Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nalepszy
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > Vegetables Forum
//sx//
kto! ohmy.gif
Ow!cZ*
QUOTE (//sx// @ 16:50, 30 07 2004)
kto! ohmy.gif

Sypiesz TeXtami i chyba dostaniesz pBm bo taki temat już był !!
I w Dodatku dałeś ten temat w nieodpowiednim dziale ( Powinien być w WET : Ogólne !!
A co do klasy To najlepszy MeD , EnG i Soldier z mortalem !!!!!!!!!!!!!
TgcRap4
Ten z amunicja jest dobry biggrin.gif btw teraz zrobie wlasna sonde, skad sie dowiedziales o ET? Przeczytales moze o tym w CDA ^^?
fastnick
We need covert ops !!!!!!11111111111111111111111111111111111111111
eXe
ja to jednak zolmnierza preferuje blink.gif
Mustafer
Szpieg rules!
blacktyger
kto najlepszy ?? ja ...

b.tyg3r > all

omg ..
Sylphir
Szpieg jest najwazniejszy bo rozwala saczelem dziala i fuela ohmy.gif
tranx-san
zolmierz z mortalem i empeczterdziesci>all

btw: powiesmy autora tego tematu! taki temat juz byl!!!

rotfl

btw2: swiety na wakacje wyjechal czy co ? ohmy.gif
Swiety
Swiętego nie było kilkadziesiąt godzin ale już jest i robi porządek
Rio
Imho nie mozna powiedziec która klasa jest najlepsza.....ale topic imo z górnej półki ph34r.gif
falubaz
zolmnierz najlepszy, najlepszy z tym, jak to, karabinkiem
Bozek
Hm... bardzo dobre pytanie imo... najlepszy jest farmer który buraki (ziemniaki) kopie. CO TO ZA PYTANIE W OGÓLE?? to proste, jest eng, jest objectiv, nie ma meda nie ma enga, nie ma fielda nie ma meda(bo co med bez ammo zrobi?), nie fielda nie ma enga(bo kto ammo da medowi?) i tak w kółko... moim zdaniem w ET nie ma najlepszej klasy, bo wszystko zależy od gry zespołowej i od skilla gracza... statystycznie najlepszy jest med (tylko taki który ma ammo) ponieważ może sam się leczyć, ma więcej HP itd... ale to że ktoś gra medem nie oznacza ze ma gwarancję na to ze zabije fielda albo enga...
Sn!per
Nie ma w ET najlepszej klasy.Ja wybrałem szpiega,bo najlepiej mi się nim gra(choć meda też lubię).No i właśnie,bez masakrycznych broni żołnierza może być dość ciężko walczyć,bez medyka wszyscya będą latać z 10 HP,bez inżyniera nie wygracie na większości map,bez field opsa cały czas brakuje amunicji a bez szpiega będziecie mniej wiedzieć i może być też trudniej bronić.
ROGhAL
U mnie to zależy w jakim timie gram. U axis uwielbiam być FOpsem, a u allies nienawidze blink.gif IMO teamy są trochę żle zbalansowane pod wzgledem gunów(MP40 jest 10000000000 razy lepsze od thompsona) ale to jest już temat na inny topic
Kiler
Zdecydowanie nie ma najlepszej klasy tylko jest ulubiona. Moja fav. to Medyk oraz Field. Ale sami medycy nic nie zrobią ani sami fieldzi (czy jakoś tak) wieć trzeba przynajmniej 3 klasy do dobewj gry.
smietan
med jest chyba najwazniejsza postacia w ET tak mi sie przynajmniej wydaje i wiedze ze troche osob podziela moje zdanie i osobiscie wlasnie nim lubie najbardziej grac tongue.gif

Cyr4x
Ja preferuję cvopsa. Nim można grać w pojedynkę i po cichu. Taki bond w mundurze, tylko aż tyle "zabawek" nie ma. A długopis z cyjankiem, czy laserowy zegarek by się przydały.
cruiselight
INZYNIER RULES !!!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.