Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: MULTIET CUP 2004
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
OLDERT
Multiet cup[email protected][B]zostało załozoiony nowy turniej na fragi nazywa sie Multi et cup 2004
OLDERT
zapisy pod gg 2769799 lub e-amil [email protected]
j!mmy
Początek rozgrywek zaczya nsie 2 maja a oficjalne otwarcie 1 maja o godzinie 10 : 00
wszyscy musza być, jedynie moze nie byc jeśli da 3 dniowe uprzedzenie !!

Hmmm, to jest parodia jakiegoś turnieju? dry.gif

MIRCZ: brak?

-------------------------------------
It is our nature to kill, kill, kill!
falubaz
Nie no to juz sie parodia robi mad.gif ph34r.gif to juz nie jest smieszne ;/ fajnie nawet strona jest ;] proadres, protopic, super edycja postow etc. :/ Admini pomyslcie nad niektorymi postami i wyciagnijcie jakies wnioski, bo juz mocny burdel sie zrobil imo ;/
Pozdro
aha gl &hf laugh.gif
Jędras
:DDDDDDDDDD HAHAHAHAHAHAHA :DDDDDDDDDD

OLDERT, nawet sama twoja (nie)znajomość ortografii mówi mi żebym nie pokazywał się na tym turnieju...

PS. OLDERT, istnieje taka opcja "edycja" w prawym górnym rogu twojego posta, obok "cytuj". Jak chcesz coś dopisać nie musisz od razu pisać nowego posta. Wystarczy edycja starego.
Yogi
To chyba (musi byc) zart ohmy.gif laugh.gif Tak nagle nie wiadomo skad turniej? No dobra a jesli to serio czy przewidziales wszystko? Sedziow, serwery itp itd? "Mirzcz" i "Wpisy" oraz pare innych bledow zownowalo mnie, wiec jesli to jest serio to popraw je. (formulowanie zdan przypomina mi tlumaczenia gier przez ruskow "Made in stadion" hehe)
"I jak tu byc normalnym? ohmy.gif "
esto
wezcie to skasujcie bo z deka zalosne to jest :C
Buli
zamiast nasmiewac sie z OLDERTA sami zrobcie jakis turniej
super mega od!@#ane mastahy forumowe.

zycze tym co biora udzial w tym turnieju dobrej zabawy
KiD
Topik zamkniety.

pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.