hehe juz roczek... jak ten czas szybko leci...
Ja chyba nigdy nie zapomne mojego pierwszego powaznego klanu, jakim bylo pewnie niewielu osobom znane nk. (uzwajac slowa "powazny" mam na mysli to ze mielismy jakas organizacje klanowa i gralismy sporo trenow/sparingow, bo same rozmowy miedzy klanowiczami nie byly zbyt powazne

) Zrekrutowal mnie tam Sylphir (pozdro

). Dopiero tam, po dlugiej wegetacji na ffa, nauczylem sie naprawde grac, zaczely sie pierwsze duele, klanowki itd, zaczalem korzystac z mIRCA, TSa, no i poznalem wspanialych ludzi

Niestety klan z roznych powodow rozpadl sie po ok. 2 miesiacach gry, ale nigdy nie zapomne niepowtarzalnej atmosfery jaka w nim panowala(pozdrowienia dla wszystkich ktorzy sie przewineli przez klan nk

)
Jesli chodzi o jakies wydarzenie scenowe, to mocno utkwil mi w pamieci mecz C4 vs poison o dostanie sie do Eurocupa, przy okazji ktorego odbyl sie chyba pierwszy polski shoutcast w ET(jesli sie myle to mnie poprawcie

) Bite 3 godziny siedzialem przy kompie i sluchalem NoOne'a i Rovera, zywo komentujac mecz na ircu. Byl to bardzo ciekawy wieczor
Milo wspominam tez ctf_multi cup, szkoda ze Blinkkinowi nie udalo sie go skonczyc.