Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Idiotyczne serki na rctw.
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Return to Castle Wolfenstein > RtCW Ogólne
Sagitarius
Nie wiem.Może jestem niepoinformowany albo głupi ale nie kapuje czegoś..zapewne nikt juz nie gra w rctw drugie demko multitest..a ja czasami lubie tam zarknąc...bardzo mi rctw odpowiada bo jest w sam raz na mojego kompa nie to co et.no i jest kilka serwerkow...Dolanczam sie chce byc w allies..a tu czas czekania tysiąc albo moze i kilka(tysięcy) sekund!!!Dobra jest tam ktoś normalny dajemy restart..a tu raz cie zabiją w allies i znowu kupa czekania..okazuje sie ze to klanowe serwery kolesie sie napażają w jednym tamie i ich to widoacznie bardzo cieszy..nie wiem czy oni uwazaja sie za klan?Raz kiedy nie bylo tego ograniczenia sekundowego pykałem w pojedynke ten ich cały klan..nie rozumiem poco są takei serwery juz lepiej jakby sobie na ircu pogadali a nie zaśmiecali moje ukochane demko rctw!Sprawa przykra a moze ktoś wie coś więcej odemnie, na ten teamt? ph34r.gif
incognito
Nie ma sie czegos spodziewac po serwerach postawionych na tescie. Skoro rtcw Ci sie podoba to zalatw sobie pelna wersje, nic innego nie moge Ci poradzic.
sayetan
lepsze jest marko Fun beach na jakims angielskim serku biggrin.gif
tam to dopeiro rzeznia jest
btw. nei wiem czy znacie ale ostatnio lubie pykac w moda o nazwie WildWest
ciekawie sie gra cowboy`ami i banditos`ami, akcja rodem z dzikiego zachodu biggrin.gif
a jakie teksty tam wala biggrin.gif sama gra of coz wolniejsza niz et
mod jest darmowy i mozna go sciagnac z rtcwfiles.com albo swertcw.com
server nie wiem czy cracked
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.