Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: "Zgłoś post do moderatora"
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Forum Serwisu www.enemyterritory.pl > Forum Techniczne Boardu
Jędras
Nigdy jeszcze nie używałem tej funkcji i chciałbym się dowiedzieć jak często mogę ją stosować i w jakich sprawach.
Czy tylko naruszanie regulaminu jest powodem do zgłoszenia danego posta moderatorowi???
Czy mogę np. zgłaszać spam, posty napisane przez tego samego autora 2x z rzędu (zamiast użycia funkcji edycji)???
Pytam się, bo nie wiem jak często moderatorzy przeglądają forum, a mogłoby to ułatwić im pracę i przyspieszać kasowanie niepotrzebnych postów.

PIS
Thoro
Po to jest ta funkcja, zeby userzy mogli jej uzywac. Jesli chodzi o spam, posty z dupy itp. to zazwyczaj posty tego typu nie utrzymuja sie wiecej niz 3-5 h. Oczywiscie zdarza sie, ze przetrwa takie cos dluzej, bo wiadomo moderatorzy tez ludzie i nie przegladaja forum 24/7. W momencie gdy zglaszasz post do moderatora kazdy z moderatorow dostaje maila i moze dzialac. Z doswiadczenia wiem, ze najczesciej ludzie korzystaja z tej opcji gdy jest ktos obrazany, tudziez napisal totalna glupote.

Reasumujac, mozesz uzywac tej opcji, aczkolwiek nie ma obawy, ze jakis spam ujdzie czujnym oczom moderatorow biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.