Slashu wytłumacz mi jedno:Czemu ten szmelc nie chce sie ściągać po odpaleniu programu?? Wszystko robie według instrukcji ze strony a i tak daje mi to tyle, że siedze przy kompie już godzine i.... No właśnie.Nic. Wogóle to ściągałeś?? Jak tak , to powiedz jaka jest porada Wujka Dobra Rada
keNOOBie|PL
20:56, 25 05 2004
eeee Q:
jakie to ma wymagania... dosc wazna dla mnie sprawa.. pliz jkai procek, ram karta... mam nadzieje, ze cos kolo diablo 2
Popzdrawiam
Ropian
9:07, 26 05 2004
hehe i pomyslec ze załapałem sie na tym screnie stare dobre czasy
AdI-O
22:48, 26 05 2004
To może jeszcze jedno pytanie do wyjadaczy. Czemu instalując klienta mir'a i patcha 1.8, server prosi mnie o najnowszy patch? Program próbuje sie podłączyć do serva ale nie może, chociaż mam łatke i nie potrzebuje jej ściągać. Jakiś niezły shit... Pzdr
Slash-PL
18:09, 27 05 2004
QUOTE (keNOOBie|PL @ 19:56, 25 05 2004)
eeee Q:
jakie to ma wymagania... dosc wazna dla mnie sprawa.. pliz jkai procek, ram karta... mam nadzieje, ze cos kolo diablo 2
Popzdrawiam
Spokojnie to ma chyba mniejsze wymagania od Diablo II
A co do textu czy już to wogóle ściągnąłem to odpowiedź brzmi: tak! Mam już 24 lv (akurat dzisiaj ten 24 wszedł ) Niektórzy nawet mają 40 Ale chyba, żeby taki mieć trzeba z rok grać Cóż... ściągać nie umierać
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.