Czy podoba sie wam nowy wygląd forum. Ja myśle że tak. Jest Jaśniejsze i łatwie dostrzec nowy temat lub Post. Wypowiadajcie sie na temat nowego skina forum
Moze byc zobaczymy jak wyjdzie w praniu...
IMO bez urazy, ale layout z dupy, stanowczo za jasno.
Duzo sie w nim jeszcze zmieni, napewno logo doda klasy, niewątpliwie ikonki i inne dodatki tez beda dostosowane do klimatu gry. Musialem dac taki niedokonczony co by forum funkcjonowalo :]
No narazie to jest rzeźnia. Troche potrwa zanim przyzwyczaje sie do nowego widoku, ala psychodeliczny świat pedanta

Pożyjemy, zobaczymy...
blacktyger
12:18, 10 08 2004
nowy lajołt forum - bzzyyydal ;C
keNOOBie|PL
12:40, 10 08 2004
Bry
Ech o gustach sie nie rozmawia, a ja mam swoje zdanie... teraz forum wiele traci.... jest podobne do tysiecy innych przecietnych forow... az mi sie nie chce patrzec..

szkoda, ze stara skorka odpadla... miala swoj klimat i naprawde pasowala do tematu.... jednak mam nadzieje, ze stara skora bedzie dostepna w panelu uzytkownika, do wybrania.... sentyment ?!
Mozliwe.... takie jest moje zdanie (stara skora mile widziana, do ponownego wyboru = wilk syty i owca cala

)
Pozdrawiam
Stara skorka odpadla bo nie byla kompatybilna z nowa wersja skryptu, wyslucham wszystkich opinii i ew. napewno cos sie zmieni
Jesli macie jakies ciekawe skiny do invision Board 1.3final dawajcie linki.
Ogolnie board jest dla graczy i oni powinni wybrac najciekawsza grafike. ;]
| QUOTE (keNOOBie|PL @ 11:40, 10 08 2004) |
| jednak mam nadzieje, ze stara skora bedzie dostepna w panelu uzytkownika, do wybrania |
Też mam taką nadzieję...
IMO tamta była lepsza a ta jakaś zbyt jasna i za kolorowa
Bardzo fajnie by było gdyby jednak tamta była dostępna do wybrania
Wg. mnie ta jest (no offence) do d.upy za przeproszeniem
blacktyger
13:18, 10 08 2004
przeca gatess mówi że jest niekompatybilna z tą wersją boardu, a szkoda ;< tamto miało klimat gry i pasowało do stronki, teraz jak klikam na forum to mam wrażenie że to już nie ta strefa klimatyczna. gra wojenna kojażona jest z ciemnymi barvami i takie też by się przydały
przydałoby się trochę ciemniej ale poczekajmy na efekt końcowy
nowa wersja zdecydowanie gorsza - zrobilo sie z tego standardowe forum. rozumiem ze jest jeszcze niedopracowane ale jezeli ma byc w tej kolorystyce to nie bedze tak fajne jak poprzednie.
ps. jakos przezyje
c@#!nie :P trza all dopasowac, pozatym trza przywyknac do szablonu :<
beda z tego ludzie gl & hf ;/
Nie podoba mi sie, jak niemal wszyscy uważam że za jasna i Windą xp za bardzo śmierdzi. Kolorki powinny być bardziej stonowane i mniej oczo!@#ne. Jakieś ugry i piaskowe kolorki już by lepsze były.
blinkkin
17:28, 10 08 2004
wyglad nie ma wiekszego znaczenia, bardziej liczy sie funkcjonalnosc (przykladowo grupy usenet). zreszta za bardzo nie trawie Invision Power Board szczegolnie w wersjach rozwojowych (darmowych). preferuje vBulletin, ktory mimo pewnych wad jest zdecydowanie szybszy i posiada wiele zaawansowanych funkcji. przykladem niech bedzie polskie
shamo, ktore jednak korzysta z wadliwego tlumaczenia i kodowania.
Shynshylla
18:14, 10 08 2004
Wolałem jednak stary wygląd forum

Niby podobnie wygląda ale jakoś tak mi się nie widzi , do forum o quakeu to by te kolory pasowały , ale do wolfa oO??
no i ta jasność strasznie po oczach wali
doceniam prace moderatorów i adminów i rozumiem że to jeszcze nie koniec zmian , ale na razie jestm stanowczo na nie
Każdy w opcjach swojego profilu może wybrać sobie skórkę. Narazie są dostępne tylko dwie ale myśle że Kid szybko znajdzie jakieś ciekawe skórki.
Imo i tak są lepsze niż poprzednia a ta jasna osobiście mi się podoba
Własnie z Blikkinem pracujemy nad 2 skinem ciemnym przyominającym stary. Obydwa są w wersjach beta i ich finalny wygląd bedzie znacznie lepszy
nooo:) teraz zmienilem sobie na ten (chyba) brazowy - on jest wypasiony xDD
ballack13
23:21, 10 08 2004
stary mi sie bardziej podobal mial fajny klimat ale zobaczymy co bedzie dalej z tym jakei zajda zmiany
blinkkin
3:54, 11 08 2004
wlasnie modyfikuje theme, pozostalo jeszcze sporo do zrobienia.
outsider!
10:26, 11 08 2004
tya....to ja bede nastepny...
Zgodze sie z kolega, ze ostro zajezdza winda xp i ten board jest teraz podobny do 10000 innych boardow ;/ Nie ma juz tego klimatu...
Spoko, dzis szykujemy niespodzianke dla fanów szarzyzny :] .
Szukam grafika do zrobienia loga boarda wym. 875X122 .
Chetni do pomocy : /msg #4fun lub GG:4399407 "tylko powazne propozycje"
musze powiedziec ze drugi skin jest nawet fajny - tylko nie moge sie jeszcze przyzwyczaic ze info o piszacym jest po prawej stronie <=-D
| QUOTE (nephit @ 10:10, 11 08 2004) |
| musze powiedziec ze drugi skin jest nawet fajny - tylko nie moge sie jeszcze przyzwyczaic ze info o piszacym jest po prawej stronie <=-D |
podpisuje sie obiema nogami pod tym co napisal kolega ;D
2 skorka jest ok, tylko imo to info o piszacym mogloby byc w tradycyjnym miejscu
ale nagle pr0 skorka zniknela !:C moze to ma zwiazek z niespodzianka "dla fanów szarzyzny :]" >:{D
blacktyger
18:31, 11 08 2004
jak 2 skórka

where ;o? do wyboru jest tylko jedna imo ... tzn ja tam widze jedną \o/
IMO poprzedni lay był ładniejszy... zgodzę się z innymi- forum sporo straciło. No ale skoro mówicie, że będą poprawki to tylko i wyłącznie na nie czekać
blinkkin
21:53, 11 08 2004
prace nad nowym themem sa praktycznie ukonczone, przynajmniej z graficznego punktu widzenia. obecnie gatess meczy sie z malym buraczkiem w kodzie, ktory jest cholernie ciezki do znalezienia. jesli wszystko dobrze pojdzie to dzis odbedzie sie premiera nowego schematu boarda. jeszcze tylko odrobina cierpliwosci.
blacktyger
22:52, 11 08 2004
nowa skórka > all
jakaś nowośc z tym "menu" po right side GJ
Shynshylla
22:53, 11 08 2004
Noo teraz mi się bardzo podoba

i przypomina trochę stare forum he he
to jest to co miało być!!! już nie wali po oczach i ma klimat
good work Gates
ballack13
23:28, 11 08 2004
nie no teraz to powinna byc ankieta od nowa
ajk by to powiedziec nowy board wyglada za!@#iscie
full wypas
blinkkin
0:40, 12 08 2004
skorka jest praktycznie ukonczona, chociaz mozna napotkac jeszcze roznce dziwne rzeczy. dlatego prosilbym o wpisywanie wszystkich zauwazonych usterek i opinni. obecnie sami dostrzeglismy kilka m.in. znak t' w nieodpowiednim miejscu i kilka pomniejszych.
wszystkich zawiedzionych moge pocieszyc wiadomoscia, ze prawdopodobnie poprzedni jasny schemat po odpowiednich przerobkach bedzie mozna wybrac w ustawieniach. jednak nie wiem w jakim terminie zostanie ukonczony. prawdopodobnie bedzie to okres dluzszy niz w przypadku obecnego themu, ktory zostal stworzony w pospiechu, jednak nie kosztem jakosci.
keNOOBie|PL
1:44, 12 08 2004
No ba teraz o niebo lepiej

Nie chcemy Billa GAYtsa... chcemy tylko Gatessa
fajnie teraz wyglada...

Pozdrawiam
No to rządzicie. Irackie klimaty, jeszcze brakuje podobizny saddama.
Forum uber alles...
| CYTAT (Shynshylla @ 21:53, 11 08 2004) |
good work Gates |
a nie zapomniałeś o blinkkinie ?

On też ma dość duży wkład pracy w nową skórke więc "Good Work Gatess & Blinkkin"
B.Tyger ma rację - nowa skórka > all

Imo nawet lepsza od tamtej szarej
Dużo lepiej, oj dużo, co prawda nie jest to jeszcze to co było dawniej, ale w porównaniu z ostatnim lepiej

.
Zobaczymy jak wszystko będzie wyglądało po poprawkach, może to forum jeszcze stanie na nogi.
outsider!
21:25, 12 08 2004
Taaa to logo i motyw z info o piszacym po prawej stronie konkretnie > ALL
GJ GUYZ!
falubaz
21:35, 12 08 2004
a ja powiem ze jest za!@#ista ale i tak praktyczniejsze imo bylo to pr0 jasne ;]
zobaczymy jak w praniu wyjdzie
gg blink i gates
No i tak trzymać! Ze starego pozostał klimat a zmiany tylko na lepsze. Przejrzyście, elegancko, z klimatem.
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory ťForum Serwisu www.enemyterritory.pl ťForum Techniczne Boardu
macie tutaj te `t
a jeszcze w profilach sa
edit: aaa myslalem ze poprostu zlales posta :]
blinkkin
1:22, 14 08 2004
| CYTAT (falubaz @ 0:21, 14 08 2004) |
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory ťForum Serwisu www.enemyterritory.pl ťForum Techniczne Boardu
macie tutaj te `t
a jeszcze w profilach sa |
| CYTAT (blinkkin) |
| obecnie sami dostrzeglismy kilka m.in. znak t' w nieodpowiednim miejscu i kilka pomniejszych. |
kilka postow wczesniej o tym pisalem. wysylales mi takze prywatna wiadomosc. jak wyglada sytuacja z poprawa powyzszej usterki? otoz nie moge korzystac z panelu administracyjnego przez blad calego systemu, a dokladniej komunikatu 'twoje ip nie jest zgodne z tym w bazie'. po 5 sekundach zostaje wyrzucony do punktu, gdzie jestem proszony o zalogowanie. gatess szukal usterki w kilkunastu modulach z kodem strony... na marne jednak. poczatkowo uwazalismy, ze blad pochodzi ze zlego zapisu jednego znaku ascii, jednak i po jego usunieciu sytuacja sie nie zmienila. shit happends jak mawiaja amerykanie, jednak postaramy sie to jakos naprawic.
eXtreme
11:45, 18 08 2004
Piękne.
Jednak gadanie i narzekanie czasami coś daje.
Wreście widać wszystko jak na dłoni.
Gratulacje.
Ogólnie to nowy wygląd forum podoba mi się . Tylko że muszę się przyzwyczaić do tych informacji o użytkowniku po prawej stronie , pierwszy raz spotykam się z takim zestawieniem na forum. Myślę że i jak forum przypadnie mi to do gustu

Ta jasna skórka nie pasowała do tematyki tego forum i dobrze że została zamieniona na obecną . Oczywiście tym którym się podobała niech się podoba , ja pozostanę przy obecnej . Ta literka 't jednak jeszcze się pojawia , mam nadzieję że jakoś uda Wam się tą usterkę zlikwidować , chociaż nie rzuca się zbytnio w oczy .
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.