Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Spolszczenie........
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Forum Serwisu www.enemyterritory.pl > Forum Techniczne Boardu
DjkZ
To że jest czytelny, przejrzysty,ładny to fakt...ale co do spolszczenia to mu jeszcze bardzo dużo brakuje.Mnie osobiście robi sie przykro jak czytam posty,nie ich treść, która jest tematyczna ale pisowni bez š,ć,œ,ó,ł,...
Czy już tak przesiąkneliśmy różnym obcym językiem,czy to jest trend ,moda a może wstyd że jesteśmy Polakami. Mnie osobiście przeszkadza całość skinu w j.angielskim poza ???olskimi postami,tematami.
Za komuny uczyli mnie ~10lat ruskiego co nieco umię.
Teraźniejsza komuna uczy angielskiego...a ja pier...to wszystko...już mnie się nie chce uczyć.
Jak to jest możliwe Gatess spolszcz go bardziej.

gatess
DjkZ akurat mialeś to szczęście ,że napisałes posta przed zmiana kodowania na pl, dlatego nie ma w twoim poście ppolskich znaków , jedyne co można teraz to poprawic posta recznie jak widać następne posty sa już Ok .
Następna sprawa to buttony , bylo trochę roboty ale jak widzicie są już polskie, zistaje tylko problem GG i tlenu , tu jest trochę pracy,trza zmodyfikować nieco pewne pliki narazie nie mam czasu ale napewno zrobię to w przeciągu paru dni.

Vhyba że ktoś juz robił Invision Board i chce nam to szybko zedytowac tongue.gif
unsure.gif
btw.
jak podobają się emotki ? tongue.gif wub.gif
Mad
a co tu rozumiec to podstawy angielskiego biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.