Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: DAM i Paderborn
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Return to Castle Wolfenstein > RtCW Ogólne
_Mariusz_
w tej misji mam do przejścia tame i znalezienie drogi do Paderborn. Tame przeszedłem już kilkukrotnie w tą i z powrotem, wyszedł za obszar tamy gdzie jest ogrodzenie i brama siatkowa, której nie mogę otworzyć. Wybiłem już wszystkich i nie wiem co dalej ? jak otworzyć tą bramę, bo chyba za nią jest drogowskaz i droga do Paderborn.
POMOCY.
kober
trudno powiedziec dlaczego utknales, bo nie podales duzej ilosci szczegolow.
a >> tu << znajdziesz dokladny opis, z duza iloscia zdjec, co nalezy zrobic w tej misji ( po angielsku ). mam nadzieje, ze sobie poradzisz rolleyes.gif
Mariusz
kober, dzięki za podanie tej strony - niestety wszystko zrobiłem zgodnie z planem i utknąłem na ostatnim zdjęciu tego opisu: według niego w domkach jest gdzieś przełącznik umożliwiający otworzenie tej ostatniej bramy - i tego właśnie znaleźć za nic nie mogę ... sprawdziłęm wszystko po 3 razy i nic. gdzie ten pstryczek ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.