Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Skórki ???
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Forum Serwisu www.enemyterritory.pl > Forum Techniczne Boardu
eXtreme
Czy będą jakieś inne skórki do wyboru na tym forum.
Bo obecna skórka jest za ciemna niewyrażna poprostu z dupy.
A gdy już siedzę w jasnym pokoju w pracy to juz zupełnie do dupy.
ChoX
Oooo tak przydałyby sie ze dwie czy trzy nowe skórki. Jakie macie pomysły ?? Bo mi by się np podobał taki jasny niebieski lub szary ale taki bardzo jasny. Ankieta czy użytkownicy chcieliby inne skórki do wyboru wydaje mi się jak najbardziej stosowna smile.gif Jeśli tak to napisaliby swoje propozycje. Ot co biggrin.gif
D!z3l
Purge  16:22, 12 06 2004

Jakie macie pomysły ?? Bo mi by się np podobał taki jasny niebieski lub szary ale taki bardzo jasny

A może odpowiednim kolorem na zastapienie obecnego wyglądu byłby taki kolor RÓŻOWY z czerwonymi kropeczkami w tle laugh.gif biggrin.gif !!??? Chyba to jest dobry pomysł na zmiane tongue.gif !!???
eXtreme
Widze, że żaden admin nie wypowiedział się w tej sprawie więc nic z tego nie będzie. sad.gif
Swiety
To że jakieś nowe skórki by się przydały to nie ma wątpliwości.

Za skórki jest odpowiedzialny Kid biggrin.gif - tak więc pytania o skórki proszę kierować do niego. Być może są jakieś problemy techniczne związane ze skórkami lub sam Kid nie ma zbyt dużo czasu aby temu tematowi go poświęcić. Ponoć nowe skórki miały przyjść wraz ze zmianą wersji forum, która jednak nie nastąpiła.

Tak czy siak o nowe skórki męczyć Kid-a biggrin.gif
eXtreme
Więc każdy kto przeczyta ten temat pisze PM do Kid-a
o treści :
"Kiedy będą nowe skórki do wyboru na forum".

Powinno pomóc jak wszyscy sie sprzęgniemy. laugh.gif
ChoX
Mnie chyba jednak wystarczy obecna laugh.gif
eXtreme
Ta mi sie podoba. A jak komus za jasno to niech sobie przyciemni monitor. laugh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.