Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: taki jeden syf do rtcw sp :p
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Flame - Wars
G43
tu o:
http://212.244.223.7/~jponiato/maps/
chciałem wrzucic ta mape rzed wyjazdem bo jutro wyjazd i wracam za 2 tyg wiec w pospiechu to pisze smile.gif
wypowiadajcie sie na temat mej mapy biggrin.gif
Tom3K
LoLu ; może byś podał nazwe jakieś skrinny dał a ty tylk download dałeś sad.gif
G43
nie mam czasu robic skrinów
co mała mapka do singla 2MB zajmuje to wiecej roboty bylo by ze skrinami niz sciagniecie jej oblukanie
a jak otworzysz linka to masz opof, a pozatym pewnie jeszcze z 5 razy zmienie nazwe przed wypuszczeniem wersji finałowej
AdI-O
LoLu ; może byś podał nazwe jakieś skrinny dał a ty tylk download dałeś

Imho chyba lepiej przekonać sie na własnej skórze jak sie gra, i czy sie opłaca to kopiować, a nie lukać jak idiota na screnny i obmyślać : "k#!@a jak głupia nazwa. Chyba w nią nie zagram" wacko.gif

Tom3K
QUOTE (AdI-O @ 18:03, 4 08 2004)

Imho chyba lepiej przekonać sie na własnej skórze jak sie gra, i czy sie opłaca to kopiować, a nie lukać jak idiota na screnny i obmyślać : "k#!@a jak głupia nazwa. Chyba w nią nie zagram" wacko.gif

chyba macie racje tongue.gif Ale chwile temu poskakałem sobie na tej mapce i wydaje sie troche małą sad.gif 2 mb to bardzo mało ale jak to nie jest wersja finałowo to spoX tongue.gif
G43
dobra zara bede musiał kompa wyłączać sad.gif
to dopiero początek mapki; jak obczailiście szafe(!) to tam dalej bedzie bunkier duży i stacja kolejki
cała mapa powinna byc gotowa pod koniec października (jak mi dobrz pójdzie) wink.gif

i napiszcie jak oceniacie wykonanie, bo jak sie okaze ze to totalna klapa to nie bede robić dalej a jak bedzie dobrze; to wesporzeciemnie duchowo wink.gif
Tom3K
A więc powiem ci kilka cennych rad.
Daj se spokuj z tą mapką .
1. Nie ma dokończonych textur sad.gif
2. Jest bardzo mała
3. Niewiadomo nawet o co chodzi na niej ( Co axisy muszą zrobić a co Alianci ) dry.gif
4. Gdzie są spawny ??
G43
ej lolu albo ty daj sobie spokuj albo czytaj uwaznie posty!!
było napisane wyraźnie: rtcw sp
co znaczy: Return to Castle Wolfenstein Single Player
a nie Wolfenstein - Enemy Territory
Jezu ludzie czy do połowy z was niedociera że Return to Castle Wolfenstein i Wolfenstein - Enemy Territory to dwie oddzielne gry!!

jeszcze raz:

RtCW lub rtcw = Return to Castle Wolfenstein
ET, et, W:ET lub w:et = Wolfenstein - Enemy Territory
mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif
Tom3K
QUOTE (G43 @ 18:43, 4 08 2004)
ej lolu albo ty daj sobie spokuj albo czytaj uwaznie posty!!
było napisane wyraźnie: rtcw sp
co znaczy: Return to Castle Wolfenstein Single Player
a nie Wolfenstein - Enemy Territory
Jezu ludzie czy do połowy z was niedociera że  Return to Castle Wolfenstein  i  Wolfenstein - Enemy Territory  to dwie oddzielne gry!!

jeszcze raz:

RtCW lub rtcw = Return to Castle Wolfenstein
ET, et, W:ET lub w:et = Wolfenstein - Enemy Territory
mad.gif  mad.gif  mad.gif  mad.gif  mad.gif  mad.gif  mad.gif  mad.gif

LoLu ten dział to W:ET Mapy i Mody ( Wolfenstein:Enemy Territory Mapy i Mody ) Jaki z ciebie LoLeK ...
Miałeś go umieścić w dziale o RTCW N00bie !!
Najlepiej żeby Moderator Wyrzucił ten temat ( Zaśmieca tylko )
G43
zacznijmy od tego ze noobem to jestes ty skoro niewiesz co znaszy rtcw sp
i jak nieumiesz rozróznić jednego od drugiego i pewnei nieumiesz zrobić mapy laugh.gif
i jeszcze śmiesz wmawiac komuś kto umie robic mapy ze jest noobem HAHAHAHAHA
Tom3K
QUOTE (G43 @ 18:50, 4 08 2004)
zacznijmy od tego ze noobem to jestes ty skoro niewiesz co znaszy rtcw sp
i jak nieumiesz rozróznić jednego od drugiego i pewnei nieumiesz zrobić mapy laugh.gif
i jeszcze śmiesz wmawiac komuś kto umie robic mapy ze jest noobem HAHAHAHAHA

N00b to ty bo nieumisz rozróżnić działów !! To jest dział o mapach i modach do ET a nie RTCW głąbie !! Dawaj takie tematy do działu o RTCW a nie ET N00bie !!
G43
to znadź mi k#!@a (słowo na p)ony baranie dział RtCW Mapy
Tom3K
Napisz w dziale RTCW Ogólne głąbie !!
nephit
dwoch nowych uzytkownikow do pbm ?ohmy.gif
ChoX
QUOTE (nephit @ 21:29, 4 08 2004)
dwoch nowych uzytkownikow do pbm ?ohmy.gif

Affirmative! Niech no tylko Swiety albo inny admin to zobaczy to... ohmy.gif
blacktyger
tak głąbie i N00bie właśnie tak ...
G43
głąby i nooby to wy jesteście, i tak jestem od was lepszy bo umieim przynajmniej zrobić mape, a nie jakiś debil uruchamia mape do rtcw w et i pisze ze niedziała, to chyba coś z jego mózgiem jest nie tak
i niech lepiej on sobie da spokój z grą jak niewie co jest co a pozatym mieliscie wypowiadać sie o mapie a nie o jakims pipszonym pbm?
moja wina ze jakiś bambus szpanuje przy niku swoja trujeczką i myśli ze jest najlepszy jak uruchoimi mape z rtcw w et?????????!!!!!!!!!!!!!
shinigami
Jak tak dalej pójdzie i Święty dorwie się do tego tematu to bedzie pbm dla ciebie a temat zostanie skasowany.Dla mnie to ty bardziej pod lame podchodzisz.A szpanowanie że zrobiłeś mape to nic takiego.Ja zrobiłem coś 5 skinów do GTA 3.Może i brzydkie ale nie czepiam się jak to mówią .SAMOKRYTYKA człowieku wiesz co to ?
ChoX
STFU wszyscy! ohmy.gif Gdybym mógł moderować tym forum to bym wywalił połowę postów w tym topiku!
Więc lepiej niech nikt już nic nie mówi żeby można jakoś ten spór zakończyć!!!

Charlie Three! Charlie Three to Swiety! Requesting backup!
Swiety
Tworząc forum o mapach i modach do ET nawet nie przypuszczał że ktos w Polsce bedzie jeszcze zajmował się tworzeniem mapek do RTCW. Ale skoro ktoś już tworzy to nei widze powodu aby nie zamieszczać topików o mappingu w RTCW na tym forum. W końcu mapy w obydwu grach robi się bardzo podobnie biggrin.gif

A co do tego całego flame-wars: nie chce mi sie k#!@a z wami gadać.
Tom3K
QUOTE (Swiety @ 20:44, 5 08 2004)
Tworząc forum o mapach i modach do ET nawet nie przypuszczał że ktos w Polsce bedzie jeszcze zajmował się tworzeniem mapek do RTCW. Ale skoro ktoś już tworzy to nei widze powodu aby nie zamieszczać topików o mappingu w RTCW na tym forum. W końcu mapy w obydwu grach robi się bardzo podobnie biggrin.gif

A co do tego całego flame-wars: nie chce mi sie k#!@a z wami gadać.

Sorki, Niewiedziałem o tym . wink.gif
fastnick
o k#!@a !:DDDDDDDD LoLu N00bI3 Tom3k !:D:biggrin.gif:D:D:D KOCHAM TE FORUM EOT ! nArA LoL3 i nuoby
blacktyger
taa pr0play0r phi ;o
jarpen
Mama jest ok, ale jest na niej pełno kresek [takie czerwona, zielona i niebieska] w jedym punkcie] i nie wiadomo do czego służy dźwignia ukryta za skrzynią.
Do secret area też nie da się wejść.
Zico
CYTAT (jarpen @ 22:51, 27 06 2005)
Mama jest ok, ale jest na niej pełno kresek [takie czerwona, zielona i niebieska] w jedym punkcie] i nie wiadomo do czego służy dźwignia ukryta za skrzynią.

ale oprócz mamy to tata też jets ok nie?:00000000
padłem jak to przeczytałem xDDD
a tak btw.nie ma to jak odkopac topic z przed roku!;[
evil_lord
CYTAT (jarpen @ 23:51, 27 06 2005)

xDDDDDDDDDDD
tranx-san
OWNED!!!1111 :x
falubaz
CYTAT
Mama jest ok, ale jest na niej pełno kresek

stary ja bil afaik
G43
Ehehe
Już dawno wywaliłem wolfa bo mi zbrzydł.
A dźwignia... hmm
A ta dźwignia, jak ją przesuniesz to wejdź do szafy tongue.gif
blacktyger
:c
jarpen
CYTAT

Z czego tu sie śmiać? tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.