Postanowilem tu umiescic ta sonde bo admini bawia sie i kasuja posty i topici :/ Nie potrafia rozroznic dobrej sondy nawet jezeli im nasra na trawnik :/
Ok

Wypowiadajcie sie

Glownie chce wiedziec jaka muzyke mam puszczac w radiu i czy ktos wogole mnie sluch

PS. Kiedys byl taki topic ale bez sondy. Dla tego taki pomysl
Rollo Tomasi
22:55, 26 06 2004
| QUOTE |
| Hip-hop, hip-hop i jeszcze raz hip-hop. I rap czasami !!Yeehhhh!! METAL!! Yeehhhh!! |
Cos mi tu nie pasowalo wiec na nic nie zaglosowalem. Ten hip-hop i rap to zupelnie nie ten klimat. Gdyby bylo tylko: "!!Yeehhhh!! METAL!! Yeehhhh!" to a i owszem. Puszczaj taki konkretny death, czasem black
morbid angel, devilyn, marduk, emperor, vader, norther, in flames - takie klimaty. Generalnie jakikolwiek metal, ale najlepiej taki juz wlasciwy
O qrcze :/ Nie zrwocilem na to owagi ale hip-hop i Metal mialy byc osobno

Jak to naprawic ??
A tak by the way to ja nie szczegolnie przepadam za metalem, lubie bardziej new metal jak Linkin Park czy Limpbizket (no i moze Withintemptation)
Podobny topic już był, ale nie zaszkodzi się wpisać jeszcze raz. Oczywiście rock, bo jakżeby inaczej.
Pozdrawiam
a takie cos jak bestie boys i run-dmc imo nie poasuja nigdzie bo dopasowania do hh teraz w polsce to jeden wielki szit. wogole hop-hip jako tako z nazwy sie po prostu sk.u.rwil. to nie to co 10 lat temu. real. wtedy pierwszy raz teledej sabotage ujrzalem w mtv i od razu rozkmina. daje na klasyk glos ;]. a tak to jeszcze kool keith,gangstar, freestylers,krs-one,hałs of pejn, ice cube itd itd.a reszta to massive atack(chu.jowo nie bede na koncercie w 3miescie ;c ) prodidżi itp. ;] a z polskiego szitu to moze NIC?
Tigerius
17:41, 27 06 2004
Podobnie jak Rollo zdziwilem sie na polaczenie szit-hopu z Mealem
I dlatego wybralem Rock, ale ogolnie techno tez moze byc
A na przykladach to : Mushroomhead, Tool, Indukti, Machine Head, Kong, Tori Amos=]
btw. SmokE, ostatnio cos cieniacko nadajesz:/
Edit: cieniacko, bo rzadko
Sagitarius
18:56, 27 06 2004
puszczaj bsb i westlife

masz pewnego klienta...mojego brata

Jest spora grupa ludzi ktora lubi sluchac normalnej muzyki.Ja jestem za klasyczna..a tak konkretniej to za muzyką filmową..Jest naprawde w OK.wiec podsumując cllasic&pop dance rullez
Niestety zadko nadaje bo nie mam stalego lacza

. Co do polaczenia hip-hopu i metalu : blad w twozeniu sondy:angry:, mialy byc osobno. Jak bede mial stalke to zorganizuje radio ktore w danych godzinach bedzie nadawac inny typ muzyki i dzieki temu wszyscy beda zadowoleni.
Czy ktos mi moze powiedziec jak poprawic teraz zeby ten Hip-hop i Metal byly osobno ??
Soulless
1:03, 28 06 2004
Tru Grim And nekro metal ? ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
LouCypher
12:53, 28 06 2004
dziwne, nie ma metalu w tej sondzie
Porankiem Power\Heavy
Po obiadzie Death\Black
A na wieczorki spędzane z moją vampirzycą to tylko gothic
Cholera

Na prawde zalozenie bylo takie ze METAL mial byc. Ale cos sie z!@#alo i sie polaczyl z hip-hpem

Jak cos to oddawajcie glosy na ROCK to potem podziele je na 2 i bedzie ok
falubaz
14:44, 29 06 2004
Smoke po prostu lzysz w zywe oczy. To jest po prostu udokumentowany spisek na fanow hh

i metalu

;p a poza tym nie ma w ankiecie muzyki poludniowo-amerykanskiej ala fleciki w centrum deptaku
popros jakiegos admina o pomoc moze
LouCypher
15:25, 29 06 2004

Wsumie nie ma tyż POP'u , jak ktoś lubi brytnej to sie obrazi
blacktyger
16:06, 29 06 2004
imo pop to 90% muzyki jakiej słucha większośc ludzi, bo pop to prawie all co jest w telewizji i radio ..
Spl!nt3r
19:29, 29 06 2004
Ja słucham wszystkiego po trochu, techo, metal, muzyka poważna, hip hop (z polskich tylko kaliber)
BTW.
Tego słucha każdy poważny rolnik :]
| QUOTE |
| a takie cos jak bestie boys i run-dmc imo nie poasuja nigdzie bo dopasowania do hh teraz w polsce to jeden wielki szit. wogole hop-hip jako tako z nazwy sie po prostu sk.u.rwil. to nie to co 10 lat temu. |
Ehhh... No to chyba nie wiesz co to jest hip-hop facet... Wiesz co to jest Zipera? WWO? Vienio & Pele?
Jak nie wiesz to Ci powem to jest prawdziwy hip-hop (jeden z nielicznych w Polsce co prawda ale jest)
Ja slucham Hip-Hopu, Reggae i calej reszty po trochu
. BTW nie ma Reggae w spisie
LouCypher
22:03, 2 07 2004
polscy hip hopowcy zadużo zrzynają z szan połla i innych komercyjnych gówien, dlatego nie lubie polskiego jak i komercyjnego hop hipu, polecam stuff z ninja tune oraz innych ciekawycj wytwórni
Ja słucham tylko Polskiego HH.A co do wypowiedzi LouCyphera że oni zrzynają to wszyscy tak robią a nie tylko hiphopowcy.To moim zdaniem jest muzyka o życiu a nie Widziałam orła cień czy coś innego.
HH RULEZ
Słucham rapu. Hausikiem tez nie pogardze, ale jak w radiu leci, bo samemu nie che mi sie sciagac:) No a na dyskoteke to najlepsze techno (wogóle jest coś takiego jak techno?

) i house.
blacktyger
16:30, 3 08 2004
co za dużo to nie zdrowo, jak już mówiłem słucham praktycznie all, nie all mi się podoba, no ale trzeba usłyszeć żeby ocenić ;o mimo wszystko jeśli chodzi o gatunek równiejszy to HH
Techno, badż muzyka "wojenna".
Sluchajcie !! Mowilem juz kilka razy ze hh i metal mialy byc osobno!! Cos sie z!@#alo i sie zlepily. Sorry. Czyli wiekszosc widze jednak woli stary dobry rock i metal. 3ba bedzie wprowadzic kilka dodatkowych audycji na radiu. Co do innych typow muzyki to fakt. Zapomnialem o regge, muzyce klasycznej. Blues, Jazz itd. Nastepnym razem bedzie juz wszystko
blacktyger
6:48, 11 08 2004
imo jescze jedno, muzyka z Władcy Pierścieni powinna mieć osobny dział ...
Oj nie ma w sondzie tesh np, punka, funk, grunge, ska, reage, hard rocka

A ja jestem za punkiem, grunge i rockiem
Przeważnie słucham hh i techno . Ale z hip-hop'u nie słucham takich bedziewiów jak 18l czy Mezo , bo to nie jest hip-hop tylko podchodzące pod disco-polo ( z całym szacunkiem słuchającyh tej muzyki ). Czasem może posłucham jakichś kawałków z pop'u . Oddałem głos także na hip-hop , bo to najbardziej lubię , tylko szkoda że w tym samym głosie jest metal , bo to wogóle inny typ muzyki.
Sir_Ace[PL]
14:47, 25 08 2004
Kocham metal, nie cierpię Hip Hopu więc wybrałem neutralny Rock (który tylko uwielbiam)
Świrski !
17:50, 30 10 2004
no ja wlasciwie to slucham gorrilaza jast to hip hop + electric punk + wiele innych gatunków w jednym = Świetna muza
tranx-san
2:09, 4 11 2004
a ja slucham tylko mamy i radia zet!
n'GP PapUs
9:37, 17 11 2004
hmmm puszczaj wszystko co uwazasz za stosowne tylko bez dicho, techno i dichopolo oraz hiphopolo ! No tego to bym nie przezyl

A tak w ogole an temat polskiego hiphopu ciekawe opinie sie tu ukazuja! Dodam cos od siebie : K44 i Pfk to jedyne hh sqady ktorych slucham reszte uwazam za szit. Takie zycie. Ponad to reagee - Mr Gentelman (polecam:P ), Indios Bravos (takze

) i jakies dziwne rytmy np muzyka perska z 14 wieku

Ostatnio troche gram w pewnym stanie przy muzyczce na sluchaweczkach w et i powiem wam ze bardzo mi sie aim porpawil przy system of the down

Plytka Toxicity naprawde dodam wam wielu za!@#istych dodatkowych doznan podczas gry

) pzdr
Ogólnie to słucham muzy z Matrixów głównie

. Imo Linkin Park i Rage Against the Machine są za!@#iste. No słucham także czarnego hip hopu np. W-Tang Clan.
I tyle. Wiem jedno nic nie pobije muzy z Matrixów ^ ^
MATRIX WAS MA
tranx-san
2:48, 25 11 2004
kk.. to czego ja teraz slucham ?
"...So, come on and dip, bum on your lips
!#!@ that, cum on your lips, and some on your tits
And get ready, cause this shit's about to get heavy
I just settled all my lawsuits, !#!@ YOU DEBBIE!... "
smsy wysylacie pod numer 7654 z odpowiedzia: WYKONWCA.TYTUŁ
do wygrania:
- 3dniowy pobyt w zakladzie psychiatrycznym "OMEGA"
- Pocalunek od Swirskiego
- pierwsza zurzyta juz myszka kulkowa swietego...
koszt smsa 2.44 z VAT
PAMIETAJ: im wiecej wyslesz smsow tym twoje szanse na wygrana sa wieksze!!1
| CYTAT (tranx-san @ 2:48, 25 11 2004) |
kk.. to czego ja teraz slucham ?
"...So, come on and dip, bum on your lips !#!@ that, cum on your lips, and some on your tits And get ready, cause this shit's about to get heavy I just settled all my lawsuits, !#!@ YOU DEBBIE!... "
smsy wysylacie pod numer 7654 z odpowiedzia: WYKONWCA.TYTUŁ
do wygrania: - 3dniowy pobyt w zakladzie psychiatrycznym "OMEGA" - Pocalunek od Swirskiego - pierwsza zurzyta juz myszka kulkowa swietego...
koszt smsa 2.44 z VAT
PAMIETAJ: im wiecej wyslesz smsow tym twoje szanse na wygrana sa wieksze!!1 |
LOOOOOOOOOOL!!!Genialny post.
Ja najbardziej różne rodzaje heavy metalu i rocka,głównie Iron Maiden,Samael,System Of A Down itd.
Hip-hopu nie trawię ale się na temat hip-hopu wypowiadał nie będę bo mnie będą fani HH gonić z miotaczami ognia.
no to ja tez się wypowiem
słucham różnej muzyki ale głównie gitarowej (odmiany rocka&metalu)
ulubiony zespół to chyba Papa Roach (ten klimat płytki Infest mniam:P)
lubie też pojedyńcze kawałki Metallici typu "Unforgiven"
a poza tym to The Offspring, Sum 41, Alien ant farm,SOAD The Ataris, talking Back Sunday, Jimmy eat world i jeszcze pare innych zespołow;0
Nie pogradze też dobrą techniawą (base attack- nobody listen to techno rulez ) i pojedyńczymi kawałkami HH (ale szanuje tylko Paktofonikę i Kaliber 44:) )
No i dodam że muzyka z THPS2 to dla mnie ideał soundtracka . Do dzisiaj trzymam go na twardzielu tylko ze względu na muzyke:)
no to to by było na tyle
Pozdrawiam!!! (mej de fors bi łif ju(jak to mawiał mistrz yoda:) ) )
siet (siet>all:)) zapomniałem o Nirvanie............
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.