Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Co zrobic zeby wygrac bez grania??
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Scena klanowa
djiNn
ich wersja brzmi troche inaczej, bycmoze dogadalibyscie sie gdybyscie lepiej angielskim operowali
sayetan
ot mowia ze Polak potrafi
widac ze nie tylko Polak ale Norweg i Dunczyk tez biggrin.gif
kr0pa
QUOTE (djiNn @ 8:44, 29 04 2004)
ich wersja brzmi troche inaczej, bycmoze dogadalibyscie sie gdybyscie lepiej angielskim operowali

Dokładnie ,graliśmy oficjalny mecz w lidze z [DR] i 0 problemów.Bardzo mili ludkowie .
Apozatym admin ma ostatnie zdanie.
A prawda na 99% leży pośrodku.
A pzoatym ping ,pingowi nie równy.Czasami wolę grać na serwerze ze stabilnym 100 niż badziewiastym 50+ pl.

Obejrzałem te demka i wogóle nie jestem przekonany.Serwer źle skonfigurowany (stawiałem na swoim klanowym 3.0.1 i w życiu nie było takich bugów) - więc nie dziwcie się adminowi .Następnym razem skonfigurujcie serwer poprawnie.
A co do Dodge`a - jest dość kontrowersyjny ,ale robi kawalł dobrej roboty na rtcw.no i CB.

Nawet igor ma redspike`i straszliwe i gołym okiem widać warpowanie.
maciesz
....i dla swoich kumpli dajac im punkty ktorych nie mieli szans na nas zdobyc....
kr0pa
QUOTE (maciesz @ 18:11, 29 04 2004)
....i dla swoich kumpli dajac im punkty ktorych nie mieli szans na nas zdobyc....

To uderzajcie do głównego admina smile.gif
maciesz
....ktorym jest dodge tongue.gif
w zasadzie to chyba nikt inny nie zajmuje sie liga et w rtcw.no
kr0pa
QUOTE (maciesz @ 18:13, 29 04 2004)
....ktorym jest dodge tongue.gif
w zasadzie to chyba nikt inny nie zajmuje sie liga et w rtcw.no

Ta,tylko wygląda że większość klanów ma z wami problemy.
Spóźniacie się,obrażacie ludzi a do tego nie znacie zasad ligi w której gracie (1-1 vs OGC bez tiebreakera - ROTFL).
Dorośnijcie ,a wszystkie problemy znikną smile.gif
SuperMegaWarzywo
Ja tu nie widze powodów dla, których mieliby się jeszcze dogadywac. Skoro mecz sie zaczął, to powinien tez sie skończyc. Obie strony dogadały sie przecież we wszystkim juz przed rozpoczęciem rozgrywki, inaczej przecież nie zaczęliby gry. Bardzo ciekawi mnie fakt czy ten admin sie rzeczywiscie dobrze czuł ph34r.gif . Podjął jakąś dziwną decyzje, zwłaszcza ze oba klany mogly spokojnie grac i wygrac to normalnie, prędzej czy później.

Ogólnie to trzeba przyznac po lolu dla hunters.group , dark rebels i admina, bo to niestety jest tak tragiczne, ze az smieszne.
maciesz
najciekawsze chyba jest to ze mecz sie nie odbyl, admin go przerwal, zarzadzil przelozenie (co widac na demku), po czym potwierdzil wynik zgloszony przez DR.... czy to nie jest ciekawsze od tego ze ktos mu powiedzial ze jest sux? rozumiem ze ktos nas moze nie lubic ale jako admin powinien zachowac troche neutralnosci...
igor
Ta,tylko wygląda że większość klanów ma z wami problemy.

wymień jakie i powiedz co za klan

Spóźniacie się

LOL ?

obrażacie ludzi

jak juz kogoś obrażamy to zazwyczaj robie to ja, bo potulny to ja niejestem.... pozatym nieobrażam nikogo bez powodu.....

Dorośnijcie

A co to takiego ?

do tego nie znacie zasad ligi w której gracie (1-1 vs OGC bez tiebreakera - ROTFL

z ogc był mała wpadka z naszej strony i raczej niebęde tego komentował

Wycinek z regulaminu

„If no objections are made, no team may question the settings during or after the game".

n/c
kr0pa
QUOTE (igor @ 19:36, 29 04 2004)

wymień jakie i powiedz co za klan
Wycinek z regulaminu

„If no objections are made, no team may question the settings during or after the game".

n/c

Poczytaj raporty z meczów ,w 50% z nich są jakieś zastrzeżenia do was
- a to ktoś z H nazwał kogoś "whore"
- a to spóźnienie godzinę
- a to nie granie tiebreaker (chyba 2 razy wam się zdarzyło

A pozatym

10) Admin – RTCW.NO administration representative. All admins decisions are “final” decisions and further discussion about any decision made by admins is not even possible. If you want to complain on a certain admin – write a complaint to [email protected] with full explanation of the problem as you see it.

Więc złóżcie zażalenie ,a nie robicie pyskówkę na stronie.Na CB w OC za granie na takim serwerze byście długo z adminem nie gadali.
I tak swoją drogą daj jakiegoś linka na forum baniego dot. tego dzinwego bug`a ,bo popytałem kilku adminów i nikt o takim nie słyszał w 3.0.1
SuperMegaWarzywo
Hehe kr0pa tez nie lubi hunter.group wygląda na to że nikt ich nie lubi, huntery maja w taim razie przerąbane i to znaczy, że jak sie kogoś nie lubi to można go ośmieszyć, wycyckać, zrobic w konia i potem mu powiedziec ze sam nie jest lepszy lol?

A co do tego niby buga to ten warning bodajże mówil, że ktos z dark rebel czituje laugh.gif w takim razie nalezałoby zgłosic to adminowi i wykluczyc ich z rozgrywek. Kto wie a nuż sie uda rolleyes.gif buhahhahehe.

Cała ta sprawa nie obejdzie sie bez udziału sądu rejonowego, hunter.group pomyślcie czy nie warto zgłosic to zajscie na policje wink.gif biggrin.gif ph34r.gif

P.S. ( nie zapomnijcie również skorzystac z porad detektywa kr0py, który bacznie sledzi wszelkie raporty z waszych meczy i układa diagramy procentowe )
maciesz
Towarzyszu kr0pa, jak chcecie wygrzebywac grzeszki KmH to sie nie wachajcie i od razu udzerzcie z grubej rury. Ze nie wiele osob nas kocha to ja wiem doskonale (chyba tylko nasze wlasne matki) ale moglibycie pokazac odrobine obiektywizmu....

Nie wiem czy dociera to do Was ale
1) admin wszedl w srodku meczu i stwiedzil ze mecz musi zostac rozegrany w innym terminie na innym serverze
2) mimo ze chcielismy grac przeciwnicy opuscili server i nie odzywali sie na ircu
3) przeciwnicy zglosili wynik H 0-2 DR
4) admin potwierdzil wynik
5) na nasze pytania i prosby o wyznaczenie kolejnego terminu admin odpowiedzial cos w stylu "wyznacze nowy termin gdy uslysze od DR ze chca z wami grac"

jak ktos ogladal demo to napewno zauwazyl ze DR dosc kiepsko sobie radzilo i wedlug mnie nie mieli szans na wygrana dlatego to ze nie chce grac dziwne nie jest

btw. spoznienia nie bylo:

(19:06:22) (H|igor^KmH) can we play at 20.30 cet ?
(19:06:40) (H|igor^KmH) ours players have work and school :/
(19:11:43) ([DR]MrASS) 20.30 seems fine to us smile.gif

o 20.30 wchodzilismy na server DR ktory niestety nie spelnial wymogow ligi wiec udalismy sie na nasz server co trwalo ok 10min. nastepne 10 min trwala rozgrzewka.
kr0pa
QUOTE (maciesz @ 21:30, 29 04 2004)
o 20.30 wchodzilismy na server DR ktory niestety nie spelnial wymogow ligi wiec udalismy sie na nasz server co trwalo ok 10min. nastepne 10 min trwala rozgrzewka.

No to complain na admina na główny @.A pozatym adminów od ET jest jeszcze 5.
A pozatym nie mam do H żadnych złych uczuć ,zaufaj mi smile.gif
Polecam pogadać na irc`u z Dafear`em ,jeden z najlepszych adminów i napewno wam pomoże.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.