Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: soldat
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Hyde Park
blinkkin
gierka jest dosyc stara i znana, jednak moja uwage zwrocil tzw. poziom sceny. przebija on wszystkie dotychczasowe gry w ktorych mialem okazje sie sprawdzic. polecam:

www.soldat.pl
Slash-PL
Również polecam... ale patrz do topicu Mir3 tongue.gif
Tam masz lepszą gierkę laugh.gif
blacktyger
moim zdaniem gra zwalona a Ty blink poszukujesz coraz to nowszych oderwań od ET, pwoli zaczynasz chyba fora mylić :C

blinkkin
QUOTE (blacktyger @ 6:57, 28 05 2004)
moim zdaniem gra zwalona a Ty blink poszukujesz coraz to nowszych oderwań od ET, pwoli zaczynasz chyba fora mylić :C

zw soldata gram od 2 lat...
Sagitarius
blink.gif blink.gif wow nie wiedziałem ze ta gierka jest aż tak stara...kolega cos mi o tym szepnął i ostatnio sobie troche w to pogrywam jak sie w rctw czy et nie da bo lagi..jako oderwanie od et polecam!
blinkkin
QUOTE (Sagitarius @ 21:17, 3 06 2004)
blink.gif blink.gif wow nie wiedziałem ze ta gierka jest aż tak stara...kolega cos mi o tym szepnął i ostatnio sobie troche w to pogrywam jak sie w rctw czy et nie da bo lagi..jako oderwanie od et polecam!

duzo sie zmienilo od wersji poczatkowej. wczesniej duzym problemem bylo zaczepianie o tekstury. do tego slabe boty i sporo innych bugow.
Estaloth
Teraz nie ma textur = nie ma problemu smile.gif , boty maja aimboty, a inne bugi wyelminowane bo nie ma textur wtf?!

Na poważnie to w Soldata grałem sporo na multiplay'u, ale przyszło zaangażowanie w ET, czas sie ograniczył i nie było czasu na puf puf w Jungle z Minimi. Niemniej jednak, grę polecam ludziom z lagami i tym dla których ET nie jest całym życiem...(omfg?! a są tu tacy?!)
blinkkin
QUOTE (Estaloth @ 16:33, 7 06 2004)
Teraz nie ma textur = nie ma problemu smile.gif , boty maja aimboty, a inne bugi wyelminowane bo nie ma textur wtf?!

edge bug - blad powodujacy blokowanie sie w dziwnych miejscach, czyli zaczepianie sie modelow postaci o tekstury mapy. boty sa nadal z dupy (nawet przy maksymalnym polu widzenia nie sa mocne), ale zdecydowanie lepsze. do tego sporo urozmaicen mi.n. tryb realistyczny, czyli za!@#iscie przyjemny masta-kill (do takiego doszedlem).

btw. berreta i tak wymiata.
RyFeK
gierka wymiata, zagrałem tylko 15 min i od razu ją pokochałem. Będę w nią często grać bo mam non toper łacze zlagowane dry.gif
blinkkin
QUOTE (RyFeK @ 12:28, 12 06 2004)
gierka wymiata, zagrałem tylko 15 min i od razu ją pokochałem. Będę w nią często grać bo mam non toper łacze zlagowane dry.gif

polcam azjatyckie serwery, gdzie wlasna bron obraca sie czesto przeciwko tobie (zagrasz to zobaczysz).
RyFeK
hehe spoko, jak tylko nie będe miał laga to pobuszuje na tych azjatyckich (coś czuje po wypowiedzi blinkkina że będzie ostra sieczka i fajna zabawa biggrin.gif:D:D )
GiNgEr
dobra giera można sie rozerwać :)polecam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.