Wiem ze juz gdzies to bylo ale cholewcia znalezc nie moge :| No chodzi mi o to ze te 3 przyciski nie dzialaja w tej (w ET) myszce i ze trza je jakos zbindowac tylko ze nier wiem jak :\ Szukalem z pol godziny i nie znalazlem nic.. nie wiem moze jakis ulomny jestem :/
Rafal_Pila
16:53, 28 05 2004
Chyba o mój post ci chodzi - a było to mnie więcej tak:
Zainstaluj najnowsze drivery (poszukaj na oficjalnej stronie Logitech) --> wejdz w mouse properties --> potem zakładka Buttons --> wybierz przycisk i kliknij modify --> przypisz mu funkcję keystroke a w polu poniżej wpisz wybrany klawisz (np. DEL) --> od teraz nasiśnięcie tego przycisku na myszce będzie równoznaczne z naciśnięciem klaiwsza DEL --> to oznacza, ze w cfg możesz teraz zbindowac np. funkcję +prone z klawiszem DEL a następnie nasiskasz przycisk myszki, żeby paść na glebę
Najlepiej jako keystroke wybrać jakieś dziwne klawisze, zwykle nie używane, jak np. : \
Mam nadzieję, że zrozumiałeś coś z tego , ale to działa. Ja mam zbindowane wszystkie przyciski na mojej mx700 - sporo to ułatwia.
Dzieki, dziala
w mx500 tak samo?? - Własnie kupuje nową
klawiature i jestem ciekaw (moze ktos ma) jak dlugi ma kabel oraz jak dlugi ma kabel mx500. Niestety od stacji dysków do biurka jest dosyc spory kawalek i martwie sie o kable przy kazdym zakupe :/ (sux)
evil_lord
11:38, 24 06 2004
jako posiadacz mx510 spokojnie mogę powiedzieć ze kabla nie zabraknie =]
Dobra jeden jeszcze problem z mx-em :| Na poczatku mi dzialala za!@#iscie ta mychunia a teraz cos sie po...psulo i jak podnosze choc troche myche to mi zaczyna wariowac i mi lata kursor po calym ekranie, co prawda dzieje sie tak glownie na IceMat-cie (2nd edition), ale niewazne gdzie podniose i tak mi gryzon troche wariuje :\ (A wczesniej nie wariowal)
no to nie podnos

o - nie rozumiem - podnosisz myche - kursor lata jak pieprzniety. hmm to nie do mnie - kupilem sobie mx500 i klawiaturke se i swietnie sie gra

polecam na prawde. Icemata musze sobie jeszcze dokupic ale to kwestia paru dni.
Ps kabel wystarczał w sam raz

o
| QUOTE (Jaw0hl @ 18:03, 29 06 2004) |
no to nie podnos o - nie rozumiem - podnosisz myche - kursor lata jak pieprzniety. |
Eh... Wiedzialem ze beda takie porady :| Ale sam se zobacz jak masz duel (przykladowo duel) to okrazasz typa i masz myche na samym koncu podkladki(troche nieprzyjemna pozycja gryzonia przed kolejnym duelem
), a chcesz biec dalej ale juz prosto i co wtedy robisz? Przesuwasz myche po podkladce robisz obrot o 180 stopni i biegniesz z powrotem, czy podnosisz mysz i przesuwasz ja NAD podkladka i idziesz prosto? Ja raczej wybieram ta druga opcje...
mam mx 700 wszytko pieknie zbindowane
pelen wypas ale...
czasem w czasie gry wywala mi nagle "drivery" czy cos tam inengo
dodatkowe klawisze nie dzialaja czulosc robi sie ogromna jak w windowsie
nie ma pojecie co to moze byc
moze ktos z was sie z czyms takim spotkal i znalazl rozwiazanie
evil_lord
21:13, 27 07 2004
| QUOTE (kaczor @ 20:07, 29 06 2004) |
Eh... Wiedzialem ze beda takie porady :| Ale sam se zobacz jak masz duel (przykladowo duel) to okrazasz typa i masz myche na samym koncu podkladki(troche nieprzyjemna pozycja gryzonia przed kolejnym duelem ), a chcesz biec dalej ale juz prosto i co wtedy robisz? Przesuwasz myche po podkladce robisz obrot o 180 stopni i biegniesz z powrotem, czy podnosisz mysz i przesuwasz ja NAD podkladka i idziesz prosto? Ja raczej wybieram ta druga opcje... |
do obu panów:
Wyłącz opcje oznaczoną jako motion/ disable accelaration in games. pomaga
Zeby nie zakladac nowego.
Bawil sie w bindowanie wszystkich przyciskow bez urzycia mousewarow ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.