Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Rocznikowy Turniej
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
Stick
Przyszło mi na myśl turniej w rocznikach:
00-10
10-20
20-30
30-99
Byłby bardzo zbliżony do turniji 6v6 Stopwatch

Piszcie co sądzicie o czymś takim? cool.gif
j!mmy
imo nie wiem czy uzbiera się choć jeden sQuad z przedziału wiekowego 00-10 wink.gif

Już lepszym rozwiązaniem byłyby przedziały: mniej niż -12, 13-14, 15-16, 17-18, 19-20, 21-22, 23- 24, 25-i wyżej, ale mimo wszystko uważam, że tego typu turniej ma bardzo małe szanse na sukces dry.gif

AdI-O
Kolejny hiper pomysł do którego nikt sie nie przyłoży. ph34r.gif Założe sie że nawet sie za to nie weźmiesz, żeby dobrze to zrealizować... Ehh, szkoda gadać..
Thoro
KLIK

Juz kiedys byl taki pomysl. Wszyscy pisali i pisali, ale nic z tego nie wyszlo, bo baby team nie mogl nigdy zebrac skladu, podczas gdy zgred team grali caly czas spary z roznymi klanami. I tak nic z tego nie wyszlo.
LoLeQ
Chetnie bym zagral w tym timie 20-30,chociaz uwazam ze ciezko bedzie wybrac sklad szczegolnie w 10-20 (bo wiekszosc playorow z tych rocznikow jest) predzej 10-15,15-20,20-25 itd.
Konik
coraz wiecej dziwnych pomyslow wychodzi co do turniejow! najpierw liga miast, teraz to! widac, ze na scenie et jest zastoj i nuuudy skoro takie pomysly sie rodza! liga miast mi sie jeszcze podoba ale to juz niezbyt...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.