Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Human base script - błąd ETPro
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy Techniczne z Enemy Territory > W:ET - Komunikaty błędów z ET
nephit
Kiedys probujac sie dostac na server dostalem komunikat o bladzie w pliku human base. Bylo to dosyc dawno i nie pamietam jak sobie z tym poradzilem. Ale nie o to mi chodzi. Niedawno znowu sie z tym zetknalem - dodalem do skrotu do et komende na uruchamianie z modem etpro poniewaz nie moglem jakiegos demka odtworzyc. Po dodaniu komendy demko dzialalo, ale jak chcialem u siebie pozniej odpalic oasis (na etpro) to wyswietlal sie komuniat o human base. Nie jest to jakis wielki problem, poniewaz moge grac na etmain (mowie o hostowaniu u siebie, bo w sieci wszystkie mody dzialaja), ale chcialem sie dowiedziec co to jest ten human base script. Nie wiem czy ktos sie z tym wogole spotkal kiedys, w kazdym razie na forum niczego nie znalazlem.
sayetan
skasuj tebn skrypt z etpro to Ci nei bedzie wyskakiwac
nie wiem czy tworcy tym wiedza ale etpro ma jeszcze wiele taki glupich bledow
Abigail
eee a gdzie on jest... tak dokładniej
AdI-O
Miałem podobny problem przy wchodzeniu na server LSAAH.
Nie mogłem sie połączyć gdyż wyskakiwał owy błąd.
Podobnie było z odp@!@nie localhostu.
Miałem dosyc takiego (słowo na p)enia więc zainstalowałem ET jeszcze raz.
I mam spokój.Mam nadzieje że sie już nie pojawi.
A plik jest tutaj Wolfenstein - Enemy Territory\etpro\animations\scripts.
Nie wiem tylko czy skasowanie coś da , czy nie spiepszy etpro.
Wole nie próbować ph34r.gif
nephit
no wlasnie, o ile pamietam to mojemu koledze to samo wyskakiwalo, znalazl ten plik w folderze animations i wywalil. no i to mu pomoglo. ale ja nie mam folderu animations, a jak kaze mu wyszukac plik ze slowem human to tez nic nie znajduje. wiec ciezko usunac cos czego nie ma wink.gif . ciesze sie tylko ze w sieci jest ok.
sayetan
nie rob tego na razie, z tego co zauwazylem etpro juz sprawdza sume kontrolna pliku i to nie przechodzi
kiedys to przechodzilo, a teraz pisze wrong checksum file (przy wchodzeniu na serki)
moze sporobuj sobie zrobic kopie takeigo etpro i jak bedziesz wchodzil na localhost to kopiuj sobie ten plik zmodyfikowany
ja bym w ogole napisal o tym baniemu ale nie znam dobrze angielskiego
YaQ
Mam identyczny problem, jedynym sposobem na odpalenie gry po lanie jest skorzystanie z innego moda np etmain :/ Jak wymysle cos lepszego to nie omieszam napisac.
qBa3oo3
no wlasnie, o ile pamietam to mojemu koledze to samo wyskakiwalo, znalazl ten plik w folderze animations i wywalil. no i to mu pomoglo. ale ja nie mam folderu animations, a jak kaze mu wyszukac plik ze slowem human to tez nic nie znajduje. wiec ciezko usunac cos czego nie ma  .

Wiec moze problemem nie jest sam plik tylko jego brak?
Nie latwiej po prostu przeinstalowac etpro?
blacktyger
miałem plik - wyskakiwał błąd
nie mam pliku - wyskakuje błąd

pzdr
majcok
Ten bug chyba zostal poprawiony w najnowszym etpro (3.0.1), jednak nie jestem tego pewnien.

PZdr
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.