Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: WYBIERAMY MISs I MISTERA
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Hyde Park
D!z3l
Czy widzieliscie cos takiego ? Jezeli niejestescie przyzwyczajeni do ogladania horrorow bo snia wam sie po nich ochydne rzeczy to radze wogole nie odpalac tej stronki !!!

WYBORY MISS(TEROW) FOTO

Gdy juz dokonacie wyboru MIss(tera) podajcie numerek widniejacy przy zdjecia-oczywiscie mozecie dodac swoj komentarz ktory jak najtrafniej opisze waszego kandydata! smile.gif
j!mmy
imo kandydat nr 9 wydaje się byc najlepszym "osobnikiem" wink.gif na tytuł MissZ!@#anejm@!dy- te "męskie" loczki, kamienny wyraz twarzy i figlarny wzrok- mówią same za siebie!
Natomiast moją kandydatką jest Pani z nr 10- ten prześliczny uśmiech zrobił swoje biggrin.gif

Pozdrawiam! wink.gif
shinigami
Pani numer 24 ma sznse na miss(ke) roku a mister roku too .. 40.
Jaw0hl
imo z facetow najlepsi 1, 23 i 28. ale musze wybrac jednego... a wiec miss roku 1942 zostaje : pan stefan spod 28 xDD

piekne kobiety zawsze sa i byly na swiecie to jedna z nich xDD : 38.

n4&danke :watsup: jaw0hl
hiwer
Kogo bym nie wybrał to będzie śmiesznie biggrin.gif . Tak więc na tytuł miss zasługuje pani nr. 14, a mister to pan nr. 29 wink.gif .
Tom3K
Pani Numer : 24
Pan numer : 32
Piękne Twarze tongue.gif laugh.gif huh.gif ohmy.gif wink.gif tongue.gif biggrin.gif laugh.gif cool.gif rolleyes.gif dry.gif smile.gif mad.gif sad.gif smile.gif mad.gif sad.gif ph34r.gif blink.gif unsure.gif
SzAq
nr 12 wink.gif to jest poprostu klasyk! ;] nie wiem gdzie on ( autor ) tego typa znalazl, ale jakbylem mlodszy to tak sobie wyobrazalem 100% zula ;]
AdI-O
A więc mister nr . 40. Tak wyobrażałem sobie miastowego Yeti ohmy.gif

Ale królik spod numeru 24 przebija wszystko XDDD. Myjcie zęby dzieci, ... albo nie róbcie sobie zdjęć do dowodu xDD
blacktyger
w sumie wyglądać tak jak oni to moje najskrytsze marzenie, ale cóż nie można mieć wszystkiego, na otarcie łez dodam, iż jeden z nich to mój tatuś, więc może odziedziczyłem coś po nim ^^
Sagitarius
Miss numerek 35
Mister numerek 9 laugh.gif laugh.gif laugh.gif

kiedys w cda było cos podobnego(cover cd) pamiętam zanim do końca oglądnęłem to mnie juz brzuch od smiechu bolał..
Dud
OMG az mi sie komputer zawiesil (nie wytrzymal tego napiecia biedaczek biggrin.gif )
Ale ja mam 2 kandydatki...
Ta urocza dziewczynka be zebów czyli nr 4
I
Babcia Kleofasa czyli nr 14(ach gdybym miale te lata co ona...)
GiNgEr
12 i 3 smile.gif # troche przypomina zdjęcie na którym (moja mam tak twierdzi) jetem ja. Ale ja jej i tak nie wieże. Ona chce mnie zdołować.
D!z3l
CYTAT
blacktyger  15:48, 8 08 2004

dodam, iż jeden z nich to mój tatuś, więc może odziedziczyłem coś po nim ^^

Nie chce nawet domyslac sie ktory to moglby byc bo odrazu ciarki mi po plecach przelatuja ale za to chyba wiem co mogles odziedziczyc po nim a mianowicie jest to --->>> umiejetnosc otwierania alpag ZĘBAMI tongue.gif tongue.gif !!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.