SoH|Apollo13
11:56, 11 04 2004
Od pewnego czasu mam pewnien maly problem w ET. Otoz po znalezieniu odpowiedniego servera, dodaje go do ulubionych. Po wyjsciu z ow servera, zagladajcac do favourite - widnieje na liscie. Po wyjsciu z gry i ponownym jej uruchomieniu, server znika z listy. Moje pytanie brzmi: "czy mial ktos z was taki problem, jesli tak, jak sobie z nim poradzic???" Pozdrawiam
Nie napisałeś gdzie masz te problemy. W jakiej wyszukiwarce ASE, Gamespy, w grze wolfa? Jak napiszesz wtedy będzie nam łatwiej odpowiedzieć na pytanie.
SoH|Apollo13
13:36, 11 04 2004
Problem dotyczy wolfa.
Heh, mam identyczny problem. Zawsze jak dodam jakiś serwer to po resecie mi znika. Jednak zauwazyelm dziwna rzecz, niektore sery nie znikaja mi jesli najpierw je dodam, a potem na nich zagram.
Tez jestem ciekaw czy ten problem da sie rozwiazac.
PS dotyczy to defaultowej wyszukiwarki wolfika
Tez mam taki problem, ale nie zawsze :| Czasami sie dodaja serki do Favourites na stale a czasami tylko na to jedno konkretne wlaczenie wolfa

Nie mam pojecia od czego to zalezy

Wiec po prostu zaczalem uzywac ASE i jest wszystko w porzadku
dlaczego nie zainstalujecie all seeing eye?
Jak juz dodacie w wolfie jakis serwer do favorities to wylaczcie wolfa i ustawice swoj config na "tylko do odczytu". Powinno pomoc
tranx-san
18:54, 2 07 2004
albo zrobcie sobie nowy plik tekstowy w notatniku i tam wrzucajcie ip serkow

pozniej tylko ctrl+c i ctrl+v w wolfie i po sprawie
shinigami
13:35, 28 07 2004
The All seeing eye jest przydatne .Ale płatne
Skąd można ściągnąć instalkę ASE???
| QUOTE (okular @ 12:03, 28 07 2004) |
| Skąd można ściągnąć instalkę ASE??? |
Najlepiej z internetu
| QUOTE (dankan @ 14:09, 7 05 2004) |
| dlaczego nie zainstalujecie all seeing eye? |
bo moze nie maja windowsa tak jak ja
?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.