Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mir3
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Hyde Park
Slash-PL
Oto parę screenów:

user posted image

user posted image

Stronka z grą

Zarejestrować się i ściągać (1100MB) tongue.gif
AdI-O
Slashu wytłumacz mi jedno:Czemu ten szmelc nie chce sie ściągać po odpaleniu programu?? blink.gif
Wszystko robie według instrukcji ze strony a i tak daje mi to tyle, że siedze przy kompie już godzine i....
No właśnie.Nic. ph34r.gif
Wogóle to ściągałeś?? Jak tak , to powiedz jaka jest porada Wujka Dobra Rada wink.gif
keNOOBie|PL
eeee Q:

jakie to ma wymagania... dosc wazna dla mnie sprawa.. pliz jkai procek, ram karta... mam nadzieje, ze cos kolo diablo 2

Popzdrawiam
Ropian
hehe i pomyslec ze załapałem sie na tym screnie stare dobre czasy smile.gif
AdI-O
To może jeszcze jedno pytanie do wyjadaczy.
Czemu instalując klienta mir'a i patcha 1.8, server prosi mnie o najnowszy patch? blink.gif
Program próbuje sie podłączyć do serva ale nie może, chociaż mam łatke i nie potrzebuje jej ściągać.
Jakiś niezły shit...
Pzdr
Slash-PL
QUOTE (keNOOBie|PL @ 19:56, 25 05 2004)
eeee Q:

jakie to ma wymagania... dosc wazna dla mnie sprawa.. pliz jkai procek, ram karta... mam nadzieje, ze cos kolo diablo 2

Popzdrawiam

Spokojnie to ma chyba mniejsze wymagania od Diablo II wink.gif

A co do textu czy już to wogóle ściągnąłem to odpowiedź brzmi: tak!
Mam już 24 lv (akurat dzisiaj ten 24 wszedł tongue.gif) Niektórzy nawet mają 40 laugh.gif Ale chyba, żeby taki mieć trzeba z rok grać wink.gif Cóż... ściągać nie umierać tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.