Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: #chomik ?
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Hyde Park
Chomik
Wejdz zobacz kanal i napisz co sadzisz. Strona kanalu ;] -- wpisz sie do chomiczej ksiegi ;] i zobacz ankiete czy na #chomik bedzie Q ? blink.gif Wecej info na #chomik. Przyjmujemy boty tongue.gif
Skobel
LOL... Chomikowi odbija doszczędnie! biggrin.gif Zwariował na punkcie Q i chomiczej sierści... [FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial] wink.gif
ChoX
Tak w ogole Chomik jesli mozna spytac po co Ci kolejny bot ?
L Ci nie wystarczy ? A te pozostale to juz... wink.gif
Slash-PL
Q daje więcej możliwości laugh.gif
Jeśli będzie Q to po +ao zgłaszać się do master Slash'a wink.gif
A tak przy okazji: mam kota i takiego chomika na raz by człapnął biggrin.gif tylko potem by żygał, bo za dużo futra smile.gif
buzka
omg chomik gratulacje za pomysl zalozenia nowego tematu :C
1.Twoj kanal mi wisi :|
2.Wk#!@iasz mnie jak mi piszesz na prv ze mam wejsc na twoj kanal :C
3.Temat z dupy :<
blinkkin
chomik - life time ban na #wolfpl. tutaj tez powinienes miec bana.
Thoro
Po kilku "zaproszeniach" na priv, dalem ignora chomikowi i juz mnie nie dreczy. Imo odbilo ci ostro z tym kanalem ohmy.gif
Swiety
Jeśli ktoś was wk#!@ia na #wolfpl to dajecie IGNORE
Jeśli ktoś was bardzo bardzo wk#!@ia na #wolfpl to /msg me or Propser or Gates or.
Jeśli wk#!@iają was takie topici - no cóż tutaj jest Hyde-Park i można pisać o największych pierdołach.

Chomik a może ty zbierasz na bota S ? biggrin.gif No ale do tego potrzeba z 200 ludzi na kanale.
Jak jesteś (słowo na p)nięty na punkcie botów to zajrzyj se na ircnet - tam są maniacy którzy mają botnety po kilkaset botów. Wykup se z kilkanaście kont shellowych postaw kilkadziesiąt/kilkaset botów zamiast spamować irca "Plizzz wejdzcie na kanał - zbieram na bota"
ChoX
QUOTE (Swiety @ 14:30, 8 05 2004)
Jak jesteś (słowo na p)nięty na punkcie botów

Tak mi sie właśnie wydaje Swiety ze chomik jest (słowo na p)nięty na punkcie botów.Mnie L zupełnie by wystarczyło. Po co komu dwa boty na kanale ?? (chodzi mi o boty typu L i Q) Bez sensu... dry.gif
Swiety
Na jednym kanale nie mogą być jednocześnie L i Q. Jeśli przychodzi Q to L odchodzi. Razem z Q lub L może być S.
Także jeśli ktoś jest po(słowo na p)ony na punkcie botów (Chomik) to na Qnecie sobie nie poszaleje.
Chomik
No tak zgadzam sie a na ircnecie jzu jestem ownerem i mam shella ;] botow tez mam od cholery no maniacy tam siedza biggrin.gif ostatnio jednego zlapali bo sie wlama gdzies do firmy po podobno jak zeznal nie chceili go przyjasc i im udowodnil co potrafi ;] no ale wsumie to nie byl moj pomysl zeby na Hyde Park zakladac ten temat ale !:c chcieli to zrobilem ;] i tak pewno mam opinie zla ale mi to zwisa i powiewa !:D
za to co mi zrobili zemszcze sie !:D
x-chomik
dzieki genialnemu chomikowi niedlugo dostane bana na caly quake.net, wszystkie strony wolfa, wszystkie boardy i servery jakby ban od acida (nie bede wspominal innych) na #wolfpl nie wystarczyl.
a wlasciwie to za co mnie banujecie na #wolfpl? wystarczy ze napisze tam 1 slowo i dostaje bana (jesli oczywiscie zdaze cos napisac przed wykopaniem)
i robi wam to radoche? moze wam jakas krzywde wyrzadzilem i teraz sie mscicie?

ale wracajac do tematu - chomik dostal (słowo na p)ca bo mamy juz wystarczajaca liczbe sesji i idlerow na #chomik na Q ale jak zapewne wiecie tak musi byc przez 2 tygodnie i dla tego wszedzie o tym pisze
jezeli komus przeszkadz akcja propagandowa mojego towarzysza to niech pojdzie za rada Swietego i niech da chomikowi ignora
a jezeli ktos nie wie czym sie rozno Q od L to najlepiej niech sie nie wypowiada na ten temat
KaeL
Ach ignor dobra rzecz. U mnie chomik ma ignora od dawna i jest mi za!@#iscie milo. A swoja droga... Chomik zrozum: nikt nie lubi upierdliwych ludzi (i zwierzat). :PPPP
blinkkin
QUOTE (KaeL @ 23:55, 8 05 2004)
Ach ignor dobra rzecz. U mnie chomik ma ignora od dawna i jest mi za!@#iscie milo. A swoja droga... Chomik zrozum: nikt nie lubi upierdliwych ludzi (i zwierzat). :PPPP

kilkanascie pozycji na black list (samego chomika), zdecydowanie skuteczniejsze...
m.a.s.l.o
Nie wiem czym chomik sobie zasłużył na bana na #wolfpl.
Kazdy ma swoją jazde. Ktos jeździ na rowerze, ktoś inny jara blanty. Chomik ma swoją jazde na ircu.
Jak kogoś męczy na prv to ignora i wszystko. Nie widze zadnego problemu
blinkkin
QUOTE (m.a.s.l.o @ 10:21, 9 05 2004)
Kazdy ma swoją jazde. Ktos jeździ na rowerze, ktoś inny jara blanty. Chomik ma swoją jazde na ircu.

meczyl na privie i na kanale ogolnym. dostal temp-bana i chcial go ominac, a ze opki z #wolfpl nie daja sie robic w c@#!a dostac kolejnego banana. obecnie na liscie acida jest kilkanascie, jesli nie kilkadziesiat wpisow. chomik chcial ominac tymczasowego bana, wiec zostal calkowicie skasowany. nie trzeba bylo cwaniakowac...
blacktyger
a ja widze problem, jak ktoś truje dupe to ban i juz nie truje

takie pytanko, po co Ci kanal irc ?
x-chomik
Nie odpowiem wam na pytanie "po co mi kanal?" (pytajcie chomika) tak samo jak wy nie chcecie mi odpowiedziec na pytanie "za co mam bana?" moze za to ze acid ma zj3b@n@ psyche?
jak wy byscie sie czuli gdybyscie nie mogli wchodzic na kanaly wolfowe dla tego ze macie takie IP a nie inne?
moze tu nadl chodzi o to ze 1,5 roku temu zrobilem z siebie najwieksza lame w Polsce? ile razy mozna do tego wracac?
blacktyger
Pytanie :

Nie odpowiem wam na pytanie "po co mi kanal?" (pytajcie chomika) tak samo jak wy nie chcecie mi odpowiedziec na pytanie "za co mam bana?"  [...]

Odpowiedź :

1,5 roku temu zrobilem z siebie najwieksza lame w Polsce

Pzdr
x-chomik
Pytanie nr2:

ile razy mozna do tego wracac?
Thoro
ohmy.gif wysunal sie nowy watek..... moglbys powiedziec niewtajemniczonym o co chodzi biggrin.gif
blacktyger
Pytanie
ile razy mozna do tego wracac?

zalezy co zrobiłeś, nie stety nie znam tej sprawy, więc nie moge określić
x-chomik
Pytanie
zalezy co zrobiłeś

Odpowiedz

1,5 roku temu zrobilem z siebie najwieksza lame w Polsce

Chomik
QUOTE (blinkkin @ 8:34, 9 05 2004)
QUOTE (m.a.s.l.o @ 10:21, 9 05 2004)

meczyl na privie i na kanale ogolnym. dostal temp-bana i chcial go ominac, a ze opki z #wolfpl nie daja sie robic w c@#!a dostac kolejnego banana. obecnie na liscie acida jest kilkanascie, jesli nie kilkadziesiat wpisow. chomik chcial ominac tymczasowego bana, wiec zostal calkowicie skasowany. nie trzeba bylo cwaniakowac...

blinkkin wiesz ten ban to mi duzo nie robi 1. moge sobie zrobic nowego autha i wejde na luzach na #wolfpl no ale chyba tam macie na ip nawet bana no mogelm nie dawac go ale juz i tak mi to zwisa bo mam inne ip tongue.gif te lacza szybo mi sie zmieniaja biggrin.gif 2.moge hosta zmienic wszystko mozna :c i sie wchodzi !:D

to bana na #wolfpl mam za to za spam ? no moze i tak ale Acd sobie za dzuo pozwala na tym marnym +ao ;/
DeViX
#chomik skonczy jak #poland.et - #poland.et Cannot join channel (access denied on this server) + -Q- Your Q account is suspended. Reason: advertising - 1 week...
Chomik
DeViX #chomik nie skonczy jak towoj kanal .T y tam to wiecej reklmujesz nisz ja tongue.gif
Swiety
QUOTE (Chomik @ 12:26, 10 05 2004)
to bana na #wolfpl mam za to za spam ? no moze i tak ale Acd sobie za dzuo pozwala na tym marnym +ao ;/

Acid sobie może i za dużo pozwala ale na #wolfpl ma opa jest z Poisonow i idluje #wolfpl dłużej niż samo #wolfpl istnieje biggrin.gif.

Być moze Acid za dużo spamuje i robi sobie z #wolfpl prywatny czat ale taki już jego urok i koloryt. Mi osobiście to nie przeszkadza.

A kultura na ircu nakazuje że jak wchodzi się na jakiś inny kanał to nie reklamuj się swojego kanału po 50 razy. Także jeśli nie Acid to pewnie ktoś inny dałby za to bana.
blinkkin
QUOTE (Chomik @ 14:26, 10 05 2004)
blinkkin wiesz ten ban to mi duzo nie robi 1. moge sobie zrobic nowego autha i wejde na luzach na #wolfpl no ale chyba tam macie na ip nawet bana no mogelm nie dawac go ale juz i tak mi to zwisa bo mam inne ip tongue.gif te lacza szybo mi sie zmieniaja biggrin.gif 2.moge hosta zmienic wszystko mozna :c i sie wchodzi !:D

to zmieniaj. mozesz wpieprszac adversy, klony, eggi i co tam chesz. cierpliwosc acida nie ma granic, obecnie idluje #wolfpl tylko w celu dopisania kolejnej pozycji do black list. jesli bedzie trzeba to pomoge.
x-chomik
no wiec chomik ma bana za reklame, to moge zrozumiec
ale za co ja mam bana do k#!@y nedzy? za ojczyzne?
juz sam nei wiem czy to jest prywatny kanal czy kanal dla wszystkich graczy wolfa
ja go nie zalozylem ale jesli 50 jak nie wiencej innych gorszych lam ode mnie moze siedziec to czemu ja nie moge?

Acid ... idluje #wolfpl dłużej niż samo #wolfpl istnieje

swiety chcesz przez to powiedziec ze im dluzej sie siedzi na kanale to ma sie wieksze prawa?
ok. ja idluje ten kanal 2 lata moze nawet dluzej (powiedzmy 2 lata minus czas w ktorym mialem wylaczonego kompa albo bana :| )
a teraz nawet mi voica zdjeli (na tym kanale i tak jest bezurzyteczny ale zawsze tam cos tongue.gif)

nawet jezeli czas iddolwania sie nie liczy to przed chwila wspominales cos o kulturze a wyglada na to ze ja wiem o niej wiecej niz ty i te cale poison

jakis czas temu prosilem roznych ludzi zeby mi zdjeli bana albo pogadali z acidem bo to juz przestaje byc smieszne ale wyglada na to ze ktos moglby zbanowac trzy czwarte sceny wolfa a ciebie i reszte bossow by to nawet nie wzruszylo

PS: byc moze to sie zmieni... :>
blinkkin
QUOTE (x-chomik @ 22:15, 10 05 2004)
za co ja mam bana do k#!@y nedzy? za ojczyzne?

za nicka. zle sie kojarzy, lepiej zmien. btw. czy nie wspominales kilka postow wyzej, ze pomagales w reklamie?
x-chomik

to zmieniaj. mozesz wpieprszac adversy, klony, eggi i co tam chesz. cierpliwosc acida nie ma granic, obecnie idluje #wolfpl tylko w celu dopisania kolejnej pozycji do black list. jesli bedzie trzeba to pomoge.

to chomik ma siedziec przed monitorem modlac sie w nadzieji ze zaraz sie skonczy timeban? probuje sobie jakos poradzic a im bardziej sie stara tym bardziej ma prze(słowo na p)one ;/ dajcie mu spoqj to przestanie robic maniany. Moze kiedys bedzie mial takie sposoby ze bany mu nic nie zrobia? a k-line nie rozdaje sie za kilka reklam ;c

za nicka. zle sie kojarzy, lepiej zmien. btw. czy nie wspominales kilka postow wyzej, ze pomagales w reklamie?
nie wspominalem
i znowu macie cos do mojego nicka? sami macie jakies z dupy wziete i jest dobrze (bez obrazy oczywiscie tongue.gif)
ja nikomu nie wypominam ze jego nick mi przypomina cos tam nie milego

PS: juz widze jak sie brehtacie z tego posta :|
Kleofas
OMG ! ohmy.gif

Chomik imo bana masz poprostu za to ze jestes,i ze robisz jakies po!@#ane rzeczy.Wyrobiłeś sobie złą opinie i ch00j , teraz za to płacisz. A od Acidusia sie odwal bo to jest mój pr0 ziombal FFA i kiedy jego nie bedzie to banowac bede ja biggrin.gif

x-chomik
Kleofas nie lubilem cie zbytnio ale nie sadzilem ze jestes az tak po(słowo na p)ony. Wymien choc jedna po(słowo na p)ona rzecz ktora zrobilem przez ostatnie pol roku :|

PS: Co do chomika to dajcie mu juz spokuj bo ma juz Q i nie bedzie sie plul
qBa3oo3
Imo robicie tym topiciem niezla reklame, moze jednak S bedzie biggrin.gif
Phantom
IMO to jest zalosne blink.gif przeczytajcie caly ten topic i zobaczcie jakie dzieci z siebie robicie. Klocicie sie wszyscy o to ze chomik reklamuje swoj kanal. Nie chcecie spamu na prv to ignore i kein problem nie wiem po co z takiej glupoty robic afere. Jeszcze raz pomyslcie i skonczcie bo to naprawde zalosne i dziecinne blink.gif
x-chomik
Phantom masz racje w 50%
Popieram twoje zdanie ze jak ktos ma problem do chomika to ignora i wzupelnosci wystarczy
Ale teraz juz nie chodzi o ban za reklame bo ja nie reklamowalem a tez mam bana

zobaczcie jakie dzieci z siebie robicie
W gry komputerowe gra znacznie wiecej dzieci niz doroslych, sam nie mam jescze 18 lat i wszyscy o tym wiedza... no moze poza toba
Imo robicie tym topiciem niezla reklame, moze jednak S bedzie
Od czasu prowadzenia tego topicu liczba zywych iddlerow znacznie wzrosla na #chomik o_O, mimo ze wykopalismy wiekszosc sesji to w godzinach szczytu na kanale nadal mamy ok. 70-80 osob lol (widocznie Polacy lubia lamerskie kanaly tongue.gif)

EDIT: post 2x sie zrobil :|
Numun
chomik ... ohmy.gif dostales jakiegos szalu te 16 dni do Q zaczeles reklamowac tzn nie byles soba huh.gif ale teraz widze wszystko wraca do normy ^^ mozecie mu zdjac juz bany cool.gif skladam propozycje zeby za 2 tyg odbanowac chomika i x-chomika smile.gif
Chomik
no dobry pomysl Numun ;] a no ale jakby ci co sa powiedzili tylko z 3 razy kilku soba jzu by byblo idlerow a ja sam musialem ale teraz chce ze tez bylo sporo ludu biggrin.gif a mam wrazenie ze moje psoty sie tu kasuja ;/ byly jeszcze 2 i co az 3 strony byly a teraz 2 ohmy.gif dziwne tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.