Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mam glupie pytanie odnosnie ogladania demek
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Dla początkujących
eInHeRjER_pL
Normalnie jak ogladam demka z oczu nagrywajacego to widze jego bron. Ale jak sciagnalem sobie demka wczorajszych meczy IC i rainu to wogole nie widac broni. draw gun jest ustawione na 1. WTf? Co innego grac bez broni bo to dosc fajne a co innego ogladac demko. jesli wiecie jak zrobic zeby bylo widac bron to napiszcie
shinigami
Te demka są dziwne .Jest załączony mulitview ,drawgun 0,i mi sie na nich wolf zacina dry.gif dry.gif dry.gif
Bobin
To ten multiview jest zryty, nie sciagajcie dem z tego povu. Procz tego, co wymieniliscie ja mialem jeszcze jeden problem (pewnie nie tylko ja) - obraz "nie pokrywa" sie z rzeczywistym. O co mi chodzi? Gosc strzela obok lub powyzej, na przyklad glowy przeciwnika, a trafia hsy... Moze ten blad zostal naprawiony w najnowszym etpro, wiec byc moze nie ma juz tego problemu
Valkir
Ten problem dotyczy hitboxów...w 3.1.5 ma go nie być/nie ma.
Poza tym drawgun 0 wg mnie ulatwia widocznosc, wiec mam go na 0 i tu i tu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.