Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z odtwarzaniem dem
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > Fragmovies
Nash
Przy probie obejrzenia jakiegos dema pojawia mi sie nastepujacy blad: CLIENT/SERVER game mismatch 'EnemyTerrritory/ETPro. Czy ktos moze pomoc w rozwiazaniu problemu. Zgory dzieki za odpowiedz.
dNkN!
może masz w katalogu 'etpro' milion (tudzież więcej niż jedną) wersji tego moda?

spróbuj przenieść wszystkie, poza jednym, pliki eptro*.pk3 w dowolne miejsce różne od w/w folderu na czas oglądania dem...

jak to nie pomoże to zainstaluj sobie innego rpg'a.
LaM
Najlepiej to przeinstaluj sobie ET. Bo ja sie bawilem szukalem i nie wiedzialem co jest nie tak.

Et PRO 3.0.1 chodzil ale jak zainstalowalem 3.1.0 to juz kiszak ; przeinstaluj sobie ET.
nkr
problem przerabiany juz milion razy
powod : chcesz odpalic demo nagrane na etpro pod etmain
rozwiazanie problemu : uruchomic gre z modem etpro
najprosciej bedzie jak sciagniesz ten maly programik zrobiony przez pro haxora /me, i odpalisz go w katalogu w ktorym masz et.exe :U

poszperalem w archiwum i znalazlem go Tutaj

( tam gdzie pisze *Update* ) biggrin.gif
snake87
Poprostu musisz odpalic ET bezposrednio na etpro i sprobowac odpalic filmiki (mialem ten sam problem)

Utworz sobie skrot na pulpicie ja mam tak
"F:\Gry\Wolfenstein Enemy Territory\ET.exe" +set fs_game etpro

I odpalish i powinno dzialac tongue.gif
YANEK!
Booooooooze Nash nie mozesz sobie poszukac troszke? Chociaz z kilka minut poprzeszukiwac sobie inne posty, bo tylko robisz spam w tej kategorii dry.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.