Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Czy jest możliwe tak wymiatać ?
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > Vegetables Forum
LouCypher
....w ciągu półtora godziny grania w ET na publicznym serwerze o pojemności 10 typa naczesać 6000XP?
wychodzi że średnio ten niby rzeźnik wali 77XP na minute co sie równa prawie 8 tank barierom :-/
można tak wymiatać czy jakaś ściema?, bo ja nawet z nieaktywnymi 10 wrogami bym tyle nie naczesał wink.gif
Strzelec
QUOTE (LouCypher @ 2:28, 3 07 2004)
....w ciągu półtora godziny grania w ET na publicznym serwerze o pojemności 10 typa naczesać 6000XP?
wychodzi że średnio ten niby rzeźnik wali 77XP na minute co sie równa prawie 8 tank barierom :-/
można tak wymiatać czy jakaś ściema?, bo ja nawet z nieaktywnymi 10 wrogami bym tyle nie naczesał wink.gif

ktoś ci facet Bajki na opowiadał ... rolleyes.gif
shinigami
Można Można .Ciekawe co miał wallhack czy aimbot ? a proporcje były on i medyk kontra 20 innych.Śmierć cziterom
SzAq
QUOTE (shinigami @ 11:03, 30 07 2004)
Można Można .Ciekawe co miał wallhack czy aimbot ? a proporcje były on i medyk kontra 20 innych.Śmierć cziterom

wydaje mi sie ze tesh oczyms takim slyszalem, ale ktos mi mowil ze to jakis mod chodz moge sie mylic 9 z czitami nie zrobi tego chodzby sie zesral na rozowo )
shinigami
Ja nie wiem bo nigdy nie grałem na czitach.
tranx-san
mozna na serwerach xp save gdzie po koncu kampani xp sie nie zeruje
:E
mozna tam miec nawet i milion xp :E omfg
Mustafer
To moga tylko zasrani cziterzy pier...... mad.gif
nephit
Mustafer powiedz u kogo pobierales lekcje spamowania? blink.gif
Bozek
Otóż można, można bez czitów. XP save robi wszystko... widziałem gości którzy mieli po 10000 xp OMFG. Znam taki fajny serwer gdzie kampania składa się z 35 Fueldump'ów po kolei. Tam można mieć takie xp ale po co one komu jak i tak powyżej 500 xp(albo trochu więcej) ma się lw na 4, bs 4, itd... no chyba że ktoś chce miec wszystkie klasy po 4 gwiazdki ohmy.gif moje największe xp to 2100 na 7 mapek i przestałem grac bo mnie głowa bolała. Żeby miec xp powyżej 5000 trzeba dłuuuuugo grać albo mieć czita. Tyle ode mnie. PozdRO
tranx-san
imo co to za problem na noobowatym servie napier.dolic 5k xp ? jezeli mamy kampanie 6 mapowa dobrzi gracze grajacy tylko na fragi oscyluja w tych granicach, szczegolnie gdy graja w axis (albo w allies nie na obj)
na takich serkach 4lvl lw i bs zdobywa sie srednio w 10 min

taka gra to zero zabawy, prawdziwa zabawa to cw ohmy.gif polecam ^^
Uszatek
Sa dwie metody zeby uzyskac duzo xp nie grajac na czitach:
1) to jak ktos juz wspomnial o serverach xp save [rulez!:D]
2) miec refa i doliczac czas, tak co 5 min ze oasis ma z 50-70 min az allies nie rozwali dzial ohmy.gif

hehehe, nie wiem dlaczego gosc to przelicza na budowania barrier? lul biggrin.gif!
booyaka
CYTAT (Uszatek @ 9:36, 24 12 2004)
hehehe, nie wiem dlaczego gosc to przelicza na budowania barrier? lul biggrin.gif!

to pewnie jakaś nowa pro metoda rodem z boomtowna biggrin.gif
LouCypher
hmmm, imo lol, było to dawno, aż cud że ktoś wykopał takie śmiecie, a co do przeliczania na bariery to jest niesamowicie pro metoda tongue.gif, widocznie bylo to na goldrashu a kolo grał engiem, proste. Już tego nie pamietam,cos takiego ponoć widziałem.
BTW. co to k... jest boomtown? blink.gif
ph4nt0m
Serverek smile.gif gdzies to kiedys widzialem ale nie zbyt ciekawie sie tam gralo wiec sobie odpuscilem smile.gif
Gh*5T
stego co ja slyszalem to boomtown to serv, ale l4m3on00baty smile.gif
Cyr4x
Co?? Jak ktoś za półtorej godziny robi 1000 to już jest nieprzeciętny wymiataka. To musi być mod, albo jakiś czit co mnoży XP przez 10.
Kiler
Co do Boomtown to szwajcarski server. Teraz już go chyba usunęli bo było tam zbiorowisko polskich niobów co do XP Save to jest nudna już gra z 2100Xp na kolejnej mapie i nie oddaje to realizmu gry.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.