Ale na serio.
Czy macie zamiar kiedyś skończyć grać w ET??
Czy nie nudzi już was ta gra(it's my life
Wypowiadajcie sie
Pozdro
| QUOTE (man @ 20:47, 28 04 2004) |
| Lepiej of korz maja ci bardziej zdolni, ktorzy nie musza sie zbytnio uczyc w domu. Ale znowu ci graja jeszcze wiecej, bo maja czas... |
| QUOTE |
| I tacy ludzie mnie najbardziej wkórwiają. I nie mówie o Man'ie ale o tych zdolnych, niesamowitych uczniach. Spotkałem takiego gdy grałem w klanie UA. Dopiero zaczynałem gre w klanie wyprówając żyły żeby usiąść do kompa na te 1,5 h żeby trochce popykać.Po pierwszym trenie spotkałem tego kolesia na gg i tak sobie rozmawiamy. Wreszcie po 1 h pytam sie go czy nie czas na zabranie sie za szkolne "lekturki" i tym podobne. -A skąd, ja jestem złote dziecko.Poucze sie przez pół godziny i starcza mi na tydzień. Człowiek tu sobie żyły wypruwa żeby zadowolić starych i gnomów w szkole, a taki ma wszystko gdzieś icoraz bardziej brnie w łajno jakim jest uzależnienie od ET. The End.Cdnn |
| QUOTE (Spl!nt3r @ 17:47, 3 05 2004) |
| Już skończyłem z ET |
| QUOTE |
| Przecież możesz pogodzić zarówno gre w ET jak i CS. |
| CYTAT |
| nie ma takiej opcji żebym skończył grać w ET (nawet jeszcze dobrze nie zacząłem) Będe starał się grać w ET do końca świata i o 1 dzień dłużej Jestem pewien już dziś że z ET nie skończe. Może tak ale tylko wtedy jak mi urwie ręce albo strace wzrok |
| CYTAT |
| ja juz jestem na emeryturze... postawilem na picie! |