Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Banner i button et.pl
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
gatess
Post ten skierowany jest do ludzi, mających talent oraz doświadczenie w tworzeniu banerów .
Potrzebny jest pilnie bowiem baner oraz button serwisu enemyterritory.pl . Choć osobiście nie mam możliwości nagrodzić prace które ewentualnie przedstawicie, ale myśle że konto email w domenie et.pl może kogoś skusi :] .

Co do rozmiarów : baner 468x60 oraz button 140x67 (formaty gif lub inne) .

falubaz
imo moje powinny wygrac

user posted image
user posted image

P smile ju ar in kendid kemra!

EDIT:
hehe ;] zajelo mi to pare [godzin/minut/sekund]*
To po prostu geniusz 8) a tak wogole to nie potrafie nawet kredkami operowac ;/

*niepotrzebne skreslic
gatess
To nie konkurs tylko moja prośba ohmy.gif . Koncepcja graficzna naprawdę ciekawa Fallubaz (napracowałes sie chyba nieźle) tongue.gif
Estaloth
grafika zapastowana przez użytkownika

ChoX
user posted image

Prosty button zrobiony w paincie wink.gif unsure.gif
astr0ex
Nudzilo mi sie wiec cos zrobilem,narazie takie sobie bo nie mam pomyslow smile.gif
user posted image
user posted image
jezeli to sie spodoba popracuje nad banerem tongue.gif
Schmidt
moze cos w tym stylu :?

user posted image

user posted image
Kapral_Dud
schmidt imo ownz - dla mnie banerki pierwsza klasa.... zreszta astr0ex tez niczego sobie biggrin.gif
Schmidt
user posted image

jako .swf wyglada lepiej niz gif i troche szybciej chodzi przez co jest lepszy ale niestety forum formtu nie przyjmuje
blacktyger
user posted image
user posted image
user posted image

Usuńcie poprzedniego posta dry.gif
Sagitarius
user posted image
user posted image
to moje dzielo wink.gif
Owicz_13
A oto moja propozycja :
user posted image
Scorpi
Dawno nie zagladalem na forum, ale jakos wpadlem na ten topic smile.gif Oto moja propozycja: (jezeli sie spodoba to zrobie do tego button) kontakt GG:5144621 lub mail: [email protected]

blinkkin
robilem logo na forum, ktore mozecie zobaczyc powyzej. kilka szczegolow:

- z lewej strony widac ramie zolnierza z polska flaga, napisem enemy territory oraz logiem wolfensteina. wykorzystalem cudza prace co prawda: http://www.enemyterritory.pl/administrator...es/etplmini.jpg.
- po srodku, na lewo of litery F widac kolumne zygmunta, chociaz po nalozeniu filtrow wyszlo to raczej srednio.
- co do samego napisu taki efekt uzyskalem nakladajac 2 przesuniete napisy.
- za napisem powinno byc kliku zolnierzy, w tym lezacy z ckm.

mam nadzieje, ze sie podoba.
R383L!4N7
pokaże też moją propozycję:

Sir_Ace[PL]
Wedłóg mnie przedni baner Blinkkin. Gdy się coś takiego ogląda to się myśli, że samemu mogłoby się stworzyć takie coś, ale po kilku próbach entuzjazm opada i pozostaje podziwianie. rolleyes.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.