Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Media Gówno
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Hyde Park
AdI-O
Mega szajs czy najlepszy sklep w Polsce?? huh.gif
Dla mnie to tylko zwykli naciągacze, skupujący badziwny i uszkodzony sprzęt i sprzedający go jako dobry.
Wszystkie obniżki jakimi "zasypują" społeczeństwo to najprawdziwszy shit. Ceny wcale nie są takie niskie ,na jakie sie wydają. Nie moge uwierzyć że ludzie ciągle dają sie na to nabierać.
Poprostu nabijanie w butelke. Pisze tak bo miałem już okazje sprawdzić ten ich"hiper tani mega sprzęt".
Kupywałem już trzy razy karte telewizyjną... i oddawałem każdą po kilku godzinach blink.gif
Przeważnie nie było wogóle fonii a jak była to nie było obrazu. Ale to jeszcze pestka.
Moja adventure zaczynała sie dopiero gdy chciałem wymienić uszkodzony"sprzęt" na pieniądze.
Nigdy nie ustępowali, zawsze wciskali kit że to wina mojego komputera, sieci. Poprostu nie mogli przyznać sie do własnego błędu. Wreszcie wziąłem starszego i zrobił im taki sajgon że wreszcie ustąpili. cool.gif
Nie dajcie sie nabijać w butelke. Jednym słowem Media Markt to BIG SHIT
falubaz
hmm, szczerze mowiac to masz pecha. imo zwykle (słowo na p)enie o tym z!@#anym sprzecie, a raczej to w tych "wy!@#anych" promocjach to sprzet ktory po prostu nie zszedl w zachodnich filiach i juz. Narazie zadnych problemow nie mialem z tym sklepem, a pare rzeczy tam kupilem i zadna szajsem nie byly, choc cena sie nie kierowalem. I tu moze twoj blad bierzesz pierwsza lepsza z brzegu 1543634 razy obejrzana przez innych, 1324 razy spadla na ziemie a firma no name. A poza tym jak cos jest za!@#iscie tanie to musi byc zazwyczaj z!@#ane ;/ Ale juz wole media mart od vobisu szczerze mowiac.
Pozdro
blacktyger
ee ja tam kupielm swoja myche A4Tech o 20 zł taniej niż w Vobisie czy nawet (kryptoreklama) TESCO. zresztą, mam telewizor z jakeigoś BelStar'a i dziala już 2 lata, kolega kupil z Philipsa i działał mu 3 miesiące , nie zalezy od marki ale jak trafisz tak samo jest ze sklepami, nie zalezy od nazwy sklepu, a od produktu jaki pociagniesz z polki, jak falubaz mowi nie mzona brac pierwszego lepszego, nauczyłem sę tego jescze kieyd kupowałem codzien chipsy, pierwsze z brzegu zawsze byly pogniecione bo wszyscy szukali pokemonów =]

pzdr
AdI-O
Nie no, byle szajsu nie kupuję. Nazwy tych dwóch pierwszych kart nie pamiętam(zalążki Alzheimera ohmy.gif ), ale trzecia to była bardzo dobra firmówka Pinacle. Była chyba przecena z 320 na 299, ale już od dawna miałem tą karte na oku. Firma jest jedną z lepszych w tej dziedzinie, i nie ma sie doczego przyczepić.
Nie ma co porównywać Media Markt do Vobisu. Media markt to mały hipermarket elektroniczny, a Vobis to podrzędny sklepik z kilkoma produktami poustawianymi na krzyż. Jednak w Vobisie zawsze masz szanse żeby wymienić wadliwy sprzęt na kase.A w media markt usłyszysz tylko "A może wymienimy na drugi taki sam produkt?? albo "To wszystko wina pana sprzętu" blink.gif
D!z3l
Założyciel tego topica jest chyba zabardzo uprzedzony do Media-Marktu, możliwe jest że jakis mały procent elektroniki sprzedawany w tym markecie moze byc uszkodzony, tak jak w innych sklepach. Ja mam już chyba 2 lata JVC z Media i niebyło z nim żadnych kłopotów. Natomiast co do promocij i obniżek w Media to są superrrrrr, ale z drugiej strony ja jeszcze nigdy nie kupowałem nic w czasie takiej promocij w Media z wiadomej przyczyny---"akcje" które tam zachodzą i szaleństwo ludzi którzy właśnie w tym czasie tam sie znajdują sięga zenitu biggrin.gif . Niechcąc mieć wyrwanej bramki w d@@@e trzymam się z dala od tej sytuacij biggrin.gif. Mówisz że poszedłeś z ojcem, "staruszek" zrobił awanture i nareszcie ustąpili. Ja na twoim miejscu sam im bym zrobił ananture i nie wyręczał się TATĄ tongue.gif . NARA !!!
AdI-O
"Po co się męczyć, niech ojciec cie wyręczy" rolleyes.gif
Poprostu nie mam ochoty wkręcać sie w te sprawy, jeżeli mam za ojca starego wyjadacza-wolumenowca. ph34r.gif
Też byłbyś uprzedzony do sklepu(big shitu), jeżeli musiałbyśc za-(słowo na p)ć do sklepu co kilka godzin żeby reklamować sprzęt. Podobnie by było jeżelibyś poprawiał trzy razy klasówke u jakiegoś starego zgreda a i tak byś niezdał. Nie wqurwiło by cie to?? blink.gif Niesądze...

Edit co do wypowidzi Dabi I Falubaza: Będzie taki sam efekt. I tak sie wqurwisz, i tak rolleyes.gif
DaBi
Podobnie by było jeżelibyś poprawiał trzy razy klasówke u jakiegoś starego zgreda a i tak byś niezdał. Nie wqurwiło by cie to??  Niesądze...

Poprawianie 3 razy klasówki to akurat zły przykład bo to że się jej nie zdało to wina zdającego. Poprawka to drugie podejście i zazwyczaj jak ktoś wyciagnie wnioski z błedów to ją zdaje ( na 2 ale zdaje)
Poprawianie 3 razy to połaczone z oblewaniem to już trzeba się postarać.
Powyższe zasady niedotyczą egzaminów ustnych bo tam to zależnie od zwyciestwa naszej drużyny w hokeja na trawie można zdać lubie nie unsure.gif

A co do Media markt to nie kupowałem tam zbyt wiele ale jak do tej pory nie mam jakiś zastrzeżeń specjalnych.
falubaz
Podobnie by było jeżelibyś poprawiał trzy razy klasówke u jakiegoś starego zgreda a i tak byś niezdał. Nie wqurwiło by cie to??  Niesądze...

Hmm moze inaczej bo wina jest nie po twojej stronie? A raczej piszesz za!@#iscie sprawdziany u jakiegos naucz. trepa i on gubi je za kazdym razem tongue.gif
Pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.