Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nowa mapka - Krakow Armada
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Mapy i mody
Rafal_Pila
Przeglądając skandynawskie ET-stronki natknąłem się na informację o pojawieniu się nowej mapki do ET. Już sama nazwa mówi wiele: KRAKOW ARMADA. Podążając za linkami dotarłem ostatecznie do forum SplashDamage. A ponieważ na www.enemyteritory.pl ani na tym boardzie nikt nie wspomniał o tej mapce, to pomyślałem, że ja to zrobię tongue.gif

Więcej informacji znajdziecie tutaj:
New Map RELEASED: Krakow Armada

Mapkę zassać można stąd:
Armada download

Natomiast screeny znajdziecie tutaj:
Armada Screenshots

a pograć w nią można ponoć tutaj: 213.112.91.126:27960 i tutaj: fragland.org:27778
Sagitarius
boshe!!! huh.gif huh.gif huh.gif huh.gif huh.gif huh.gif coś ty za loink do ściągnięcia dał?Weź kliknij na ten link który dałeś to ci gały wyjdą....z tego podanego adresu napewno nie można "zassać" tej mapy..Na skrenach wygląda ładnie..ale ile tu już widziałem ładnych map na "skrenach" a w rzcczywistości były kompletną kicha..jak bendzie z krakowe to zonbaczymy..ale ogółem mała część map robionych przez graczów jest popularna..w wiekszości gra sie w te podstawowe dry.gif
Soker
No ładnie wyglada!! ze tez szkopom chciało sie robic mapke odwzorowana z Polskim Krakowem laugh.gif laugh.gif

btw. zrobimy Berlin ? :>

ps. dajcie działajacego linka skad to zessac, zrobie lokalne testy z qmplem...

Edit :

Ale z tego linku ssa mapke tylko czy pk3 dobre ;o

Edit#2 :

Mapa sie sciagla i działa jest troche dziwna ale z linkiem wszystko ok biggrin.gif
Rafal_Pila
QUOTE (Sagitarius @ 12:43, 13 07 2004)
boshe!!! huh.gif  huh.gif  huh.gif  huh.gif  huh.gif  huh.gif coś ty za loink do ściągnięcia dał?Weź kliknij na ten link który dałeś to ci gały wyjdą....z tego podanego adresu napewno nie można "zassać" tej mapy..

Niestety nie uda mi się wypowiedzieć bez irytacji dry.gif

Ja stamtąd mapkę sciągnąłem, a że teraz link nie działa poprawnie, to już nie moja wina. Nie będę codziennie sprawdzać, czy podany przeze mnie gdzieś link jest nadal aktualny. Zamiast jęczeć wystarczyłoby nieco ruszyć głową, poszukać na google i zapodać nowy link, np.

Armada specjalnie dla ludzi nie znających Google
Sagitarius
nie mowie że nie umiem gogli używac.Bo mapke znalazłem wcześniej sam...Poprostu zgłosiłem że link nie istnije...Zajęczałem bo link był nieprawidłowy....a jak wszedłem na te strone to mnie sręciło wpół.Co do mapy to nie udało mi sie jeszcze w nią zagrać.Zawsze jak wchodze na jakis serwer to jest pusty...BTW miała powstać mapa Warsaw..tworzona przez rysia..co z nią?
Jarek
Mi ta mapa nawet się podoba. Nikt na niej nie gra (dziwne). A najbardziej w tym dziwne jest to że zrobili ją Niemcy(axis) biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
arekrem
Nieee no!
To co widać na screenach to ma być Kraków?!?!!
Ich chyba pogięło.
A to pewnie jest Wawel tak?!?

grafika zapastowana przez użytkownika
AsMaX
Mam pytanie, po co wam tak wielkie bronie?
eragon
Ej słyszałem że podobno istnieje mapa w rzeczywistej Łodzi, jest galeria itp. smile.gif
Czy wy też o tym słyszeliście ??
Żyłkaa
Nie, ale za to słyszałem z bardzo wiarygodnych źródeł (pijak zza rogu), że Ziemia jest płaska. blink.gif
eragon
Tak i leży na żółwiu zwanym Atuinem tongue.gif
Ar3z12
ogólnie jestem fanem podstawowej kampani :] tongue.gif ale pograc mozna :]

''Kompania Braci'' RuLeZzzZ
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.