Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: WTF?
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Hyde Park
Dropsiak19
Dlaczego nie mogę zassać nic ze strony głównej ? sad.gif Wyświetla mi komunikat "nie znaleziono pliku" :|

Dropsiak
falubaz
CYTAT
Dlaczego nie mogę zassać nic ze strony głównej ?  Wyświetla mi komunikat "nie znaleziono pliku" :|

Dropsiak
blacktyger
bo istnieje forum techniczne portalu a ja wole pisać w hyde parku ;o?
Dropsiak19
CYTAT (falubaz @ 15:32, 10 09 2004)

bo jestem ograniczony?

Thx smile.gif , ograniczony ? hm raczej nie, sądząć po Twojej głebokiej rzekłbym wypowiedzi, zaczynam mieć kompleksy..... wreszcie jest ktoś tak "mądry" że aż obleśny. i Zgadnij na kogo wypadło ? Tak Tak na Ciebie Życzę powodzenia......

Dropsiak
falubaz
CYTAT
Thx  , ograniczony ? hm raczej nie, sądząć po Twojej głebokiej rzekłbym wypowiedzi, zaczynam mieć kompleksy..... wreszcie jest ktoś tak "mądry" że aż obleśny. i Zgadnij na kogo wypadło ? Tak Tak na Ciebie Życzę powodzenia......

radze sie wrocic do 6-tej klasy podstawowki na lekcje o ironii.

chyba ze to jeszcze przed toba. eot.
D!z3l
CYTAT
Thx  , ograniczony ? hm raczej nie, sądząć po Twojej głebokiej rzekłbym wypowiedzi, zaczynam mieć kompleksy..... wreszcie jest ktoś tak "mądry" że aż obleśny. i Zgadnij na kogo wypadło ? Tak Tak na Ciebie Życzę powodzenia......

CYTAT

Coś mi się zdaje że niedługo trzeba będzie przenieść ten topic do działu flame-wars biggrin.gif
night
CYTAT (Dropsiak19 @ 13:24, 10 09 2004)
Dlaczego nie mogę zassać nic ze strony głównej ? sad.gif Wyświetla mi komunikat "nie znaleziono pliku" :|

Dropsiak

Imo wszystkiemu winne sa murzynskie bojowki ,ktore sabotuja prace tego sajta.
Z nieoficjalnych informacji wynika ze problemy ze sciaganiem map moga zostac rozwiazane, gdy uwolniny zostanie przywodca grupy "Szanujmy Maniok" - Kali Bamboo
blacktyger
CYTAT
Imo wszystkiemu winne sa murzynskie bojowki ,ktore sabotuja prace tego sajta.
Z nieoficjalnych informacji wynika ze problemy ze sciaganiem map moga zostac rozwiazane, gdy uwolniny zostanie przywodca grupy "Szanujmy Maniok" - Kali Bamboo

zapomniałeś dodać charakterystyki tegoż Kali Bamboo
Dropsiak19
CYTAT (falubaz @ 11:58, 11 09 2004)

Proszę Chłpoczyku Oświec mnie co to ironia biggrin.gif ? pojdę ci na ręke, www.google.pl wpisz ironia smile.gif

Dropsiak
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.