Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: tribes 2 za darmo!!!
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Hyde Park
blinkkin
QUOTE (netsports.pl)
Tribes 2 za darmo    yavor 2004-05-04, 18:28 
Stało się. Tribes 2, jedna z najbardziej wymagających strzelanek aktualnie dostępnych na rynku, jest bezpłatny! Ważący 538,6 MB plik można pobrać z serwisu FilePlanet. Jest co ściągać, tym bardziej, że FilePlanet nie należy do najwygodniejszych serwisów. Pozostaje mieć nadzieję, że wkrótce pojawią się szybsze i bardziej przyjazne mirrory.

W ciągu paru dni będzie również gotowy film promujący Tribes 2, a NetSports.pl będzie jego pierwszym mirrorem na świecie.

Zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami, na łamach naszego serwisu pojawią się w ciągu najbliższych dni artykuły ułatwiające początkującym graczom orientację w tej dość rozbudowanej strzelance.

te slowa wszystko wyjasniaja.
cyp!s
w tym momencie mi sie nasuwa tylko jedno pytanie: goodbye et?
DaBi
Oo... jesli to prawda to bardzo ciekawa to informacja. Bo o Tribes 2 już czytałem kiedy,s swego czasu i szczerze to chciałem spróbować kiedyś jak jeszcze nie miałem odpowiedniego sprzętu. Teraz sprzęt mam to i pograć myślę warto by było smile.gif

Co do ET to nie good bye myślę ale od czasu do czasu popykać w coś innego możnaby wink.gif
Slash-PL
A kiedy będzie jakiś polski darmowy mirror? I co z si-di-kejami? ph34r.gif
Oc3lot
cd key'e rozeszly sie jak ciepłe bułeczki wiec jest ich "drobny" deficyt... nie wiadomo w sumie kiedy beda...

a co do mirrorrów:

ftp://ftp.fz.se/pub/spel/tribes2/tribes2_gsi.exe

http://ftp.fz.port80.se/spel/tribes2/tribes2_gsi.exe

http://three.serverseed.com/tribes2/tribes2_gsi.exe

powinnien byc dobry transfer... a jakby linki nie dzialaly to na http://tribes2.fpp.pl/ poszperac w newsach....

ph34r.gif
sayetan
QUOTE (Oc3lot @ 18:37, 13 05 2004)
cd key'e rozeszly sie jak ciepłe bułeczki wiec jest ich "drobny" deficyt... nie wiadomo w sumie kiedy beda...

no ja wlasnie dostalem swoj cdkey z gamespy`a biggrin.gif

ciagne stad bo Twoje linki nei dzialaja

ftp://padme.idv.tw/Game/Tribes/Tribes2/tribes2_gsi.exe
Slash-PL
Możesz powiedzieć dokładnie jak zdobyć keya i czy darmowy?
sayetan
http://tribes2.fpp.pl/
blinkkin
QUOTE (Slash-PL @ 21:23, 13 05 2004)
Możesz powiedzieć dokładnie jak zdobyć keya i czy darmowy?

keyow na fileplanet bylo 5k i sie skonczyly. pozostalo czekac na kolejna porcje...
sayetan
to moglbys mi powiedziec jakims cudem ja dostalem ?
niestety sprawdze czy ten cdkey dziala dopiero jak znajde binarki do Linuksowej wersji
x-chomik
tu macie 8 mirrorow, sprawdzalem wszystkie i mi hulaly :>
(chyba trzeba miec get righta zeby z filemirrors ssac)

keya uzyskacie po wypelnieniu tego formularzu
dodatkowo zrobicie sobie darmowe konto na gamespy
Estaloth
sayetan dał jakiś wolny ftp i będzie ssać przez najbliższe 2 godziny. sad.gif Jednakże dobre i to. Mam nadzięję, że następne cd-key'e będą szybko. wink.gif

Edit: Hrhr skorzystałem z linka od x-chomika, zalogowałem się na GameSpy wypełnilem formularz i dostałem cd-keya. Jak się ściągnie to napiszę czy wszystko ok działa. smile.gif
Chomik
sad.gif
Oc3lot
huh.gif swoje Tribes 2 sciagnalem z tych linkow co podalem ale jak widac ftp zmiennymi są tongue.gif

ja mam problem z autoryzajca maila na GameSpy ale to w sumie nie problem smile.gif
Estaloth
Hmmm gra się ściągnęła, odpaliłem no i tak to było do przewidzenia...gierka rwie. blink.gif Przecież to ma małe wymagania podobno. No ale nic cd-key'a odalem Oc3lotowi niech mu dobrze służy. smile.gif
x-chomik
gierka hula tak biggrin.gif
ale nadal nie slysze "dziekuje" biggrin.gif lol
ja jescze nie wiem czy mi bedzie dzialac bo z moim za!@#istym laczem bede to ssal 3 dni
Chomik
x-chomik daj mi linka ja mam fajny tranfer ale ping z!@#any troche to sobie zassam gierke bo nic nowego nie mam tongue.gif ui anwet nie patrze co jest nowe :DDD
Slash-PL
A kto mi skombinuje sidikeja? Bo mi jakoś nie chcą dać tongue.gif Będę wdzięczny...
Oc3lot
No thx Est za cdkey, gierka smiga az milo sie patrzy.

imo troche wolniejsza akcjia niz w ET, ale odchodza lepsze akcje...

smile.gif
x-chomik
chomik chcesz linka to masz w moim poscie po wyzej linka do strony z roznymi linkami to dej gry i dodatkowo masz linka do strony z ktorej mozesz wziasc sidi kija (jak to slash powiedzial biggrin.gif)
Chomik
ok a ja nawet nie wiem co to za gra tongue.gif a na tej strne c oja scaiglem to jzu wiem wszsytko sszybko sie ucze tongue.gif
AdI-O
Opis gry to tylko dwa słowa:BIG SHIT
Może nie wpadła mi w gust, ale nie lubie futurystycznych fpp na multi.
Wole Battle Field, CS i... ET smile.gif
Chce ktoś cd-key'a?? [email protected] Chętnie sie pozbyje. ph34r.gif
blinkkin
QUOTE (AdI-O @ 16:43, 28 05 2004)
Opis gry to tylko dwa słowa:BIG SHIT
Może nie wpadła mi w gust, ale nie lubie futurystycznych fpp na multi.
Wole Battle Field, CS i... ET smile.gif
Chce ktoś cd-key'a?? [email protected] Chętnie sie pozbyje. ph34r.gif

big shit is cs, a battlefield to na tyle z!@#ana gra, ze nie ma nawet dem...
blacktyger
o gustach się nie dyskutuje, są gusta i guściki

mowa jest srebrem, lecz milczenie złotem

jak ja lubie takie lakoniczne wypowiedzi ohmy.gif
blinkkin
QUOTE (blacktyger @ 14:24, 29 05 2004)

jesli uzywa sie jakichkolwiek powiedzonek to nalezy stosowac forme pierwotna i poprawna. w przeciwnym wypadku traca one swoj pierwotny sens. sekundo okreslenie lakoniczny oznacza nie tylko krotka wypowiedz, ale takze logiczna.
Spl!nt3r
Eeee tam, cs wcale niejest big shit biggrin.gif
blacktyger
sekundo okreslenie lakoniczny oznacza nie tylko krotka wypowiedz, ale takze logiczna.

pokaz mi cos blinkkin, nie sensownego w moim poście ...

jesli uzywa sie jakichkolwiek powiedzonek to nalezy stosowac forme pierwotna i poprawna. w przeciwnym wypadku traca one swoj pierwotny sens

spotkałeś się z pojęciem parafrazy ??
blinkkin
QUOTE (blacktyger @ 18:01, 29 05 2004)

pokaz mi cos blinkkin, nie sensownego w moim poście ...

spotkałeś się z pojęciem parafrazy ??

mowa jest srebrem, lecz milczenie złotem powinno byc: mowa jest srebrem, a milczenie złotem. parafrazy nie odnosci sie do przyslow. lepiej posluchaj prof. miodka lub poczytaj zasady j. polskiego.
blacktyger
www.pwn.pl

"«szersze rozwinięcie jakiegoś tekstu z ewentualnymi modyfikacjami (przeinaczeniami); "

jak to się nie tyczy przysłow? parafraza może być wszystkiego, łącznie z Twoim nickiem, to jest zmienienie treści czegoś najczęściej na swoją kożyść, zmieniając przy tym całkowiecie lub częściowo sens

a co do przysłowia, powiedz mi

CODE

CODE
mowa jest srebrem, a milczenie złotem

sry nie wiedze różnicy w sensie tego zdania, może ułomny jestem

prosił bym o wypowiedź osób 3 dlaczego "lecz" zmieniło sens zdania ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.