grafik2626
14:32, 4 07 2004
Jaka komeda jest na wykopanie kogos z serwera z tym ze gracz posiada na początku nicka taki znaczek " ^" np.:
^ABCDEF
wpisujesz /players w konsoli i kopiesz kolesia refem ktory zajmuje odpowiedniego slota [ID] imo :p
np.
/ref kick 3
eot imo ;p
radko pacanie teraz beda nas kickac :C
doup !:< no to teraz nas zjedzom jak na twoim avatarze !:<
trzeba bedzie bunkrowac dialog rtcw jednak ;U
keNOOBie|PL
13:08, 5 07 2004
jak sprawdzic slot.... np wpisujac w konsoli pb_plist .. i znalezc to czego sie szuka.... w server info chyba num jest ta wartoscia... a jezeli nic nie dziala albo jakis ref klika f2 i anuluje vota to ...

dajemy komplejny i w wiekszosci serkow papa po ok 5

Pozdrawiam
W nowej wersji ETpro afaik 3.0.12 juz nie przejdzie patent z ^ "ptaszkiem"

wiec kickowac mozna niekoniecznie majac refa ale ofcourse na serwerach z wyzej wymieniona wersja.
Pozdro Riociq
No,jeśli chcesz ogosić VOTE'a to wpisujesz pierw /players szukasz ID tego ptyśka.Jak juz znajdziesz to wpisz taki cos /callvote kick ID(numer ptyśka)
A powie mi ktos gdzie sie sciaga bany z poziomu konta gdzie stoi server ?
ArmaGedoN
10:38, 10 09 2004
Wchodzisz do .cfg na którym opiera się server i szukasz komendy:
W jej wartości są wpisane IP które są oddzielone ;
Przy okazji proponuje dopisać IP cheaterów ze strony
ACA
uu nie dobrze sie stalo zejuz wiedza jak nas kikac
darknez[PL]
16:35, 9 10 2004
A jeżeli ktoś da mi mute, to da się to jakoś odblokować, albo poprosić o jego zdjęcie? Bo przecież nie mozna już nic pisać i prosić na czacie
| CYTAT |
| A jeżeli ktoś da mi mute, to da się to jakoś odblokować, albo poprosić o jego zdjęcie? Bo przecież nie mozna już nic pisać i prosić na czacie |
/callvote unmute nick or id
ale na twoim miejscu mute bym rozumial jako s-(słowo na p)j, nikt cie nie lubi. a prawdopodobnie nie mozna kickac to daja muta.
darknez[PL]
18:30, 9 10 2004
| CYTAT |
| ale na twoim miejscu mute bym rozumial jako s-(słowo na p)j, nikt cie nie lubi |
No wiem, ale ostatnio mialem taką sytuację że koleś zaczął zabijać wszystkich ze swojego teamu no i się wkur***łem i zacząłem walić do niego, a on napisał że jestem teamkillerem, zapodał vote mute mój nick:P i ucieli mi język. Wtedy mnie h** strzelił i zacząłem palić wszystkich z mojego teamu i zrobiło się nie przyjemnie, a wszystko przez to że nie mogłem się wytłumaczyć czemu kolesia zabijałem. Pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.