Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: screenshot raz jeszcze
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy Techniczne z Enemy Territory > W:ET - Komendy, Configi, Problemy z ET
maciek
Po instalacji xnView uzyskalem mozliwosc ( w koncu blink.gif ) robienia screenshotow ( normalnie F11 w trybie on-line nie dzialal , nie wiem dlaczego , zabindowany byl , moze firewall ? ). Nie dotyczy to planszy z wynikami ( wiem , mozna printscreenem ale to klopotliwe ) . Pytanie : czy dziala Wam normalnie F11 dla planszy wynikow ? Pomocy - narobie sie na XP a nie mam jak zapisac zeby sie potem cieszyc wink.gif ( albo wstydzic ).
A tak serio to praktyczne narzedzie monitoringu spadku / zwyzki formy. Robilem tak w MOHAASH ( katalogowalem screeny ) i nie ma zmiluj ( w sobote , to pamietam kosilem smile.gif , raz tylko mi sie ...) ale czarno na bialym jak bylo.
Help !!!!!
czlowiek
QUOTE (maciek @ Oct 1 2003, 11:11 AM)
Po instalacji xnView uzyskalem mozliwosc ( w koncu blink.gif ) robienia screenshotow ( normalnie F11 w trybie on-line nie dzialal , nie wiem dlaczego , zabindowany byl , moze firewall ? ). Nie dotyczy to planszy z wynikami ( wiem , mozna printscreenem ale to klopotliwe ) . Pytanie : czy dziala Wam normalnie F11 dla planszy wynikow ? Pomocy - narobie sie na XP a nie mam jak zapisac zeby sie potem cieszyc wink.gif ( albo wstydzic ).
A tak serio to praktyczne narzedzie monitoringu spadku / zwyzki formy. Robilem tak w MOHAASH ( katalogowalem screeny ) i nie ma zmiluj ( w sobote , to pamietam kosilem smile.gif , raz tylko mi sie ...) ale czarno na bialym jak bylo.
Help !!!!!

pokombinuj z autoaction w menu masz opcje mozesz robic: screen na konic mapy, zapis dema, i zapis statow. 7 odpowiada o ile pamietam za te 3 czynnosci
maciek
Dziekuje , w ogole tego nie zauwazylem . Wstyd.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.