church_et_v1
obok organow jest mala wneka i stoi w niej figurka, trzeba zaniesc ja do ciezarowki
Alchemik
22:04, 3 10 2003
| QUOTE ([SzMER]Zigi @ Sep 9 2003, 09:32 PM) |
| Wytypujcie kilka najlepszych map a ja je właduje na serwerek i bedzie można pograć |
Hmm nowych mapek w ktore z checia bym pogierzyl jest kilkaa ale mysle ze na pierwszym miejscu edzie kultowy na scenie RTCW base !!
2 zapewne zajmie Plaza(nie tak wspaniala jak w RTCW
)_ ale rowniez bardzo grywalna,
Mysle ze admini serverow powinni jak najszybciej wsadzac takze inne mapy bo jak sie orietuje to w "nowosci" mozemy jedynie pograc na Day of Days :|
BARABARpol
22:57, 3 10 2003
Temple 2 i Return to Carnage Canyon super mapki.Duże.
Temple 2 to rozumie ale CC hmmmmm tu bym sie mógł kłucic niejets to zbyt ciekawa mapa
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.