Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Adobe After Effcts 6.5 Trial
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Hyde Park
blacktyger
no więc po pirwsze czy ktoś ma ten program ?? smile.gif po drugie czy bylby ktoś w stanie powiedzień mi skąd go ściągnąć bo mam go z dwonloadu adobe.com czy jakoś tak, ale jak instaluje to brakuje mi jakiegoś pliku "TryNDie.cab" i dupa :/

inna prośba , jeśli ktoś ma wersje 6.5 trial to prosiłbym o przesłanie mi tego pliku ( o ile nie zjamuje za dużo biggrin.gif) na [email protected]

z góry thx nawet za wyzywanie od spamera i skierowanie na inne forum biggrin.gif
AdI-O
Black, ty ścianołazie smile.gif Jak ktoś ma ci przesłać ten program jeśli zajmuje razem z pluginami ... 380 MB? blink.gif
To chyba musiała być nieźle z!@#ana wersja. Okrojona go granic możliwości.
Zresztą jak to trial wink.gif "Ta funkcja nie jest dostępna. Rusz dupe i zakup pełną wersje"

A więc masz dwa rozwiązania:
1. Zainstaluj DC++ albo Kazze i ściągnij ten program.
2.Poproś jakiegoś frajera żeby ci ściągnął i wyłuskaj płyte z Adobem.

Chyba że masz skrzynke na 400 MB smile.gif
Sagitarius
AdI-O widac ze jeśli o poczte chodzi to mało sie znasz.Jest taka strona na której twoja pojemność na koncie wynosi 1GB...wiec nie mataj tygerowi w glowie wink.gif zainteresowanych odsylam na stronke:AVENTURE MAIL
AdI-O
AdI-O widac ze jeśli o poczte chodzi to mało sie znasz.Jest taka strona na której twoja pojemność na koncie wynosi 1GB

O sorry ziom. smile.gif Nie zaglądałem na serwisy pocztowe mniej więcej tyle co na własne konto na Yahoo.
I teraz mam 100 MB na śmieci."Masz 2000 bulków smile.gif ".
Ale tak sie zastanów: kto by upadł na krzywy ryj i chciało mu sie wysyłać 400 MB?? ph34r.gif
Chyba że możesz zostawić kompa na noc albo ci sie nudzi. Bawcie sie dzieci... wink.gif
MastaBlasta
AdI-O imo to chodziło mu o przesłanie tylko pliku
TryNDie.cab
a nie całego programu blink.gif blink.gif blink.gif XC
blacktyger
ekhm znów się zacytuje ...

inna prośba , jeśli ktoś ma wersje 6.5 trial to prosiłbym o przesłanie mi tego pliku

stwierdzenie "tego pliku" miało znaczyć

TryNDie.cab

ściągam ten program, ale Overnetem z transferem 0,5 kb ... moze za 3 tygodnie ohmy.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.