Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jaki podkładek? ;)
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy techniczne z sprzętem, sterownikami, systemami operacyjnymi > Myszki i podkładki
kaczor
Ja mam problem taki ze nie wiem jaka sobie podkladke kupic wink.gif Ktora jest najlepsza do mx510? tongue.gif
AdI-O
QUOTE (kaczor @ 11:19, 28 04 2004)
Ja mam problem taki ze nie wiem jaka sobie podkladke kupic wink.gif Ktora jest najlepsza do mx510? tongue.gif

qwaku, nie zaczynaj nowego tematu jak podobny masz pod ręką.
Wystarczy przechylić głowe do góry i popatrzeć na najważniejsze tematy.
kaczor
Ta wiem czytalem ten przyklejony post o Icemat-cie ale nie ma tam jasno powidzane ktory jest najlepszy (chociazby w/g wlasnej opinii a nie po przemysleniach i rozwazaniach miesiecznych tongue.gif), tylko sa wypowiedzi w mniej wiecej taki stylu: no tak ta jest fajna albo ja bym proponowal ta. Ja bym chcial zeby mi ktos powiedzial (ktos kto sie zna of koz wink.gif) ze ktoras z 2-och w/w podkladek jest the best.
Co prawda czytalem juz mnostwo recenzji i takich tam na ich temat ale im wiecej czytalem tym wiecej mam watpliwosci dry.gif A tak wogole to sie zastanawiam na Icemat-em, albo Steelpad-em 4s. tongue.gif
kaczor
Dobra zamknijcie juz ten temat, juz kupilem sobie IceMat-a 2nd edition i jest git tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.