Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: OMG ?? Co to za muza ??
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Hyde Park
smoke
Postanowilem tu umiescic ta sonde bo admini bawia sie i kasuja posty i topici :/ Nie potrafia rozroznic dobrej sondy nawet jezeli im nasra na trawnik :/

Ok smile.gif Wypowiadajcie sie smile.gif

Glownie chce wiedziec jaka muzyke mam puszczac w radiu i czy ktos wogole mnie sluch smile.gif

PS. Kiedys byl taki topic ale bez sondy. Dla tego taki pomysl smile.gif
pat3nt
Disko polo XD
Rollo Tomasi
Hip-hop, hip-hop i jeszcze raz hip-hop. I rap czasami !!Yeehhhh!! METAL!! Yeehhhh!!

Cos mi tu nie pasowalo wiec na nic nie zaglosowalem. Ten hip-hop i rap to zupelnie nie ten klimat. Gdyby bylo tylko: "!!Yeehhhh!! METAL!! Yeehhhh!" to a i owszem. Puszczaj taki konkretny death, czasem black wink.gif morbid angel, devilyn, marduk, emperor, vader, norther, in flames - takie klimaty. Generalnie jakikolwiek metal, ale najlepiej taki juz wlasciwy smile.gif
smoke
O qrcze :/ Nie zrwocilem na to owagi ale hip-hop i Metal mialy byc osobno smile.gif
Jak to naprawic ??
A tak by the way to ja nie szczegolnie przepadam za metalem, lubie bardziej new metal jak Linkin Park czy Limpbizket (no i moze Withintemptation) smile.gif
Maczo
Podobny topic już był, ale nie zaszkodzi się wpisać jeszcze raz. Oczywiście rock, bo jakżeby inaczej. tongue.gif

Pozdrawiam
falubaz
a takie cos jak bestie boys i run-dmc imo nie poasuja nigdzie bo dopasowania do hh teraz w polsce to jeden wielki szit. wogole hop-hip jako tako z nazwy sie po prostu sk.u.rwil. to nie to co 10 lat temu. real. wtedy pierwszy raz teledej sabotage ujrzalem w mtv i od razu rozkmina. daje na klasyk glos ;]. a tak to jeszcze kool keith,gangstar, freestylers,krs-one,hałs of pejn, ice cube itd itd.a reszta to massive atack(chu.jowo nie bede na koncercie w 3miescie ;c ) prodidżi itp. ;] a z polskiego szitu to moze NIC?
Tigerius
Podobnie jak Rollo zdziwilem sie na polaczenie szit-hopu z Mealem blink.gif
I dlatego wybralem Rock, ale ogolnie techno tez moze byc biggrin.gif
A na przykladach to : Mushroomhead, Tool, Indukti, Machine Head, Kong, Tori Amos=]
btw. SmokE, ostatnio cos cieniacko nadajesz:/

Edit: cieniacko, bo rzadko mad.gif
Sagitarius
puszczaj bsb i westlife biggrin.gif masz pewnego klienta...mojego brata wink.gif Jest spora grupa ludzi ktora lubi sluchac normalnej muzyki.Ja jestem za klasyczna..a tak konkretniej to za muzyką filmową..Jest naprawde w OK.wiec podsumując cllasic&pop dance rullez wink.gif
smoke
Niestety zadko nadaje bo nie mam stalego lacza sad.gif. Co do polaczenia hip-hopu i metalu : blad w twozeniu sondy:angry:, mialy byc osobno. Jak bede mial stalke to zorganizuje radio ktore w danych godzinach bedzie nadawac inny typ muzyki i dzieki temu wszyscy beda zadowoleni.

Czy ktos mi moze powiedziec jak poprawic teraz zeby ten Hip-hop i Metal byly osobno ??
Soulless
Tru Grim And nekro metal ? ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
LouCypher
dziwne, nie ma metalu w tej sondzie blink.gif
Porankiem Power\Heavy
Po obiadzie Death\Black
A na wieczorki spędzane z moją vampirzycą to tylko gothic smile.gif
smoke
Cholera smile.gif Na prawde zalozenie bylo takie ze METAL mial byc. Ale cos sie z!@#alo i sie polaczyl z hip-hpem smile.gif Jak cos to oddawajcie glosy na ROCK to potem podziele je na 2 i bedzie ok tongue.gif
falubaz
Smoke po prostu lzysz w zywe oczy. To jest po prostu udokumentowany spisek na fanow hh blink.gif i metalu ph34r.gif ;p a poza tym nie ma w ankiecie muzyki poludniowo-amerykanskiej ala fleciki w centrum deptaku mad.gif

popros jakiegos admina o pomoc moze tongue.gif
LouCypher
tongue.gif Wsumie nie ma tyż POP'u , jak ktoś lubi brytnej to sie obrazi tongue.gif
blacktyger
imo pop to 90% muzyki jakiej słucha większośc ludzi, bo pop to prawie all co jest w telewizji i radio ..
Spl!nt3r
Ja słucham wszystkiego po trochu, techo, metal, muzyka poważna, hip hop (z polskich tylko kaliber)
BTW. Tego słucha każdy poważny rolnik :]
kaczor
a takie cos jak bestie boys i run-dmc imo nie poasuja nigdzie bo dopasowania do hh teraz w polsce to jeden wielki szit. wogole hop-hip jako tako z nazwy sie po prostu sk.u.rwil. to nie to co 10 lat temu.

Ehhh... No to chyba nie wiesz co to jest hip-hop facet... Wiesz co to jest Zipera? WWO? Vienio & Pele?
Jak nie wiesz to Ci powem to jest prawdziwy hip-hop (jeden z nielicznych w Polsce co prawda ale jest)

Ja slucham Hip-Hopu, Reggae i calej reszty po trochu smile.gif. BTW nie ma Reggae w spisie sad.gif tongue.gif
LouCypher
polscy hip hopowcy zadużo zrzynają z szan połla i innych komercyjnych gówien, dlatego nie lubie polskiego jak i komercyjnego hop hipu, polecam stuff z ninja tune oraz innych ciekawycj wytwórni
Kiler
Ja słucham tylko Polskiego HH.A co do wypowiedzi LouCyphera że oni zrzynają to wszyscy tak robią a nie tylko hiphopowcy.To moim zdaniem jest muzyka o życiu a nie Widziałam orła cień czy coś innego.

HH RULEZ
Jędras
Słucham rapu. Hausikiem tez nie pogardze, ale jak w radiu leci, bo samemu nie che mi sie sciagac:) No a na dyskoteke to najlepsze techno (wogóle jest coś takiego jak techno?smile.gif) i house.
JaX
dlaczego metal jest na rowni z hh ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!/ chyba nie uwazasz ze te muzy sa do siebie podobne:/omg IRON MAIDEN ROX 52DEBIEC SUX biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
blacktyger
co za dużo to nie zdrowo, jak już mówiłem słucham praktycznie all, nie all mi się podoba, no ale trzeba usłyszeć żeby ocenić ;o mimo wszystko jeśli chodzi o gatunek równiejszy to HH
WormsME
Techno, badż muzyka "wojenna".
smoke
Sluchajcie !! Mowilem juz kilka razy ze hh i metal mialy byc osobno!! Cos sie z!@#alo i sie zlepily. Sorry. Czyli wiekszosc widze jednak woli stary dobry rock i metal. 3ba bedzie wprowadzic kilka dodatkowych audycji na radiu. Co do innych typow muzyki to fakt. Zapomnialem o regge, muzyce klasycznej. Blues, Jazz itd. Nastepnym razem bedzie juz wszystko biggrin.gif
blacktyger
imo jescze jedno, muzyka z Władcy Pierścieni powinna mieć osobny dział ...
GiNgEr
Oj nie ma w sondzie tesh np, punka, funk, grunge, ska, reage, hard rocka smile.gif A ja jestem za punkiem, grunge i rockiem
Maciex
Przeważnie słucham hh i techno . Ale z hip-hop'u nie słucham takich bedziewiów jak 18l czy Mezo , bo to nie jest hip-hop tylko podchodzące pod disco-polo ( z całym szacunkiem słuchającyh tej muzyki ). Czasem może posłucham jakichś kawałków z pop'u . Oddałem głos także na hip-hop , bo to najbardziej lubię , tylko szkoda że w tym samym głosie jest metal , bo to wogóle inny typ muzyki.
Sir_Ace[PL]
Kocham metal, nie cierpię Hip Hopu więc wybrałem neutralny Rock (który tylko uwielbiam)
Świrski !
no ja wlasciwie to slucham gorrilaza jast to hip hop + electric punk + wiele innych gatunków w jednym = Świetna muza smile.gif cool.gif
tranx-san
a ja slucham tylko mamy i radia zet! ohmy.gif

n'GP PapUs
hmmm puszczaj wszystko co uwazasz za stosowne tylko bez dicho, techno i dichopolo oraz hiphopolo ! No tego to bym nie przezyl laugh.gif A tak w ogole an temat polskiego hiphopu ciekawe opinie sie tu ukazuja! Dodam cos od siebie : K44 i Pfk to jedyne hh sqady ktorych slucham reszte uwazam za szit. Takie zycie. Ponad to reagee - Mr Gentelman (polecam:P ), Indios Bravos (takze tongue.gif) i jakies dziwne rytmy np muzyka perska z 14 wieku biggrin.gif Ostatnio troche gram w pewnym stanie przy muzyczce na sluchaweczkach w et i powiem wam ze bardzo mi sie aim porpawil przy system of the down wink.gif Plytka Toxicity naprawde dodam wam wielu za!@#istych dodatkowych doznan podczas gry smile.gif) pzdr
KurTT
Ogólnie to słucham muzy z Matrixów głównie tongue.gif. Imo Linkin Park i Rage Against the Machine są za!@#iste. No słucham także czarnego hip hopu np. W-Tang Clan.
I tyle. Wiem jedno nic nie pobije muzy z Matrixów ^ ^

MATRIX WAS MA
tranx-san
kk.. to czego ja teraz slucham ?

"...So, come on and dip, bum on your lips
!#!@ that, cum on your lips, and some on your tits
And get ready, cause this shit's about to get heavy
I just settled all my lawsuits, !#!@ YOU DEBBIE!... "

smsy wysylacie pod numer 7654 z odpowiedzia: WYKONWCA.TYTUŁ

do wygrania:
- 3dniowy pobyt w zakladzie psychiatrycznym "OMEGA"
- Pocalunek od Swirskiego
- pierwsza zurzyta juz myszka kulkowa swietego...

koszt smsa 2.44 z VAT

PAMIETAJ: im wiecej wyslesz smsow tym twoje szanse na wygrana sa wieksze!!1
Sn!per
CYTAT (tranx-san @ 2:48, 25 11 2004)
kk.. to czego ja teraz slucham ?

"...So, come on and dip, bum on your lips
!#!@ that, cum on your lips, and some on your tits
And get ready, cause this shit's about to get heavy
I just settled all my lawsuits, !#!@ YOU DEBBIE!... "

smsy wysylacie pod numer 7654 z odpowiedzia: WYKONWCA.TYTUŁ

do wygrania:
- 3dniowy pobyt w zakladzie psychiatrycznym "OMEGA"
- Pocalunek od Swirskiego
- pierwsza zurzyta juz myszka kulkowa swietego...

koszt smsa 2.44 z VAT

PAMIETAJ: im wiecej wyslesz smsow tym twoje szanse na wygrana sa wieksze!!1

LOOOOOOOOOOL!!!Genialny post. biggrin.gif

Ja najbardziej różne rodzaje heavy metalu i rocka,głównie Iron Maiden,Samael,System Of A Down itd.

Hip-hopu nie trawię ale się na temat hip-hopu wypowiadał nie będę bo mnie będą fani HH gonić z miotaczami ognia. dry.gif
Zico
no to ja tez się wypowiem
słucham różnej muzyki ale głównie gitarowej (odmiany rocka&metalu)
ulubiony zespół to chyba Papa Roach (ten klimat płytki Infest mniam:P)
lubie też pojedyńcze kawałki Metallici typu "Unforgiven"
a poza tym to The Offspring, Sum 41, Alien ant farm,SOAD The Ataris, talking Back Sunday, Jimmy eat world i jeszcze pare innych zespołow;0

Nie pogradze też dobrą techniawą (base attack- nobody listen to techno rulez ) i pojedyńczymi kawałkami HH (ale szanuje tylko Paktofonikę i Kaliber 44:) )

No i dodam że muzyka z THPS2 to dla mnie ideał soundtracka . Do dzisiaj trzymam go na twardzielu tylko ze względu na muzyke:)

no to to by było na tyle

Pozdrawiam!!! (mej de fors bi łif ju(jak to mawiał mistrz yoda:) ) )

siet (siet>all:)) zapomniałem o Nirvanie............
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.