Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Inne
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Śmietnik - czyli Wolfowy Hyde-Park
Mustafer
pomyslalem ze fajnie by bylo zeby wszyscy powiedzieli cos o sobie!
Swiety
Dzień dobry cześć i czołem. Jestem wesoły Romek, mam na przedmieściu domek a w domku wode gaz.

PS.

Ktoś chyba bardzo chce mieć bana na tym forum biggrin.gif
blacktyger
ekhm

Dzień dobry cześć i czołem. Jestem wesoły Romek, mam na przedmieściu domek a w domku wode światło gaz. zaśpiewam jescze raz

to tak defakto smile.gif

ja jestem B.tyg3r chodze do szkoły specjalnej nr. 16 w Tychach, gdzie uczą mnie wiązać sznurówki i srać na żydów. moje popołudnia są ciekawe i urozmaicone, kocham książki a ulubiony gatunek i jedyny jaki czytałem to harlekiny. bardzo kocham konie. mam rusztowanie na zębach, ale mnie to nie martwi, bo przecież ważne jest wnętrze, a te bogate mam w tasiemca i pare innych gatunków przyjaciół. kończe
MPM
Dzień dobry cześć i czołem. Jestem wesoły Romek, mam na przedmieściu domek a w domku wode gaz.

Nie bój się, odłączą Ci !! smile.gif
SzAq
Lubie konie, konie to najlepszy srodek rehabilitacji wink.gif
Mustafer
Ja chce miec bana a przecierz to nie zly temat
Mustafer
JESTEM Z GDANSKA jestem na tym forum codzienie
ChoX
QUOTE (SzAq @ 10:07, 31 07 2004)
Lubie konie, konie to najlepszy srodek rehabilitacji wink.gif

blink.gif

A jak z niego spadniesz to tak miło już nie będzie chyba że spadniesz na d.upe to wtedy najwyżej nie usiądziesz. Ale jak na głowe...

Imo ten topic powinien być w dziale off-topic albo nie powinno go być w ogóle.

A co do tematu... No cóż uwielbiam zamykać takie topiki jak ten ale skoro Swiety tego nie zrobil to ja tez nie zrobie... Jeszcze bardziej uwielbiam walić hs'y takim jak założyciel tego zarąbistego topiku (joke tongue.gif)

Mam zainteresowań jeszcze baaaardzo wiele ale za długo by wymieniać wink.gif
tranx-san
lubudubu lubudubu niech nam zyje, prezes naszego klubu, niech zyje nam!

to spiewalem ja jarzabek trener drugiej klasy

pozdr
signal
Co to ma być rozmowy w toku ? dry.gif jechac na czat albo jakis teleturniej to se powiecie co kto robi i gdzie mieszka a nie zasmiecac jakimis glupstwami forum tak dobrej gry ohmy.gif ludzie schodza na psy...
tranx-san
no raczej, ale wez pod uwage ze to smietnik jest, wiec mozna tu zasmiecac smieciowatymi postami :C
Viper
blink.gif Ciekawe wypowiedzi można tu spotkać biggrin.gif
Jestem świeżym (bo wypranym) nabytkiem forum....no dobra, sam przylazłem smile.gif
O czym to ja miałem....a, o sobie. Reprezentuję biggrin.gif Wejherowo Nanice biggrin.gif
Przy tej okazji pozdrawiam wszystkich ziomków :
Killboy'a
PolarX'a
Pabla
BiGę
całą ekipę
wszystkich co tworzą to forum
wszystkich co czytają teraz te bzdury
wszystkich graczy ET
wszystkich z AA biggrin.gif
wszystkich graczy CS - może się jeszcze nawrócą
I wogóle wszystkich biggrin.gif

PS. ET rulez, CS suck's donkey balls. smile.gif
Bo0rak [PL]
Jestem Bo0rak [PL]
Pochodze ze wsi Zadupie w powiecie Rumunskim.
Moja matka Eustachia z domu Knurów jest babcia klozetowa, ale jak mowi w swojej pracy czerpie inspiracje do zycia.
Ojciec moj Wacław Abdullah muhamed Alzahif jest obecnie na rencie chorobowej po tym jak stracil czlonki w konstruujac bombe w przydomowym garazu. Wczesniej pracowal w Wojewodzkiej Stacji Przerabiania Krowiego Gówna Na Olej Napędowy w skrocie: WSPKGO, zakladl mimo ze obiecujacy rozpadl sie ze wzgledow chemicznych. Ojciec pracowal poznij w przedszkolu mijskim numer 01 w Burkina faso ale zostal wyrzucony z pracy za czestowania dzieci naszym narodowym skarbem czyli napojem wysokoopobudzajacym. Nastepnie budowal wiezowce ale zostal wyrzucony za podkradanie materailow z budowy(w koncu musial zbudowac dom dla rodziny). Nie mogac zatrudnic sie legalnie zaczal koonstuowac bomby domowej roboty dla mozambickiej siatki terrorystycznej az do nieforunnego wybuchu.
Ja natomiast urodzilem sie w 29 lutego roku 1980 w dniu pamietnego wybuch reaktora w czarnobylu, ktorym to chwale sie gdzie tylko moge. Z powodu wybuchu wyrosl mi drugi czlonek, tszeci cycek i nieznacznie odstaje ucho srodkowe. Jako ze mam dopiro 12 lat uczeszczam do Powszechnej Szkoly Debili Niekomunikatywnych imienia Krojcfelda Jakoba. W szkole uczom nas ciekawych rzeczy. Ukonczylem juz kurs szybkiego otwierania ananasa z puszki a takze strzyzenia owiec w piec minut. Umiem wysylas es em esa w popie. Czesto czochram bazanta i depcze stonoge. Teraz musze juz konczyc bo moji koledzy nie maja przeciwnika do treningow boksu( mowia ze jestem super kolegom bo stoje nieruchomo a oni we mnie nap$#%@)
P.S. Niedlugo przeprowadzam sie do Mongoli gdzie bede uprawal wosk z uszu lam alpejskich i byc moze przyczynie sie do powszechnego programu ochrony bobrow japonskich.
Pozdrawiem
Bo0rak
Fasolka
A ja jestem Fasolka,w wielu sprawach jeszcze zielona ale juz niedlugo wybije sie na szczyty dry.gif Studiuje Filozofie.
Taaa wiem to troszke dziwne hobby szczegolnia jak je lacze z gra w ET blink.gif
Jakos sobie radze tongue.gif
Buziaczki
biggrin.gif
tranx-san
z naszej wielkiej milosci zostana tylko slowa a z naszej namietnosci zostana niechciane pocalunki gdy niechec bedzie zbyt slaba bysmy mogli sie rozstac a moje sumienie bedzie cicho szeptalo zostan

burak uzekla mnie twoja historia...

Fasolka no moze ktos cie kiedys wprowadzi na te szczyty ;], btw pewno lubisz ksiazki pana Tatarkiewicza ?

eh ci ludzie to brudne swinie, co napletli o mojej dziewczynie jakies bzdury o jej nalogach no to poprostu litosc i trwoga tak to bywa gdy ktos zazdrosci kiedy braknie mu wlasnej milosci plotki w lodzi mnie nie zaszkodzi obce zlo na moj sposob widziec ja

NA GLOWIE KWIETNY MA WIANEK W REKU ZIELONY BADYLEK A PRZED NIA BIERZY BARANEK NAD NIA LATA MOTYLEK....
Fasolka
heh a lubie:)
No i Nowaka - swietny Psorek:)
heh fajnie znalezc bratnia dusze wsod tylu ludzi
smile.gif
Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.